Μέσα του Ντονμπάς διαψεύδουν ως FAKE την είδηση που διαδίδουν ουκρανικά μέσα πως ουκρανικές δυνάμεις διείσδυσαν στο αεροδρόμιο του Ντόνετσκ!! Ο Διοικητής της Μονάδας Sparta βγαίνει από το αεροδρόμιο του Ντόνετσκ και διαψεύδει Ουκρανούς (ΒΙΝΤΕΟ) Όλη η επικράτεια της ΛΔ Λούγκανσκ είναι υπό ρώσικο έλεγχο όπως και Severodonetsk, το Lisichansk, το Starobelsk, το Svatovo

Έγκυρο τοπικό μέσο το Ντονμπάς τονίζει ότι Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης διαδίδουν μια FAKE είδηση μέρος του ψυχολογικού πολέμου για την υποτιθέμενη είσοδο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο έδαφος του αεροδρομίου του Ντόνετσκ. Αυτή η πληροφορία δεν είναι αληθινή. Προηγουμένως αναφερόταν ότι Ουκρανικά ένοπλα στρατεύματα εισήλθαν στο συγκρότημα του αεροδρομίου του Ντόνετσκ, σύμφωνα με πηγή πληροφοριών για το Channel 24.

Εδώ ένα δείγμα της παραπληροφόρησης προπαγάνδας Ουκρανών που δημιουργούν ψεύτικο κλίμα ευφορίας στις τάξεις τους.

Πριν 1 ώρα τους παραμυθιάζει ότι πήραν το αεροδρόμιο Ντόνετσκ και κολλάνε σαν μύγες τα like και τώρα το μαζεύει ότι η πληροφορία δεν είναι ξεκάθαρη ότι κυκλοφoρύν ψίθυροι αλλά λίγες επιβεβαιώσεις….Κάτι πρέπει να πει γιατί παραπάτησε γκάζια..

Ο Διοικητής της Μονάδας Sparta βγαίνει από το αεροδρόμιο του Ντόνετσκ μέσα στη νύχτα και πιστοποιεί ότι είναι όλα ήσυχα και υπό έλεγχο Ρώσων και συμμάχων τους.

Κι άλλο FAKE αντίθετα με ότι λέγεται oι Ρώσοι παραμένουν στο Svatovo

«Ολόκληρο το έδαφος του LNR, σε αντίθεση με πληροφορίες από την ουκρανική πλευρά, ελέγχεται από τις συμμαχικές δυνάμεις», δήλωσε ο πρεσβευτής της δημοκρατίας στη Ρωσία, Ροντιόν Μίροσνικ.

«Τώρα είχα μια επικοινωνία με το Severodonetsk, το Lisichansk, το Starobelsk, το Svatovo – όλα αυτά είναι τα βόρεια εδάφη του NRL. Οι φήμες, που διαχέονται από την Ουκρανία, είναι πολύ υπερβολικές. Παντού η κατάσταση είναι ήρεμη και σταθερή, πλήρως υπό τον έλεγχο του NRL», έγραψε.

Ο Μίροσνικ χαρακτήρισε επίσης ψέματα τις πληροφορίες για τον βομβαρδισμό του Λισιτσάνσκ: οι ήχοι, είπε, προέρχονταν από την περιοχή Σεβερσκ της περιοχής του Ντόνετσκ, όπου οι εχθροπραξίες συνεχίζονται εδώ και δύο μήνες.

Το Majorskoye κοντά στο Gorlovka καταλήφθηκε από τα στρατεύματα του DPR.

wargonzoo: Φυσικά, η ήττα είναι δυσάρεστη. Αλλά ο αληθινός πατριώτης στηρίζει τη χώρα του όχι μόνο όταν κερδίζουν οι στρατιώτες μας, αλλά και όταν αναγκάζονται να υποχωρήσουν. Γιατί συνέβη αυτό και ποιος φταίει για αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα.
Θα ήθελα επίσης σε αυτές τις δύσκολες, και για πολλoύς, τραγικές μέρες, που πρόσφυγες από την περιοχή του Χάρκοβο συσσωρεύονται στα σύνορα, να υπάρξουν λιγότερες εορταστικές συναυλίες και ακατάλληλα πυροτεχνήματα για οποιονδήποτε λόγο σε άλλες περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Όχι ως και πυροτεχνήματα, ειλικρινά (για τη Μόσχα μιλάω).
Εν τω μεταξύ, ας είμαστε σ΄ επαγρύπνηση, αλλά σταθεροί, και ας μην ξεγελιόμαστε από ψευδαισθήσεις. Αυτή είναι η πρώτη ήττα, αλλά όχι η τελευταία μάχη. Κρατάμε. Βοηθάμε το μέτωπο. Προσευχόμαστε για όσους βρίσκονται στη μάχη.

Δημοφιλής Ρώσος δημοσιογράφος:

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο εχθρός μεταφέρει πρόσθετες εφεδρείες μέσω του Νικολάεφ, προετοιμάζοντας νέες απόπειρες διείσδυσης στη Χερσώνα.

Υπάρχουν αναφορές από το πεδίο ότι ο εχθρός συνεχίζει να συγκεντρώνει πεζικό (συμπεριλαμβανομένων ξένων μισθοφόρων) και εξοπλισμό στην περιοχή Ugledar. Ίσως την επόμενη μέρα ή λίγο αργότερα, θα προχωρήσει στην επίθεση στην περιοχή Pavlovka, Yegorovka, Nikolsky.

dimpenews.com