UPDATE Η 12χρονη Λόλα βρέθηκε αποκεφαλισμένη με βουντού με χαραγμένα νούμερα στο κορμί της σε βαλίτσα στο Παρίσι. Κάθε 10′ ένα παιδί εξαφανίζεται στη Γαλλία. Το 2021, δηλώθηκαν 43.870 εξαφανίσεις ανήλικων. Το 1/3 δεν εντοπίστηκαν ποτέ. Η Δύση εξαφανίζει τα παιδιά της! Κολωνός-Παρίσι το εξπρές του θανάτου!!

Η Λόλα

Μια 12χρονη η Λόλα βρέθηκε σχεδόν αποκεφαλισμένη με χαραγμένα νούμερα στο κορμί της σε βαλίτσα στο Παρίσι την Παρασκευή. Η Λόλα βιάστηκε, βασανίστηκε, της προκάλεσαν ασφυξία, σφαγιάστηκε στο ύψος του λαιμού βρέθηκε σχεδόν αποκεφαλισμένη θανατώθηκε. Πραγματοποιήθηκαν 6 προσαγωγές. 2 από τα 6 άτομα θα παρουσιαστούν σε δικαστή. Η Λόλα ήταν 12 ετών. Ήταν στο κολέγιο.

”Η Λόλα, σκοτώθηκε στο Παρίσι: παραπέμφθηκαν δύο ύποπτοι, δικαστική έρευνα για φόνο, βιασμό και πράξεις βασανιστηρίων
Έχει ξεκινήσει δικαστική έρευνα για τις κατηγορίες της δολοφονίας ανηλίκου κάτω των 15 ετών σε σχέση με βιασμό που διαπράχθηκε με πράξεις βασανιστηρίων και βαρβαρότητας και απόκρυψη πτώματος.” Le Parisien. Oπότε και παιδοβιασμός, παιδεραστία σε διακεκριμένο βαθμό…

Πριν..

Τέσσερις αστυνομικές προσαγωγές βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Μέρος ενός ανατριχιαστικού παζλ. Κάθε 10′ ένα παιδί εξαφανίζεται στη Γαλλία. Κάθε 10′ δηλώνεται η εξαφάνιση ενός παιδιού. Το 2021, 43.870 ανήλικοι καταγράφηκαν στο αρχείο των αναζητούμενων προσώπων (FPR), το 1/3 από αυτούς δεν εντοπίστηκαν ποτέ. Η παιδική προστασία είναι καταστροφική η εγκληματικότητα παντός είδους που στρέφεται κατά του παιδιού ανθεί. Η Δύση εξαφανίζει τα παιδιά της. Κολωνός-Παρίσι το εξπρές του θανάτου!!

Την έλεγαν Λόλα ήταν 12 ετών και γύριζε σπίτι από το γυμνάσιο. Το σώμα της βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ένα πλαστικό μπαούλο – βαλίτσα κοντά στο σπίτι της στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι ανακριτές συνέλαβαν τρία άτομα κοντά στο σημείο. Μια γυναίκα συνελήφθη επίσης το πρωί του Σαββάτου στο Bois-Colombes (Hauts-de-Seine). Συνολικά έξι άτομα τέθηκαν υπό αστυνομική κράτηση χθες Σάββατο, σύμφωνα με την εισαγγελία, η οποία διευκρίνισε ότι ο ρόλος τους απομένει να προσδιοριστεί.

Την Κυριακή ανακρίθηκαν ακόμη τέσσερις από αυτούς, μεταξύ των οποίων και η βασική υπόπτη, η αδελφή του θύματος. Ο τελευταίος, που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Bois-Colombes (Hauts-de-Seine), ενδέχεται να πάσχει από ψυχικές διαταραχές, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Οι δύο γυναίκες γεννήθηκαν το 1996 και το 1998, ενώ οι δύο άντρες, εκ των οποίων ο ένας γεννήθηκε το 1979, είναι μεγαλύτεροι, σύμφωνα με την πηγή που πρόσκειται στην έρευνα. Το Le Parisien αναφέρει ότι γεννήθηκαν όλοι στην Αλγερία και τουλάχιστον ένας από αυτούς είναι άστεγος. Καμία ένδειξη δεν έχει φιλτράρει τον πιθανό ρόλο τους στη δολοφονία της μαθήτριας, που ονομάζεται Λόλα. Η εισαγγελία του Παρισιού άνοιξε έρευνα για τη δολοφονία ενός ανηλίκου κάτω των 15 ετών, η οποία έχει ανατεθεί στο εγκληματολογικό.

Ήταν 23:00 όταν ένας άστεγος ανέφερε στην αστυνομία την ανακάλυψη ενός αδιαφανούς κουτιού που περιείχε το σώμα μιας εφήβου, στην εσωτερική αυλή ενός κτιρίου σε αυτό το διαμέρισμα στο ανατολικό Παρίσι. Το σώμα της μαθήτριας ήταν καλυμμένο από υφάσματα, σύμφωνα με πηγές από το αρχείο. Δίπλα στο κουτί υπήρχαν δύο χειραποσκευές. Μια νεκροψία που διενεργήθηκε το Σάββατο διαπίστωσε ότι το θύμα πέθανε από ασφυξία, είπε μια πηγή στη Le Figaro. Τα πρώτα ευρήματα ανέφεραν επίσης ότι το κεφάλι ήταν σχεδόν αποκομμένο και με αριθμούς χαραγμένους στο σώμα της μαθήτριας. Αποκεφαλισμός, Βουντού αριθμών επικαλύπτουν κάθε άλλη εκδοχή και παραπέμπουν σε ωμό σατανισμό.. Το αν θα τολμήσουν οι αρχές να το αναδείξουν και να φθάσουν την υπόθεση ως το τέλος είναι άλλο θέμα..

dimpenews.com