Πούτιν και Alexander Dugin κατηγορούν τη Δύση για πολιτικοκοινωνικό Σατανισμό και project Αντίχριστου! Αν είναι έτσι τότε ο Βαρθολομαίος βρίσκεται σε λάθος πνευματικό στρατόπεδο! Ο Βαρθολομαίος συναντήθηκε με το εξώφυλλο του Vogue τη γυναίκα του ανηθικοποιού Ζελένσκι!

Ο Βαρθολομαίος για μια ακόμη φορά απροσχημάτιστα διχαστικός ενώ διεκδικεί τον τίτλο του Οικουμενικού. Στρατευμένος απροκάλυπτα στο πολιτικοστρατιωτικό στρατόπεδο Δύσης ενώ διατείνεται τον ειρηνοποιό. Είχε συνάντηση στο Φανάρι με το εξώφυλλο του Vogue τη γυναίκα του ανηθικοποιού Ζελένσκι ..Στο τέλος θα συναντιέται με την παραδoυλεύτρα και τον οδηγό του Ζελένσκι;; αυτή η υποτέλεια έχει πάτο;

Ο Βαρθολομαίος που με το Μέγα Σχίσμα που προκάλεσε στην Ορθοδοξία με αφορμή το ουκρανικό πυροδότησε ακόμη περισσότερο τη σύγκρουση είναι πρωτοκλασάτος στο στρατόπεδο της Δύσης. όμως αυτό το στρατόπεδο που αποτελείται από την τρόικα ΝΑΤΟ ΕΕ ΗΠΑ καταγγέλεται από το νο 1 διανοούμενο της Ρωσίας κι έναν από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους φιλοσόφους στον κόσμο τον Alexander Dugin για Σατανισμό και project Αντιχρίστου! Τις ίδιες δριμύτατες κατηγορίες απευθύνει στη Δύση και ο ηγέτης της νο1 παγκόσμιας υπερδύναμης της Ορθοδοξίας και μιας από τις μεγαλύτερες υπερδυνάμεις του κόσμου ο Βλαδίμηρος Πούτιν..

Αν ο Πούτιν ο πολιτικά μακροβιέστερος ηγέτης της μετασοβιετικής Ρωσίας δεν είναι τρελός και αν ο μεγάλος διανοούμενος ο σύγχρονος Ρώσος Ντοστογιέφσκι και Τολστόι μαζί δεν είναι ψυχοπαθής ο Βαρθολομαίος υποστηρίζει τον πολιτικο-κοινωνικό Σατανισμό της Δύσης.. Είναι σε λάθος όχι μόνο πολιτικό στρατόπεδο και στρατιωτικό συνασπισμό αλλά κυρίως σε λάθος πνευματικό στρατόπεδο…

Του σκότωσαν την κόρη για να σιωπήσει τον λοιδορούν ως Ρασπούτιν του Πούτιν για να τον υποβαθμίσουν. Δεν νομίζω ο Ρασπούτιν να ήταν αυτό το τέρας μορφώσεως που είναι ο σύγχρονος Ντοστογιέφσκι της Ρωσίας. Αλλού βρίσκεται ο θρησκευτικός Ταρτουφισμός. Γεννημένος το 1962 στη Μόσχα, είναι Ρώσος φιλόσοφος, πολιτικός επιστήμονας, κοινωνιολόγος και μεταφραστής. Καθηγητής Φιλοσοφίας, Ph.D. στις Πολιτικές Επιστήμες, Ph.D. στις Κοινωνικές Επιστήμες, είναι επικεφαλής του Τμήματος Κοινωνιολογίας Διεθνών Σχέσεων στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας. Είναι επίσης Ομότιμος Καθηγητής στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Eurasia και στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης και μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Πορτογαλικά.
Ο Alexander Dugin θεωρείται ο ηγέτης του διεθνούς ευρασιατικού κινήματος. Το 2014, το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy συμπεριέλαβε τον Ντούγκιν στους 100 καλύτερους παγκόσμιους στοχαστές του σύγχρονου κόσμου.

Alexander Dugin: Είμαστε αντιμέτωποι με τον «πολιτισμό του Αντίχριστου». Πιστοί όλου του κόσμου ενωθείτε στην αποφασιστική μάχη! Η επίθεση σε περιοχή Χάρκοβο είναι η αρχή πλήρους πολέμου Δύσης εναντίον μας. Η Δύση επιχειρεί μια μετάβαση από το μετασοβιετικό χώρο στο μεταρωσικό.

Συνέντευξη Alexander Dugin σχολιάζοντας λόγο Πούτιν: είναι η έναρξη της Νικηφόρας τελευταίας μάχης μεταξύ Φωτός και Σκότους. Είναι κήρυξη πολέμου ενάντια στη Δύση τις αξίες της, με όλη τη σατανική ιδεολογία. Εισήλθαμε στην καθοριστική φάση της βαθύτερης αντιπαράθεσης στην παγκόσμια ιστορία σαν Τελική Κρίση.΄Αλλοι εξ ευωνύμων κι άλλοι εκ δεξιών, οι μεν στα σαγόνια της σατανικής Δύσης, οι δε στο μονοπάτι της σωτηρίας και πολυπολικό κόσμο! Δεν μπορείς να διαπραγματευθείς με το διάβολο!!!!

Πούτιν: ”στη Δύση η ολοσχερή άρνηση του Ανθρώπου, η ανατροπή της πίστης και παραδοσιακών αξιών, η κατάργηση της Ελευθερίας προσιδιάζει σε μια αντεστραμμένη θρησκεία σε καθαρό Σατανισμό! O Χριστός είπε: ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς. Κι οι καρποί τους είναι εμφανώς δηλητηριώδεις!” 

Προσοχή ο Πούτιν δεν είναι κάποιος φονταμενταλιστής Αγιατολάχ το αντίθετο μάλιστα ανδρώθηκε πολιτικά και πνευματικά στο αθεϊστικό κοσμικό κράτος της Σοβ. Ένωσης. Δεν είναι ο πλανεμένος θρησκόληπτος κι αυτό είναι που κάνει το μήνυμα του πολύ αξιόπιστο. Ο συγκροτημένος λόγος του προχθές για ακόμη μια φορά τον αναδεικνύει σε μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές προσωπικότητες τoυ αιώνα.

Πούτιν, Ντάγκιν απαγγέλουν ένα ηχηρότατο κατηγορώ στις πνευματικές επιλογές Βαρθολομαίου καθοριστικές για την περαιτέρω πορεία της Εκκλησίας και του κάθε πιστού αλλά και των εθνών που τον ακολουθούν……

Η περίοδος των 2 χρόνων της κοβιντοκρατίας ήταν Αποκαλυπτική για το που οδηγείται και πως καθοδηγείται η Εκκλησία…

Από Οδηγήτρια χειραγωγούμενη από στρατευομένη αιχμάλωτη από Αναστάσιμη καθηλωμένη, καθημαγμένη από Φοβερά Προστασία σε φοβική ανασφαλή υποχόνδρια, από Αγία Σκέπη σε άστεγη ασκεπή, από Νέα Σκηνή του Μαρτυρίου σε ημιπαράνομη Σκηνίτισσα, παρία.

Ο Βαρθολομαίος οφείλει μια πειστική απάντηση στις πνευματικές κατηγορίες που απαγγέλονται στο ιδεολογικο-πνευματικό στρατόπεδο που υποστηρίζει..

dimpenews.com