Αναπαύσου εν ειρήνη Ντάρια. Εσύ έδωσες τη μάχη σου! Η νεκρώσιμος ακολουθία και η ταφή της έγιναν κεκλεισμένων των θυρών εντός στενού οικογενειακού κύκλου!! Ενθάδε κείται η Ντάρια Ντούγκινα το κορίτσι που τρόμαξε μια Αυτοκρατορία! ΒΙΝΤΕΟ

Αναπαύσου εν ειρήνη Ντάρια. Εσύ έδωσες τη μάχη σου! Η νεκρώσιμος ακολουθία και η ταφή της έγιναν κεκλεισμένων των θυρών εντός στενού οικογενειακού κύκλου!!

Η Ντάρια Ντούγκινα θάφτηκε σε ένα νεκροταφείο κοντά στη Μόσχα. Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, μόνο συγγενείς και φίλοι ήταν παρόντες.

Η νεαρή κοπέλα θάφτηκε στα προάστια. Στην τελετή της κηδείας ήταν μόνο συγγενείς. Ένας ανταποκριτής του 5-tv.ru επισκέφτηκε το νεκροταφείο στο χωριό Mikhailovskaya Sloboda στην αστική περιοχή Ramensky.

Ένας ξύλινος σταυρός, μια θάλασσα από φρέσκα λουλούδια και στεφάνια. Η Daria Dugina τάφηκε δίπλα στη γιαγιά της Galina Dugina, γιατρό και υποψήφια Δρ. ιατρικών επιστημών. Δεν επετράπη στην τελετή της κηδείας η παρουσία δημοσιογράφων: όλα έγιναν σε κλειστή μορφή και μόνο συγγενείς ήταν παρόντες στην εκδήλωση.

Eίχε προηγηθεί η τελετή αποχαιρετισμού για τη δημοσιογράφο Daria Dugina στο τηλεοπτικό κέντρο Ostankino με τον πατέρα της να συγκλονίζει…

Ενθάδε κείται η Ντάρια Ντούγκινα το κορίτσι που τρόμαξε μια Αυτοκρατορία!

Aυτοκινητοπομπές στη Μόσχα προς τιμήν της Ντάρια.

dimpenews.com