Τι κρύβει η συνάντηση Ντάγκιν-Λουκασένκο στο Μινσκ για το ρόλο της Λευκορωσίας στις επικείμενες εξελίξεις του πολέμου; ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Λουκασένκο συναντήθηκε με τον Ρώσο φιλόσοφο Αλεξάντερ Ντούγκιν. Η συνομιλία τους κράτησε πάνω από δύο ώρες. Τι κρύβει η συνάντηση Ντάγκιν-Λουκασένκο στο Μινσκ για το ρόλο της Λευκορωσίας στις επικείμενες εξελίξεις του πολέμου; Μετέφερε κάποιο μήνυμα και πιο ο Ρώσος επίλεκτος επισκέπτης;;

Στις 18/10/22 ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο συναντήθηκε με τον Ρώσο φιλόσοφο και πολιτικό επιστήμονα Alexander Dugin…

Αναφέρεται ότι ο Λουκασένκο και ο Ντούγκιν μίλησαν για περισσότερες από δύο ώρες. Θέμα των συνομιλιών ήταν η σύγκρουση στην Ουκρανία και η αντιπαράθεση με τη Δύση και το ΝΑΤΟ. Δημοσιεύτηκε και φωτογραφία, βίντεο από τη συνάντηση. Αν κρίνουμε από αυτό, η συνάντηση έγινε σε ζεστό, φιλικό κλίμα.

Α. Λουκασένκο στον Α. Ντούγκιν: «Μου προσφέρθηκε μια θάλασσα ιδεών, τις απέρριψα όλες».
Ντούγκιν σε συνάντηση με τον Λουκασένκο: Είμαι μακροχρόνιος θαυμαστής της Λευκορωσίας και της πορείας σας
Ο Ρώσος φιλόσοφος και δημόσιο πρόσωπο Alexander Dugin είναι μακροχρόνιος θαυμαστής τόσο της Λευκορωσίας όσο και της πορείας που ακολουθεί ο αρχηγός του λευκορωσικού κράτους. Αυτό δήλωσε σε συνάντηση στο Μινσκ με τον Πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, όπως έμαθε το BelTA.


“Είμαι μακροχρόνιος θαυμαστής τόσο της Λευκορωσίας όσο και της πορείας σας. Δεν το αμφισβήτησα ποτέ. Στις πιο δύσκολες στιγμές (υπήρχαν δύσκολες στιγμές μεταξύ των κρατών μας), σας στήριξα με όλη μου την καρδιά, με όλες τις ικανότητές μου, τη γραμμή που δώσατε» – είπε ο Αλεξάντερ Ντούγκιν..

«Δεν αφήσατε το κράτος σας να λεηλατηθεί, δεν κάνατε τα λάθη που, δυστυχώς, κάναμε τη δεκαετία του 1990 και τώρα διορθώνουμε με τόση δυσκολία. Υποκλίνομαι ειλικρινά μπροστά στην εξουσία σας, στο θάρρος σας, στην πεπεισμένη σταθερότητά σας στη διάσωση του λευκορωσικού λαού, του λευκορωσικού κράτους. Ένα κράτος της Λευκορωσίας είμαστε εμείς οι ίδιοι, η ενότητά μας, το κράτος της Ένωσης μας”, τόνισε ο Ντάγκιν ο θεωρητικός της 4ης Πολιτικής Θεωρίας και του δόγματος του Ευρασιατισμού που έχασε πρόσφατα την κόρη του Ντάρια από τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα που σχεδίασαν οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες με βοήθεια της Δύσης.

H συνάντηση αυτή δεν είναι τυχαία καθώς η Λευκορωσία βρίσκεται στο επίκεντρο του επιχειρησιακού ενδιαφέροντος.

Ο Πρέσβης της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στη Ρωσική Ομοσπονδία συναντά τον Alexander Dugin, Ρώσο φιλόσοφο και στοχαστή. Μια ακόμη συνάντηση πολιτική που αποδεικνύει ότι ο Ρώσος διανοούμενος ενδεχομένως σε αυτή τη φάση να αναλάβει έναν πολιτικό θεσμικό ρόλο.

dimpenews.com