ΕΚΤΑΚΤΟ Αυστριακό exxpress: Νεκρή στην Αυστρία με 17 μαχαιριές η Ουκρανή τρομοκράτης που δολοφόνησε την κόρη του Αλεξάντερ Ντάγκιν! Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Αμφισβητείται η ΦΩΤΟ που τη δείχνει νεκρή. Νέο σασπένς…Το Υπ. Εσωτερικών Αυστρίας δεν επιβεβαιώνει την είδηση!

Νεκρή στην Αυστρία με 17 μαχαιριές η Ουκρανή τρομοκράτης που δολοφόνησε την κόρη του Ντάγκιν! Το αυστριακό μέσο Express ανέφερε το θάνατο της Νατάλια Βόβκ, την οποία η FSB θεωρεί την κύρια ύποπτη για τη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα.Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Ενώ από διάφορες πηγές στο διαδίκτυο αμφισβητείται η αυθεντικόητα της φωτογραφίας που τη δείχνει νεκρή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Vovk φέρεται να βρέθηκε σε διαμέρισμα που νοίκιαζε με δεκαεπτά τραύματα από μαχαίρι. Οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα. Οι αρχικές πληροφορίες ισχυρίζονταν ότι η Ουκρανή υπήκοος είχε περάσει εδώ και μέρες στην Αυστρία από την Εσθονία όπου αρχικά είχε καταφύγει μετά την τρομοκρατική στη Μόσχα!

Αυτή τη στιγμή συσσωρεύονται συνεχείς αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες η φυγάς τρομοκράτης για βόμβα φέρεται να έχει σκοτωθεί. «Το βράδυ βρέθηκε νεκρή σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα. Με 17 τραύματα από μαχαίρι στο σώμα και ένα χαρτί στο χέρι», αναφέρει ένα μήνυμα που εξαπλώνεται αστραπιαία στο Telegram. Επιπλέον, διακινούνται φωτογραφίες που υποτίθεται ότι δείχνουν τη νεκρή γυναίκα.
Δεν υπάρχει ακόμη ίχνος της κόρης της.

Ο Alexander Dugin ήταν ο στόχος.
Η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με ρώσικες αρχές λέγεται είχε εκπαιδευτεί στον ουκρανικό στρατό.

Tι λένε οι Ρώσοι..

Σύμφωνα με το RIA Novosti. το αυστριακό μέσο Express ανέφερε ότι η Ουκρανή Natalya Vovk, ύποπτη για τη δολοφονία της Daria Dugina, φέρεται να βρέθηκε νεκρή σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα.
Ως πηγή πληροφοριών, το δημοσίευμα ανέφερε ένα μήνυμα που «διαδίδεται στο Telegram με ταχύτητα δασικής πυρκαγιάς».
“Το βράδυ, βρέθηκε νεκρή σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα. Με 17 μαχαιρώματα στο σώμα της και ένα σημείωμα στο χέρι”, αναφέρει το δημοσίευμα.
Η χώρα ή η πόλη όπου βρισκόταν αυτό το διαμέρισμα δεν προσδιορίζεται.
Το μήνυμα δημοσιεύει και φωτογραφίες που φέρεται να απεικονίζουν τον νεκρό. Ωστόσο, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στην πραγματικότητα το 2020.

Η φωτογραφία πάντως του δημοσιεύματος αφορά άλλη υπόθεση όταν μια κοπέλα βρέθηκε νεκρή το 2020 στη Μόσχα.


Η αστυνομία της Βιέννης και το αυστριακό υπουργείο Εσωτερικών δεν έχουν σχολιάσει ακόμη αυτές τις πληροφορίες στο RIA Novosti. Περίεργος ο μη σχολιασμός και το ότι δεν παίρνουν επίσημα θέση..

Τα ρώσικα μέσα που πρόσκεινται στο Ντάγκιν επίσης δεν έχουν αναφέρει καθόλου την είδηση ή υποβαθμίζοντάς την ή περιμένουν επιβεβαίωση.

Το γιατί υπάρχει αυτή η διαρροή είναι ένα θέμα…Το αυστριακό αυτό μέσο θεωρείται πάντως ότι ανήκει στο λεγόμενο κίτρινο τύπο. Είναι αντιπερισπασμός στην έρευνα διαρρέει έστω και με αυτόν τον τρόπο μια υφιστάμενη φήμη ψίθυρο;

ΤΙ ΛΕΕΙ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

Το αυστριακό υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε ότι δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την ακρίβεια των πληροφοριών της δημοσίευσης του Exxpress για τον θάνατο της Ναταλίας Βόβκ.

Για να αποκαλύψει την αλήθεια για τον ενδεχόμενο θάνατο της Natalia Vovk, η Αυστρία συμμετείχε με δύο τμήματα. Σύμφωνα με το Αυστριακό Υπουργείο Εσωτερικών, δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν την αλήθεια της αναφοράς ότι η φερόμενη δολοφόνος της Ντάρια Ντούγκινα σκοτώθηκε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την επίσημη απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών, δεν υπάρχει επιβεβαίωση των πληροφοριών που δημοσιεύει η Expressxpress.

Για την επαλήθευση της είδησης, ειδικοί από το Υπουργείο Εσωτερικών έπρεπε να επικοινωνήσουν με συναδέλφους από το Τμήμα Κρατικής Ασφάλειας και Πληροφοριών. Ωστόσο, δεν επιβεβαίωσαν τη δημοσιογραφική πληροφορία.

«Μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι καμία τέτοια περίπτωση δεν είναι γνωστή στην Αυστρία», ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του αυστριακού υπουργείου αναφέρει το RIA Novosti.

Ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexei Leonkov, στο κανάλι του Telegram ως απάντηση στην ανακοίνωση του Υπ. Εσωτερικών Αυστρίας γράφει:

“Είναι πιθανό να παίρνουν χρόνο. Αύριο όλα θα ξεκαθαρίσουν”, τόνισε με νόημα ο Leonkov.

FSB: αυτός είναι ο Ουκρανός σαμποτέρ τρομοκράτης συνεργός της Βοβκ στη δολοφονία της Ντούγκινα! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews.com