Σε προάστιο Μόσχας δάσκαλος κατηχητικού δολοφόνησε με μαχαίρι τον ιερέα του ναού! Διαταραγμένος, είχε προσωπικά κίνητρα ή τρομοκρατική;.

Στο Domodedovo, ο εφημέριος του ναού μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου
Δάσκαλος του κατηχητικού έβαλε φωτιά στο γραφείο και μαχαίρωσε τον ιερέα του ναού δολοφονώντας τον αναφέρει το RIA Novosti. Στην περιοχή της Μόσχας, ένας δάσκαλος σε κατηχητικό σχολείο πυρπόλησε το γραφείο και μαχαίρωσε τον εφημέριο του ναού, αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με τους ανακριτές, αυτό συνέβη στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού στο προάστιο Domodedovo. Ο ύποπτος έβαλε φωτιά στο γραφείο του κατηχητικού σχολείου και όταν μπήκε ο ιερέας, του επιτέθηκε με μαχαίρι. Ο ιερέας πέθανε επί τόπου από τα τραύματά του. Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν τις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες συνέλαβαν τον δράστη.
Αποδείχθηκε ότι ήταν ένας 22χρονος κάτοικος της περιοχής, δάσκαλος σε κατηχητικό σχολείο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και καταστροφή ξένης περιουσίας.
Η εισαγγελία της Domodedovo έθεσε την έρευνα υπό έλεγχο. Οι ανακριτές ερευνούν τώρα τις συνθήκες του συμβάντος και τα κίνητρα του εγκλήματος, ανακρίνοντας μάρτυρες και τον ύποπτο.

Διαταραγμένος,είχε προσωπικά κίνητρα ή τρομοκρατική;

dimpenews.com