Υπ. Άμυνας Ρωσίας: με πύραυλο Iskander σε στρατιωτικό κλιμάκιο στον σιδηροδρομικό σταθμό Τσάπλινε σκοτώθηκαν περισσότεροι από 200 στρατιώτες Ουκρανίας και καταστράφηκαν 10 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού!

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εκτόξευσαν πύραυλο Iskander σε στρατιωτικό κλιμάκιο σε σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή Dnepropetrovsk. Αυτό ανακοίνωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Ως αποτέλεσμα ενός άμεσου χτυπήματος από πύραυλο Iskander σε στρατιωτικό κλιμάκιο στον σιδηροδρομικό σταθμό Τσάπλινε στην περιοχή Dnipropetrovsk, περισσότεροι από 200 στρατιώτες της εφεδρείας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και δέκα μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού καταστράφηκαν στο δρόμο τους προς τη ζώνη μάχης στο Ντονμπάς», είπε.

Μια νέα φωτογραφία εμφανίστηκε στο δίκτυο από τον σταθμό Chaplino στο Dnipropetrovsk περιοχή, που έπληξε. Η νέα φωτογραφία δείχνει επίσης την παρουσία ενός Ουκρανού στρατιώτη και ενός φορτηγού του στρατού στην τελευταία πλατφόρμα.

Ουκρανοί πολίτες δηλώνουν πως η αμαξοστοιχία μετέφερε Ουκρανοιύς στρατιώτες κάτι που ο Ζελένσκι έκρυψε επιμελώς στο βίντεο του με το οποίο καταδίκασε την επίθεση.

Oι ουκρανικές αρχές από την πλευρά τους και η Δύση μιλούν για απώλειες σε αμάχους.

dimpenews.com