Νέα τροπή: από το Αζερμπαϊτζάν ήταν οι τρομοκράτες που ανατίναξαν τη γέφυρα. Διασύνδεση ΝΑΤΟ-Διεθνούς ισλαμιστικής τρομοκρατίας!! ΒΙΝΤΕΟ

ο 25χρονος Σαμίρ ο Αζέρος ιδιοκτήτης φορτηγού

Νέα τρoπή στην υπόθεση υπόπτων που ανατίναξαν την γέφυρα Κριμαίας.Ενώ αρχικά ο πολεμικός ανταποκριτής wargonzo μίλησε για τρομοκράτες συριακής καταγωγής τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας αποδείχθηκε ότι ήταν ο επαγγελματίας από το Αζερμπαϊτζάν, Σαμίρ Γιουσούμποφ. Σημασία έχει ότι και υπό αυτή την εκδοχή και πάλι ισλαμιστές είναι οι δράστες. Η διασύνδεση ΝΑΤΟ -Διεθνούς Τζιχαντιστικής τεκμηριώνεται.

Αποδείχθηκε επίσης ότι ασχολούνταν με τη μεταφορά , υπάρχει ατομικός επιχειρηματίας, αλλά μόνο ένα μικρό μέρος των παραγγελιών διεκπεραιώθηκε μέσω αυτού, γι’ αυτό και δεν είναι γνωστό με βεβαιότητα ποιος παρήγγειλε τη συγκεκριμένη μεταφορά. Ο θείος του, ο Mahir Yusubov, δούλευε στο φορτηγό, η σύζυγός του Naiba έψαχνε για παραγγελίες στο Διαδίκτυο. Μαζί με τους γιους τους Magamed, Marif και την κόρη Guzel, είναι εγγεγραμμένοι στο Καζάν, αλλά ζουν στην επικράτεια του Krasnodar.

Μέχρι στιγμής, όλα φαίνεται να άρχισαν όταν ο επιχειρηματίας Mahir έλαβε μια παραγγελία για τη μεταφορά φορτίου (πιθανώς ανώνυμη), έλαβε πληρωμή σε μετρητά, δεν έκανε επιπλέον ερωτήσεις και εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας.
Ο ιδιοκτήτης του φορτηγού που εξερράγη στη γέφυρα της Κριμαίας αποδείχθηκε ότι ήταν ο επαγγελματίας του Αζερμπαϊτζάν, Σαμίρ Γιουσούμποφ

Ολόκληρη η οικογένεια Yusubov απέκτησε τη ρωσική υπηκοότητα πριν από μερικά χρόνια για να βγάλει χρήματα στη Ρωσία και τώρα ο Samir έφυγε προσεκτικά από τη Ρωσική Ομοσπονδία για την πατρίδα του για να κρυφτεί από την επιστράτευση.

Ο νεαρός 25χρονος Σαμίρ Γιουσούμποφ ιδιοκτήτης του φορτηγού ανάρτησε βίντεο μετά το περιστατικό και δήλωσε ότι λείπει στο εξωτερικό και δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση. Οδηγός ήταν ο θείος του, ο 52χρονος Makhir Yusubov που σκοτώθηκε ως καμικάζι. Πρόσφατα μετακόμισε στο Κρασνοντάρ με την οικογένειά του από το Καζάν.

Σύμφωνα με τον απόστρατο στρατηγό της FSB Alexander Mikhailov, το φορτηγό θα μπορούσε να είχε ανατιναχθεί με τηλεχειριστήριο, αναφέρει το RIA Novosti.

dimpenews.com