Πέθανε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.. αυτό κι αν είναι αναθεωρητισμός!!

Ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ πέθανε σε ηλικία 91 ετών ανακοίνωσε το TASS. Η είδηση του θανάτου του δόθηκε από το Central Clinical Hospital.«Σήμερα το βράδυ (Τρίτη), μετά από μακροχρόνια σοβαρή ασθένεια, πέθανε ο Μιχαήλ Σεργκέγιεβιτς Γκορμπατσόφ», ανακοινώνει το Κεντρικό Κλινικό Νοσοκομείο TSKB που εξαρτάται από τη ρώσικη προεδρία. Ηγήθηκε της (ΕΣΣΔ) από το 1985 έως τη διάλυσή της το 1991. Ο επινοητής της περεστρόικα πέθανε. Ο άνθρωπος που αποδόμησε μια αυτοκρατορία ..

Τι κόσμο παρέδωσε ο Γκορμπατσόφ….

Ο άνθρωπος της Δύσης που κατέστησε μονοπολικό τον κόσμο, εδραίωσε πλανητάρχη στον Λευκό Οίκο τιμήθηκε από τους Δυτικούς με το Νόμπελ Ειρήνης το 1990.Είναι αυτός που σταμάτησε τον Ψυχρό Πόλεμο και εγκαινίασε τον πραγματικό πόλεμο σε όλα τα μέτωπα και πεδία με μια Δύση χωρίς αντίπαλο άνευ αυτής έστω της ισορροπίας τρόμου. Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Συρία, Λιβύη, Υεμένη, Ουκρανία, Γεωργία, Τσετσενία.

Είναι αυτός που ευνόησε την Παγκόσμια Διακυβέρνηση σ΄ένα κέντρο τον Ολοκληρωτισμό σε οικουμενική κλίμακα, που επέβαλε τον μονοδιάσταστο εξαμερικανισμένο πολιτισμικό ιμπεριαλισμό της Νέας Τάξης που εξαφάνισε τοπικές κουλτούρες ιδιοπροσωπία και διαφορετικότητα, τέχνη και πολιτισμό. Συνέβαλε στην επιστροφή του ναζισμού βλ. Ουκρανία και χώρες Βαλτικής. Στην άνοδο του ριζοσπαστικού φονταμενταλισμού στην πολιτικοποίηση της θρησκείας στην τρομοκρατία…

Παρέδωσε την ανθρωπότητα στο κυρίαρχο κεφάλαιο στις ελίτ στην ολιγαρχία ,σε όλους τους τομείς ως και στις Big Pharma συνέβαλε στο να γίνει ο κόσμος ένα πειραματικό εργαστήρι. Επήλθε δια της άναρχης κερδοσκοπίας και το Τέλος της επιστήμης. Το ότι η Δύση βίωσε το τέλος της όποιος Δημοκρατίας με καθεστώς διαρκούς Έκτακτης Ανάγκης ακύρωση θεμελιωδών συνταγματικών αρχών (αρχή συνέρχεσθαι) κι Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (αυτοδιάθεση σώματος) , στρατιωτικό νόμο και απαγόρευση κυκλοφορίας οφείλεται στην επικυριαρχία της μιας ηγεμονίας. Κεκτημένα αιώνων χάθηκαν στα εργασιακά, τα κοινωνικά αγαθά νερό ρεύμα ιδιωτικοποιήθηκαν και οι ανεξέλεγκτοι πάροχοι ως τρομοκράτες του Χαλεπίου απειλούν πως θα κόψουν το ρεύμα ή το νερό σε οικογένειες… Ο Γκορμπατσόφ πρέπει να επαίρεται γιατί παρέδωσε στις ΗΠΑ και τις συναφείς δυνάμεις τη διαπαιδαγώγηση του κόσμου με πορνεία, παιδεραστία, ομοφυλοφιλία, εγκληματικότητα, ναρκωτικά εις το έπακρον ανύπαρκτα στη Σοβιετική Ένωση…Ασυδοσία, απληστία…αυτός είναι ο πολιτισμός της δύσης. Την Μεγάλη Επανεκκίνηση την έκανε αυτός.

Δεν υπάρχουν τέλεια συστήματα αλλά ο ανταγωνισμός των πολιτικών δυνάμεων ο πλουραλισμός των συστημάτων και η διαπάλη των ιδεών ευνοούν τη σύνθεση και την ισορροπία, τη βελτίωση τους…Υποσχέθηκε την ανασυγκρότηση κι επέβαλε την αποδόμηση.

Ο Γκορμπατσόφ μετέτρεψε τον κόσμο σε φέουδο της πιο ληστρικής αντιπνευματικής και βάρβαρης αυτοκρατορίας σε αυτή των ΗΠΑ και των συνεργών της στην οποία υποδουλώθηκαν όλοι οι ήπειροι και τελευταία η Ευρώπη....

Πρόδρομος τ’ Αντιχρίστου αν αυτό που εκφάζει η Δύση σήμερα είναι ο Αντίχριστος κατά Ντάγκιν. Είχε το παραστούκλι ”ο Σημαδεμένος”!

Πολλοί πρόδωσαν τη χώρα τους αλλά αυτός είναι από τους λίγους που πρόδωσε τον κόσμο ολόκληρο…

Όντως επέρχονται μεγάλες αλλαγές στη Ρωσία…..αυτό κι αν είναι αναθεωρητισμός!

Πάντως η Pizza Hut έχασε τον πρωταγωνιστή στο σποτάκι της…..

και μια φωτό ρετρό που έχει την αξία της ……

dimpenews.com