Κατάθεση νομοσχεδίου στη Ρωσία που διπλασιάζει πρόστιμα για έκθεση ανηλίκων σε ομοφυλoφιλική προπαγάνδα (LGBT)

Η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο διπλασιασμού των προστίμων για έκθεση παιδιών σε προπαγάνδα LGBT ή οργάνωσης οποιασδήποτε εκδήλωσης που θεωρείται ότι προωθεί την ομοφυλοφιλία, σύμφωνα με προσχέδιο του προτεινόμενου νόμου.

Ο νόμος για την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα της Ρωσίας, ο οποίος ψηφίστηκε το 2013, απαγορεύει σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή οντότητα να προωθεί ομοφυλοφιλικές σχέσεις με παιδιά, αν και οι νομοθέτες τον Ιούλιο θεώρησαν ότι ο νόμος πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο παιδιά αλλά και ενήλικες, ανέφερε το Tanjug.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, το πρόστιμο για την προώθηση «μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» σε παιδιά θα διπλασιαστεί σε 33.000 δολάρια για οντότητες, ενώ το πρόστιμο θα μπορούσε να φτάσει τα 83.000 δολάρια εάν το αδίκημα διαπραχθεί στο διαδίκτυο ή στα μέσα ενημέρωσης.

Εάν ψηφιστεί ο νόμος, τα άτομα θα μπορούσαν να πληρώσουν έως και 6.600 δολάρια για αυτήν την πράξη, ενώ οι αλλοδαποί που διέδιδαν προπαγάνδα LGBT θα απελαθούν από τη Ρωσία.

Το σχέδιο νόμου θα συζητηθεί μετά την έναρξη της φθινοπωρινής συνόδου της Κρατικής Δούμας.

Η Σερβία κήρυξε Παγκόσμια Ανυπακοή στις σεξιστικές ντιρεκτίβες στην σεξουαλαική υποταγή της Πγκοσμιοκρατίας η Μόσχα στην ίδια γραμμή.

dimpenews.com