Οι Ρώσοι εκκενώνουν τη Χερσώνα και οι Ουκρανοί ετοιμάζονται να εκκενώσουν τα 3.000.000 του Κιέβου σε περίπτωση μπλακ άουτ. Η Ουκρανία θα γίνει μια no man’s land μια ουδέτερη νεκρή ζώνη μεταξύ ΝΑΤΟ-Ρωσίας!

Οι Ρώσοι εκκενώνουν τη Χερσώνα και οι Ουκρανοί και οι Ουκρανοί εοιμάζονται να εκκενώσουν τo Κίεβο σε περίπτωση μπλακ άουτ.. Η Ουκρανία στη χειρότερη περίπτωση για τους Ρώσους και στην καλύτερη για τους Ουκρανούς θα αποδειχθεί μια no man’s land μια ουδέτερη νεκρή ζώνη μεταξύ ΝΑΤΟ-Ρωσίας!

Το Κίεβο ετοιμάζεται να εκκενώσει περίπου 3 εκατομμύρια κατοίκους σε περίπτωση μπλακάουτ αναφέρει η The New York Times. Το 40% των υποδομών της χώρας έχει καταστραφεί ή έχει υποστεί πολύ σημαντικές βλάβες.

Έναντι του κινδύνου γενικής διακοπής ρεύματος, το Κίεβο ετοιμάζει σχέδιο εκκένωσης για τα 3 εκατομμύρια κατοίκους του. Οι αρχές φοβούνται ένα μπλακ άουτ στο Κίεβο, που θα εμποδίζει την πρόσβαση στο νερό και την καλή λειτουργία των υπονόμων. Αυτός είναι ο λόγος που η ουκρανική πρωτεύουσα έθεσε σε εφαρμογή, χθες το βράδυ, ένα σχέδιο εκκένωσης των 3 εκατομμυρίων κατοίκων σε περίπτωση μπλακ άουτ, το οποίο θα της επέτρεπε να προειδοποιήσει τους κατοίκους 12 ώρες νωρίτερα.


Ήδη το 80% των κατοίκων του Κιέβου είναι χωρίς νερό μετά τους τελευταίους βομβαρδισμούς σε υποδομές.
Το Κίεβο δεν είναι το μόνο που στοχοποιείται από προληπτικές κυβερνητικές διακοπές ρεύματος. Επηρεάζονται επίσης έξι άλλες επαρχίες (Kharkiv, Chernihiv, Cherkasy, Zhytomyr, Sumy και Poltava). Περίπου 500 γεννήτριες έχουν σταλεί στην Ουκρανία από 17 χώρες της ΕΕ για να βοηθήσουν στην επίλυση των ενεργειακών προβλημάτων που προκάλεσαν οι ρωσικές επιθέσεις. Να σε κάψω Γιάννη να σ΄αλείψω λάδι. Οι χώρες της G7 θα πρέπει επίσης να δημιουργήσουν έναν «μηχανισμό συντονισμού» για την επισκευή των υποδομών. Σχέδια επί χάρτου αφο’ύ δεν διαφαίνεται έξοδος από την κρίση. Φιλικό χτύπημα παρότρυνσης στην πλάτη από τους G7.«Tο 80% των καταναλωτών στην πρωτεύουσα» στερείται νερού, δήλωσε ο δήμαρχος-παλαίμαχος παλαιστής Βιτάλι Κλίτσο. «350.000 σπίτια είναι χωρίς ρεύμα», πρόσθεσε.

dimpenews.com