Βίαιη ανταλλαγή πληθυσμών. Η Δύση εκκενώνει με πολέμους ( θάνατοι, μετανάστευση) την Ανατολή ώστε να αποικισθεί από Δυτικούς λόγω κλιματικής αλλαγής, ενεργειακής κρίσης!

Βίαιη ανταλλαγή πληθυσμών. Η Δύση εκκενώνει με πολέμους ( θάνατοι, μετανάστευση) την Ανατολή ώστε να αποικισθεί από Δυτικούς λόγω κλιματικής αλλαγής ενεργειακής κρίσης.. Η νέα αρχιτεκτονική του πολέμου έχει πολλαπλές στοχεύσεις..

Στην Ανατολή κυκλοφορούν σήμερα οι πληροφορίες όπως κάποτε τα παραμύθια.. Μια από αυτές τις πληροφορίες που αρχίζει να γίνεται και διαδεδομένη αναφέρει ότι οι τελευταίοι ληστρικοί πόλεμοι στη Μέση Ανατολή που δημιουργούν πρόσφυγες Συρία, Ιράκ κι αλλού είχαν κι έναν άλλο στόχο που επιμελώς αποσιωπείται. Στοχεύει στην μαζική εξολόθρευση των γηγενών ή την μεγάλη τους Έξοδο μετανάστευση – προσφυγιά αφού οι συνθήκες πολέμου ή οι μεταπολεμικές συνθήκες συν την πολιτική των τιμωριών και των γενικευμένων εμπάργκο κάνουν το βίο αβίωτο. Ο κόσμος της Ανατολής εξωθείται προς τη Δύση ώστε ο χώρος της ζεστής ανέξοδης Ανατολής να καταλειφθεί από τους Βορειοευρωπαίους που θα ζήσουν ξανά τον καιρό των παγετώνων λόγω ασύμφορης κλιματικής αλλαγής του ενεργειακού και των πολιτικών τους. Είναι μια άτυπη ανταλλαγή πληθυσμών… Οι Δυτικοί θα κατακτήσουν την Ανατολή αφού την εκκενώσουν με πολέμους και μετατοπίσουν βιαίως τους κατοίκους της. Είναι μια μεθοδευμένη τακτική μετανάστευση….

dimpenews.com