Κλήτευση ανεμβολίαστου σ΄αναστολή γιατρού να παρουσιαστεί ενώπιον του Ιατρικού Συλλόγου του! Η τιμωρητική επιχείρηση κατά ανεσταλμένων υγειονομικών συνεχίζεται στη Γαλλία παρ΄ότι όλα τα μέτρα κατά covid19 έχουν αρθεί!!!

Συνεχίζεται η τιμωρητική επιχείρηση αρχών στη Γαλλία κατά των υγειονομικών που τέθηκαν σε αναστολή εργασίας γιατί αρνήθηκαν να υποβληθούν στο πειραματικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Σημειωτέον ότι στη Γαλλία έχουν καταργηθεί δια νόμου όλα τα μέτρα για covid19 συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιητικών εμβολιασμών ή νόσησης, των rapid test και της υποχρεωτικής μάσκας παντού ακόμη κι από αστικές συγκοινωνίες και πολυσύχναστα μετρό. Ωστόσο το γινάτι βγάζει μάτι… και οι μόνοι που δεν αποκαταστάθηκαν ήταν οι υγειονομικοί .. που δεν συνεμορφώθηκαν προς τις υποδείξεις..

Και μάλιστα σαν να μην φθάνει αυτό το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται…

Μια γιατρός η Dr.Véronique Rogez κλήθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον του Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου της περιφέρειας Oise. Η κλήτευση έχει ημερομηνία εγγράφου 30 Αυγούστου τρέχοντος:

”Το Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου του (Περιφερειακού) Διαμερίσματος Oise επιθυμεί να σας συναντήσει την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2022.” Κρίνει ως ”υποχρεωτική την ακρόαση” και την παρουσία της τη δεδομένη ημερομηνία. Κι ορίζει ότι ”μόνο σε περίπτωση ακραίου και δικαιολογημένου εμποδισμού θα μπορούσαμε να ανανεώσουμε αυτή τη συνάντηση.” Την κλήτευση υπογράφει ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της περιοχής..

Την ανάρτηση του εν λόγω εγγράφου κάνει η ίδια η γιατρός στο twitter της σχολιάζοντας με σαρκασμό: να με συναντήσουν για να πούμε τι;

Σε διευκρινιστικό email ο Ιατρικός Σύλλογος διευκρινίζει ότι την καλεί ενώπιόν του για συνταγογραφήσεις αφού καταγγέλθηκε από CPAM. ”Προφανώς για την ιβερμεκτίνη” σχολιάζει η ίδια που αν και είναι από τα πιο επιτυχημένα φάμακα κατά covid19 δεν συνιστάται σύμφωνα με πρωτόκολλα γιατί όπως καταγγέλει Ιάπωνας Νομπελίστας Ιατρικής δεν συμφέρει τις φαρμακοβιομηχανίες αφού είναι πολύ διαδεδομένο φάρμακο και κυκλοφορεί ως και σε γενόσημα.

Το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2018, o Ιάπωνας Καθηγητής Ανοσολόγος Tasuku Honjo για την Ιβερμεκτίνη: για τον πληθυσμό αυτό το φάρμακο είναι τέλειο για θεραπεία και πρόληψη του covid19. Είναι αποτελεσματικό και φθηνό. Κανένας φαρμακευτικός όμιλος δεν το λανσάρει γιατί δεν είναι κερδοφόρο!

Συνάδελφοί της και λοιποί χρήστες δηλώνουν την υποστήριξή τους στο πρόσωπό της.

dimpenews.com