Άλλο ανυπαρξία Θεού κι άλλο απουσία Θεού...Είπαν δεν υπάρχει Θεός .. και στράφηκαν στη Δύση……

8 Σεπτέμβρη και γιορτάζει η Ανατολή από εκεί που ανέτειλε ο Τρισήλιος της Δικαιοσύνης όχι ο νοητός αλλά ο πραγματικός. Γιορτάζει η Ανατολή κοιτίδα των μεγάλων σύγχρονων θρησκειών των 3 μονοθεισμών και βέβαια του Χριστιανισμού του Θεού Πρωτομάρτυρα. Μεγάλη μέρα ξημερώνει στη σύγχρονη άβυσσο της οικουμένης.. Ξημερώνει στην Άβυσσο; ναι βλεφαρίζει ως και στην Άβυσσο….

Ανασταίνεται ο Χριστός γεννιέται η Παναγία..η Μαριάμ, η Στρατηγός Μαρία. Κάθε μέρα είναι Ανάσταση κι Ανάταση αυτό κελαηδούν στις ρεματιές τ΄αηδόνια… ξελαρυγγιάζεται τ΄Ασίκικο πουλάκι (ασίκ=έρωτας στην αραβική). Κάθε μέρα είναι γιορτή γι αυτό προσφέρουν και σχηματίζουν Σταυρούς κι Αλληλούια με κατακόρυφους οι χρυσαετοί. Τ΄αστέρια συγχρονίζουν το βήμα τους να μπουν στο γλέντι γυροβολιά φέρνει ο ζεϊμπέκης άνεμος πυρακτώνεται το σύννεφο τ΄ατσάλι. Γιορτάζει η Παναγιά ” η στείρα τίκτει τη Θεοτόκο” …. Γιορτάζει το απόρθητο κάστρο της Ορθοδοξίας η Παναγία η Σαιντανάγια η Δαμασκηνιά...στην πύλη του Απ. Παύλου. Δεν μπήκαν στην πόλη οι οχτροί…

Τούτες τις μέρες το επιφανειακό θρησκευτικό σολάριουμ αποδίδει επιδερμικό πρόσκαιρο οπουρτουνιστικό μαυρισματάκι παροδικό ……

Ο Τρισήλιος της Δικαιοσύνης ο Τρισμέγιστος Θεός είναι πάντα εκεί ως Παρακείμενος Ενεστώτας και Μέλλοντας….νυν και αεί και εις τους αιώνες…Φως απρόσιτο..Φως απόρρητο..Φως απαύγασμα Φωτός.

Κοχλάζει το καπνιστό τσουκάλι της καρδιάς….δεύτε λάβετε φως…δεύτε λάβετε φαγητό δεύτε λάβετε νερό…

Πάντα πεπλήρωνται φωτός αέναη ενέργεια… τα φωτοβολταικά του Θεού είναι οι μοναχοί και οι μοναχές που στα κουκούλια τους γονιμοποιούν την Άνοιξη… οι ανεμοστρόβιλοι είναι προφήτες του στις ερημιές ελικοφόροι κλώθουν του καιρού τα γυρίσματα, των Εποχών τις αλλαγές στις αλέες της φτέρης άπτεροι εναερίτες!

 και πάλιν ερώ χαίρε….

Ο Τρίκορφος Θεός διαταραχή κι αποσταθεροποίηση της αυτάρκειας του βολέματος…Διαρκής επανεκκίνηση. Οι απόλυτες σταθερές δεν στέκουν… Οι απόλυτες τιμές δεν επαρκούν..

Είπαν δεν υπάρχει Θεός .. και στράφηκαν στη Δύση όπως είπε κι ο Ευκλείδης ότι 2 ευθείες ή τέμνονται ή ταυτίζονται ή είναι παράλληλες.. Ήρθε αιώνες μετά ο Lobachevsky και δίδαξε τις υπερπαράλληλες συλλαμβάνοντας όχι στο επίπεδο αλλά στον τρισδιάστατο χώρο μια άλλη Υπερβολική Γεωμετρία όπου οι ευθείες καμπυλώνουν απομακρυνόμενες η μία από την άλλη, αυξάνοντας την μεταξύ τους απόσταση. Ευκλείδης: αν δεν είναι παράλληλες θα συναντηθούν. Lobachevsky: αν δεν είναι παράλληλες και πάλι μπορεί να μην συναντηθούν..Τα δεδομένα άλλαξαν κινούμαστε στον αστερισμό της σχετικότητας.. Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για την ανυπαρξία του Θεού.

Άλλο ανυπαρξία Θεού κι άλλο απουσία Θεού...( τώρα γιατί ο Θεός λείπει από τις ζωές μας χωρίς να μας λείπει αυτό είναι άλλο θέμα)

Ο αγνωστικισμός είναι μια πιο σικ- ασίκ στάση…

Είπαν δεν υπάρχει Θεός .. και στράφηκαν στη Δύση……( η Δύση κατ΄ομολογίαν σκότωσε το Θεό ” ο Θεός είναι νεκρός! Ο Θεός παραμένει νεκρός! Κι εμείς τον σκοτώσαμε! ” κι αυτό που σήμερα γελοιοποιεί δεν είναι παρά το φάντασμα του)

dimpenews.com