Σημείο: Μυροβλίζει εικόνα του Αγ. Γεωργίου Προστάτη του Ρώσικου στρατού στην πόλη Onega Ρωσίας!! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στην Onega σε μια ρώσικη πόλη της περιφέρειας Arkhangelsk, η εικόνα του Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, του υπερασπιστή και προστάτη του Ορθοδόξου στρατού άρχισε να ρέει μύρο.

Η εικόνα του Αγίου Μεγαλομάρτυρα και Νικηφόρου Γεωργίου άρχισε να μυροβλίζει στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας της Onega στις 27 Σεπτεμβρίου 2022, ανήμερα της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού του Χριστού..
Δεν έχει ξαναγίνει ..πληθαίνουν τα σημάδια…

Η διαδραστικότητα της αγιοπνευματικής χάριτος είναι συνεχής και μεθεκτή κι επιτρέπει την βιωματική προσέγγιση του θείου...Η αγιογραφική εικονόσφαιρα είναι τα social media του Θεού...“Αγίω Πνεύματι αναβλύζει τα της χάριτος ρείθρα, αρδεύοντα άπασαν την κτίσιν προς ζωογονίαν

Mια ακόμη θεαματική ανάρτηση της χάριτος στο διαδίκτυο της προσευχής……

Σύμφωνα με τον εφημέριο του ναού, αυτό το γεγονός είναι απόδειξη της βοήθειας του Θεού σε όλους όσους έχουν σταλεί τώρα να υπερασπιστούν τη Ρωσία
«Μας έστειλε σημάδι».
Στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας της πόλης Ονέγα, η εικόνα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου άρχισε να ρέει μύρο. Το θαύμα έγινε ακριβώς μπροστά στα μάτια των ενοριτών, μετά το τέλος της θείας λειτουργίας, και υπήρχε τόσο μύρο που χρειάστηκε να τοποθετηθεί ένα πανί κάτω από τη θαυματουργή εικόνα. Τώρα τα παιδιά που φεύγουν για το μέτωπο θα χριστούν με αυτό.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ναού πατέρα Αλέξανδρο (Κόπτεφ), το θαύμα έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου, στην εορτή της Ύψωσης του Σταυρού του Κυρίου. Η πιο άφθονη ροή μύρου διήρκεσε περίπου μισή ώρα, μετά την οποία η υγρασία άρχισε να εξαφανίζεται. Σήμερα όμως συνέβη ξανά.

«Οι άνθρωποι έρχονται και ρωτούν: είναι αυτό καλό ή κακό; ” λέει ο ιερέας.

– Και θα απαντήσω ως εξής: δεν είμαστε προφήτες και δύσκολα μπορούμε να το γνωρίζουμε. Όμως ένα γεγονός είναι γεγονός: ο Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος είναι ο υπερασπιστής της Ρωσίας. Ο άγιος που φυλάει τους πολεμιστές! Και μας έστειλε ένα σημάδι ότι πρέπει να προσευχόμαστε και να εμπιστευόμαστε όχι μόνο στον εαυτό μας, αλλά και στον Θεό».

«Τα παιδιά φεύγουν τώρα…» συνεχίζει. Θυμάστε την ιστορία του πώς η εικόνα του Βλαντιμίρ της Μητέρας του Θεού έσωσε τη Μόσχα από την εισβολή των Τατάρων; Οι κάτοικοι προσευχήθηκαν και την χαιρέτησαν γονατιστοί. Και ο Κύριος ελεεί! Πολύ περισσότερο να μας ελεήσει κι εμάς, αν προσευχόμαστε κι εμείς!».

dimpenews.com