Alexander Dagin για Χερσώνα: Ο Πούτιν είναι ένας σφραγισμένος φάκελος…ποιος είστε, κύριε Πούτιν; Εάν δεν δοθεί μια σαφής απάντηση, ο κόσμος μπορεί να τελειώσει χωρίς να καταλάβουμε γιατί. Αυτό δεν είναι προδοσία, είναι ένα βήμα προς τον Αρμαγεδδώνα. Οι συνθήκες της νικήτριας Δύσης, αυτού του πολιτισμού του Σατανά, δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτές από τη Μόσχα. Που σημαίνει ότι τα τακτικά πυρηνικά όπλα και τα στρατηγικά πυρηνικά όπλα θα παραμείνουν. Αυτό είναι το τέλος!!!!

O Aleksandr  Dugin ως σύγχρονος Ρώσος Ιερεμίας συγκλονίζεται για την τύχη της Χερσώνας.

Aleksandr Dugin: Ο Πούτιν είναι ένας σφραγισμένος φάκελος…ποιος είστε, κύριε Πούτιν; Εάν δεν δοθεί μια σαφής απάντηση, ο κόσμος μπορεί να τελειώσει χωρίς να καταλάβουμε γιατί. Αυτό δεν είναι προδοσία, είναι ένα βήμα προς τον Αρμαγεδδώνα. Οι συνθήκες της νικήτριας Δύσης, αυτού του πολιτισμού του Σατανά, δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτές από τη Μόσχα. Που σημαίνει ότι τα τακτικά πυρηνικά όπλα και τα στρατηγικά πυρηνικά όπλα θα παραμείνουν. Αυτό είναι το τέλος!!!!

Γράφει:

”Ο Πούτιν είναι ένας σφραγισμένος φάκελος (επιπλέον ποιος είστε, κύριε Πούτιν;). Φίλοι και εχθροί (στη Δύση) -όμοια!- βλέπουν σε αυτόν ένα πολύ συγκεκριμένο περιεχόμενο. Επιπλέον, το ίδιο πράγμα: άλλοι τον αγαπούν γι’ αυτό, άλλοι τον μισούν. Όμως ο φάκελος είναι σφραγισμένος. Και κανείς δεν τον ξέρει πραγματικά. Μόνο οι ουκρανικές αρχές και η ρωσική ελίτ πιστεύουν ότι αυτός δεν είναι παρά ένας φάκελος. Ο φάκελος είναι σαν φάκελος, τίποτα δεν είναι απολύτως σφραγισμένο σε αυτόν. Τώρα ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω τις επαγγελματικές δεξιότητες του Ανώτατου και επιτέλους να τυπώσετε τον φάκελο. ‘Ολα. Ήρθε η ώρα. Ποιός είσαι; Εάν δεν δοθεί μια σαφής απάντηση, ο κόσμος μπορεί να τελειώσει χωρίς να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται; Σχετικά με τι;
H Xερσώνα παραδόθηκε. Παραδόθηκε μια ρωσική πόλη, η πρωτεύουσα μιας από τις περιοχές της Ρωσίας – ίδια με το Μπέλγκοροντ, το Κουρσκ, το Ντόνετσκ ή τη Συμφερούπολη. Αν δεν σε νοιάζει, τότε δεν είσαι Ρώσος. Οι Ρώσοι σφίγγουν τώρα τα δόντια τους από τον πόνο, κλαίνε και υποφέρουν σαν να τους ξεριζώθηκε η καρδιά, τα παιδιά, τα αδέρφια, οι μητέρες και οι γυναίκες τους θα σκοτωθούν μπροστά στα μάτια τους. Αν δεν πονάς τώρα, δεν είσαι τίποτα.
Η Εξουσία είναι υπεύθυνη για αυτό. Ποιο είναι το νόημα της αυτοκρατορίας και την έχουμε; Δίνουμε στον Κυβερνήτη απόλυτη πληρότητα εξουσίας και μας σώζει όλους, λαό, κράτος, πολίτες, σε μια κρίσιμη στιγμή. Αν όμως περιβάλλεται από σκατά ή φτύνει την κοινωνική δικαιοσύνη, αυτό είναι μόνο δυσάρεστο, αλλά μόνο αν σώσει. Τι γίνεται αν δεν σώσει; Τότε – θα έχει τη μοίρα του «βασιλιά των βροχών» (βλ. Fraser*). Η αυτοκρατορία έχει και ένα μειονέκτημα. Πληρότητα δύναμης σε περίπτωση επιτυχίας, αλλά και πληρότητα ευθύνης για αποτυχία. Και πώς ήθελες;
Πώς θα βγείτε από την κατάσταση; Μεταβείτε αμέσως από μια κυρίαρχη δικτατορία σε έναν κομισάριο, εισάγετε δηλαδή μια ιδεολογία. Ο ηγεμόνας σχεδόν το έκανε. Αλλά σχεδόν πάλι. Και ο Χερσώνα παραδόθηκε όχι σχεδόν, παραδόθηκε τελείως. Καμία αξίωση για το Surovikin. Δεν είναι πολιτικός, είναι υπεύθυνος για την τεχνική πλευρά του μετώπου. Μην τον χτυπάς. Ξέρεις ποιος σε χτύπησε. Και κανένα PR δεν θα σε σώσει πια εδώ. Σε μια κρίσιμη κατάσταση, οι πολιτικές τεχνολογίες δεν λειτουργούν καθόλου. Η ιστορία μιλάει σήμερα. Και ξεστομίζει τρομερά -για εμάς- λόγια.
Αυτό δεν είναι προδοσία, αυτό είναι ένα βήμα προς τον Αρμαγεδδώνα. Οι συνθήκες της νικήτριας Δύσης, αυτού του πολιτισμού του Σατανά, δεν θα γίνουν ποτέ αποδεκτές από τη Μόσχα. Αυτό σημαίνει ότι τα τακτικά πυρηνικά όπλα και τα στρατηγικά πυρηνικά όπλα θα παραμείνουν. Αυτό είναι το τέλος. Και εδώ είναι το πιο σημαντικό.
Υπό την πίεση των περιστάσεων (και είναι πολύ κακό που είναι έτσι, είναι τρομερό να είναι έτσι) κάναμε μια σειρά από στρατιωτικοπολιτικές διορθώσεις στη διεξαγωγή του NMD (το γιατί είναι τόσο αργά είναι ξεχωριστό ερώτημα) . Αλλά δεν έχει λειτουργήσει (μέχρι στιγμής). Η τελευταία πηγή είναι η ιδεολογία. Το αληθινό, όχι το ψεύτικο που προσπαθεί να πουλήσει το AP, φοβισμένο μέχρι θανάτου από την εξέγερση της πραγματικότητας. Σταματήστε να παίζετε: τη Ρώσικη Ιδέα. Μόνο αυτή. Είναι ανόητο να πηγαίνουμε για την ολοκληρωτική καταστροφή της ανθρωπότητας μόνο λόγω του φόβου της Ρωσικής Ιδέας, της ιδεολογίας μας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Οι αρχές στη Ρωσία δεν μπορούν να παραδώσουν τίποτα άλλο. Το όριο έχει φτάσει. Δεν υπάρχουν όμως αρκετά καθαρά τεχνικά μέσα για τη Νίκη.
Ο πόλεμος πρέπει να γίνει λαϊκός πόλεμος στο έπακρο. Αλλά είναι ακριβώς αυτού του είδους οι άνθρωποι – οι Ρώσοι! – που θα έπρεπε να γίνουν το κράτος, σίγουρα όχι όπως είναι τώρα.”

