Επίθεση του νο1 Ρώσου δημοσιογράφου V. Soloviev στον Josep Borrell επικεφαλή ΕΕ για εξωτερική πολιτική που είπε τη Ρωσία φασιστικό κράτος: θαυμαστή του Φράνκο, απόγονε της Μπλε Μεραρχίας που πολέμησε στο πλευρό του Χίτλερ, βρωμόστομε! BINTEO

Επίθεση του νο1 Ρώσου δημοσιογράφου V. Soloviev στον Josep Borrell επικεφαλή ΕΕ για εξωτερική πολιτική που είπε τη Ρωσία φασιστικό κράτος!

Δημοσιογραφικός δυναμισμός στο έπακρον από τον Vladimir Soloviev που με τα αιχμηρά του λόγια έστησε στον τοίχο κυριολεκτικά τον επικεφαλή της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Josep Borrell (ισπανικής καταγωγής)-Υψηλού Επιτετραμμένου ΕΕ για Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας) – που τόλμησε να αποκαλέσει τη Ρωσία «φασιστικό κράτος» (αργότερα, ο γραμματέας Τύπου του είπε ότι ήταν λάθος μεταφραστή). Ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Soloviev στο κανάλι Russiya 1:


«Κοιτάξτε αυτόν τον θαυμαστή του Φράνκο, τον απόγονο της Μπλε Μεραρχίας (η Κυανή/Μπλέ Μεραρχία/250 Infanterie-Division, σώμα Ισπανών εθελοντών που πολέμησαν στο πλευρό του Χίτλερ στο ανατολικό μέτωπο) που πολέμησε κατά της Σοβιετικής Ένωσης και συμμετείχε στον αποκλεισμό του Λένινγκραντ»!
“27 εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν από τους ομοϊδεάτες σας και τους συμπολίτες σας που ήρθαν στη γη μας. Και τώρα τολμάτε να ανοίξετε το βρώμικο στόμα σας -βρωμόστομε- συσχετίζοντας τον “φασισμό” με τη “Ρωσία”», είπε ο Σόλοβιεφ.

dimpenews.com