Φάκελος Ντάγκιν: Συμβόλαιο θανάτου τύπου Παλέρμο. Mήνυμα της Διεθνούς μαφίας, προς όλο τον κόσμο κυρίως σε φιλορώσους ακτιβιστές, πολιτικούς, δημοσιογράφους,διανοούμενους: Stay Behind!

Για ένα ιταλικό μάτι, οι εικόνες όπου ο Αλεξάντερ Ντούγκιν, φτάνει στον τόπο του εγκλήματος αμέσως μετά το συμβάν, παραπέμπουν ξεκάθαρα και σχεδόν μοιάζουν να αναφέρονται στα γεγονότα στο Παλέρμο πριν από τριάντα χρόνια, στις σφαγές του Τζιοβάνι Φαλκόνε, του Πάολο Μπορσελίνο (εισαγγελείς που ανατίναξε η Μαφία) και των συνοδών τους, γεγονότα που άλλαξαν τη μοίρα της Ιταλίας και του κόσμου.

Ποιος έβαλε αυτή τη βόμβα στο Land Cruiser του Aleksander Dugin μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ, αλλά η μέθοδος είναι αναγνωρίσιμη. Πιθανότατα πρόκειται για ένα μήνυμα τύπου μαφίας, το οποίο εκτοξεύεται σε όλο τον κόσμο, στην Ευρώπη, στην Ιταλία, που αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται για πρόωρες εκλογές όπως και άλλες χώρες κατευθύνονται για την κάλπη.

Η τρομοκρατική επίθεση κατά της οικογένειας Ντάγκιν, στη Μόσχα δείχνει ότι κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, αλλά κυρίως ότι όσοι πλησιάζουν πολύ τη Ρωσία υποστηρικτικά, είτε είναι ακτιβιστές, είτε είναι πολιτικά στελέχη κομμάτων, διατρέχουν τον κίνδυνο μιας νέας “ανατρεπτικής” σεζόν.

Από την άλλη, είναι πλέον γνωστό, αλλά και αποδεδειγμένο, ότι το δόγμα ” Stay Behind” ( “Κάνε πίσω”) λειτουργεί εδώ και αρκετό καιρό στην Ουκρανία και υποστηρίζεται από μια παραστρατιωτική επιχείρηση που γεννήθηκε από το ΝΑΤΟ και χρηματοδοτήθηκε από τη CIΑ. Μέσω μυστικών στρατιωτικών δραστηριοτήτων , έγινε ο αυτουργός σφαγών, δολοφονιών, τρομοκρατικών επιθέσεων, με σκοπό την αποσταθεροποίηση. Στην Ιταλία, η κωδική ονομασία μιας τέτοιας επιχείρησης, ήταν Gladio και αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην κοινή γνώμη από τον Giulio Andreotti το 1990, και στήθηκε για να αποτρέψει τους δικαστές να διερευνήσουν τους μαύρους, σκοτεινούς τρομοκράτες και να τους φέρουν στο φως. Η οργάνωση περιλαμβάνει ελεύθερους σκοπευτές, μισθοφόρους, υπηρεσιακούς που ήταν παρόντες στην Ουκρανία, οι οποίοι το 2014 ενώ μεγάλο μέρος του Τύπου επικροτούσε τις ταραχές στο Κίεβο ως “επαναστατικές” – λίντσαρε ανελέητα έως θανάτου πολιτικά στελέχη, έκαιγε ζωντανούς ακτιβιστές στο Εργατικό Επιμελητήριο της Οδησσού, σφαγίαζε αμάχους στη Μαριούπολη, βομβάρδιζε με λευκό φώσφορο τις πόλεις Slaviansk, Lugansk, Donetsk.

Ντάρια

Πρόκειται για παρόμοιες μεθόδους με παρόμοιους τρόπους ανθρωποκτονίας. Παρόμοιες είναι και οι ανατρεπτικές δομές σε δράση. Καταραμένα επικίνδυνες οι απειλές στις οποίες γινόμαστε όλοι μάρτυρες. Διότι, λαμβάνοντας υπόψη τις σχέσεις της Ρωσίας με το εξωτερικό, τις οποίες ανέκαθεν καλλιεργούσε ο Ντάγκιν με ζήλο , πρόκειται για μια διεθνή επιχείρηση, με στόχο τη διατήρηση των αποφασισμένων γεωπολιτικών ισορροπιών, που ενώνουν το δυτικό κόσμο μέσω ενός απάνθρωπου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Χθες το πρωί ο Aleksander Dugin έγραψε αυτά τα λόγια: «Είναι η μεγάλη γιορτή της Μεταμορφώσεως του Κυρίου. Ονομάζεται ευρέως γιορτή σταφυλιών, έχει μεγάλη σημασία για την ίδια τη δομή της ορθόδοξης εποχής. Δεν είναι απλώς το τέλος του καλοκαιριού, είναι η υψηλότερη πνευματική διάσταση αυτού που μπορεί να ονομαστεί θερισμός.

Ο αγώνας για την επιβίωση της ανθρωπότητας, που διεξάγεται σε στείρες ιδεολογίες που δεν έχουν πλέον νόημα να υπάρχουν, έχει ανέβει στο υψηλότερο επίπεδο. Η Μόσχα δεν θα απαντήσει, ούτε με στρατιωτικούς όρους. Γνωρίζει ήδη ότι η πρώην Αυτοκρατορία των Ρότσιλντ πρόκειται να εξαφανιστεί, καθώς αποκαλύπτει τα τελευταία χτυπήματα της ουράς ενός ετοιμοθάνατου και αιμορραγικού θηρίου. Έχουμε το πιο δύσκολο έργο: να αντισταθούμε στην τελική μάχη.

dimpenews.com