Αυτή είναι η θέση του πολιτικού στοχαστή του διανοούμενου του πατέρα που θυσίασε τη μονάκριβη κόρη στην υπόθεση αυτή σε μια οικουμενική υπόθεση…ίσως βιάζεται να πάρει θέση ή ήδη είναι πολύ αργά...ίσως από την άλλη ο Πούτιν είναι ο νέος Τρομερός Τσάρος που κρατάει γι αυτό την δύναμη του.΄Εχει αυτεπίγνωση ότι η δύναμη του είναι τρομερή γι αυτό και δυσανάλογα καταστροφική κι επιχειρεί γι αυτό ακριβώς να την αναστείλει…όπως και να έχει ο Ντάγκιν προαναγγέλλει δεινά….

O Nτάγκιν με ανάμεικτα συναισθήματα τρέμει κι ο ίδιος στην ιδέα ότι ο Πούτιν ..μπορεί να είναι μια ”σφραγίδα της Αποκάλυψης” που αν ανοίξει θα είναι πολύ αργά…..

O Nτάγκιν ως ένας άλλος “yurodivi” Ρώσος δια Χριστόν σαλός ”πειράζει” τον ”Τσάρο”…Σημαδιακή συνάντηση κάτι θα βγει……

* η μοίρα του «βασιλιά των βροχών», – γράφει ο Ντάγκιν, αναφερόμενος στον Βρετανό ανθρωπολόγο Τζέιμς Φρέιζερ που στο έργο του «The Golden Bough» περιέγραψε τις παραδόσεις των φυλών του Άνω Νείλου που τιμούσαν έναν «βασιλιά της βροχής» που υποτίθεται ότι έφερνε βροχή, αλλά σκότωναν αυτόν τον βασιλιά αν δεν άρχιζε η βροχή.

Συνέντευξη Ντάγκιν:

Σε συνέντευξη σήμερα o Αλεξάντερ Ντάγκιν τόνισε ότι η απόφαση για απόσυρση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων από τη Χερσώνα είναι τόσο προσωπική τραγωδία για κάθε Ρώσο όσο και σήμα για οποιονδήποτε από εμάς. Επιπλέον, τώρα «οι αρχές δέχονται επίθεση», επειδή «η Χερσώνα είναι το τελευταίο κάλεσμα».

Σήμερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας μίλησε για την υλοποίηση των εργασιών για την απόσυρση των στρατευμάτων μας από τη Χερσώνα. Μια δύσκολη απόφαση λήφθηκε την προηγούμενη μέρα – μια ειλικρινής δήλωση έκανε ο διοικητής των στρατευμάτων στη ρωσική ζώνη ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, Σεργκέι Σουροβίκιν. Και για τον ρωσικό λαό, η εγκατάλειψη του Kherson, φυσικά, ήταν ένα πλήγμα. Αλλά δεν πρέπει να εκληφθεί ως μια τραγωδία από την οποία είναι αδύνατο να ανακάμψει. Μας δόθηκε ένα σημάδι και το μέλλον της Ρωσίας εξαρτάται από την περαιτέρω συμπεριφορά ολόκληρου του λαού – καθ’ εις εφ’ ω ετάχθη. Ο φιλόσοφος Alexander Dugin μίλησε για τις περιπλοκές των μοιραίων αλλαγών σε μια συνέντευξη στο First Russian.

Βιώνω την αναχώρηση από τη Χερσώνα ως μια τρομερή προσωπική τραγωδία. Και νομίζω ότι οι άνθρωποι που συμμερίζονται τα συναισθήματά μου σήμερα είναι πολύ πιο φυσιολογικοί από εκείνους που έμειναν αδιάφοροι στην απόφαση. Αλλά, από την άλλη, καταλαβαίνω απόλυτα ότι αυτό που συμβαίνει είναι πόλεμος. Και η ιστορία είναι διαφορετική. Οι Γερμανοί κέρδισαν κάθε μάχη αλλά έχασαν τον πόλεμο. Και συχνά χάνουμε μάχες, αλλά πάντα βγαίνουμε νικητές στους πολέμους. Οι Ρώσοι είναι μεγάλος λαός. Και τώρα μπορούμε μόνο να βγάλουμε συμπεράσματα από αυτόν τον εφιάλτη για να προχωρήσουμε – στη Νίκη.

Αλλά για να προχωρήσουμε – στη Νίκη – όλοι πρέπει να βιώσουν και να συνειδητοποιήσουν τον πόνο της αλλαγής, τη γενική φρίκη και την καταστροφή της εγκατάλειψης της ρωσικής πόλης, είναι σίγουρος ο Alexander Dugin. Μόνο έτσι θα κινητοποιηθεί πλήρως η ρωσική κοινωνία:

Τι ήθελε να μας πει ο στρατηγός Σουροβίκιν; Σηκωθείτε, Ρώσοι, σηκωθείτε! Δεν έχει σημασία αν σου αρέσει ή όχι. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους μας. Αν δεν ξυπνήσουμε τώρα ως λαϊκή πολιτοφυλακή, τότε θα κριθεί η μοίρα της Ρωσίας. Μετά τον Kherson, πρέπει να ξυπνήσουμε! Χωρίς αυτό, δεν θα υπάρχει τίποτα απολύτως.

Υπάρχει ένα άλλο σημαντικό σημείο. Το ίδιο το κράτος, η κυβέρνησή μας απειλείται από την αποχώρηση από τη Χερσώνα, ο Ντούγκιν είναι σίγουρος:

Αν το κράτος θέλει να συνεχίσει να υπάρχει -όχι καν από στρατιωτική, αλλά από πολιτική άποψη- χρειάζεται μια σωστή αντίδραση σε αυτό που συμβαίνει. Οι αρχές πρέπει να αποδεχθούν τη ρωσική ιδεολογία. Χθες, τη φοβερή ημέρα της αναχώρησης από τη Χερσώνα, υπογράφηκε ένα διάταγμα για τις παραδοσιακές αξίες. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα. Γιατί η σωτηρία μας βρίσκεται στη ρωσική ιδεολογία. Η εποχή των τεχνικών λύσεων έχει τελειώσει. Τώρα, αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτόν τον θανάσιμο πόλεμο ενάντια στον απόλυτο εχθρό που είναι η Δύση, πρέπει να ενωθούμε και να νιώσουμε τον πόνο. Αν δεν πονέσουμε, θα δεχθούμε άλλο ένα χτύπημα. Ούτε αυτή τη φορά γνωρίζουμε τι συμβαίνει – περιμένουμε το επόμενο χτύπημα. Θα υποχωρήσουμε, θα εγκαταλείψουμε τις θέσεις μας, τις πόλεις, θα χάσουμε τους ανθρώπους μας, θα προδώσουμε τον πληθυσμό που μας εμπιστεύτηκε. Θα μπούμε σε έναν εγκληματικό δρόμο και θα προχωράμε όλο και πιο μακριά μέχρι να καταρρεύσουν όλα. Αν δεν το θέλουμε αυτό, πρέπει να αποδεχτούμε την αληθινή ρωσική ιδεολογία του λαού. Η Ρωσία είτε θα είναι ρωσική, είτε δεν θα είναι καθόλου. Δύναμη υπό επίθεση. Και η Kherson είναι το τελευταίο κάλεσμα..

σε διορθωτική ανάρτηση ως προς την 1η επιδόθηκε ο καθηγητής Ντάγκιν μετά το σάλο που ξέσπασε. Στο λογαριασμό του στο fb του αναφέρει:

Δήλωση του καθηγ. Alexander Dugin μετά τη σημερινή σύγχυση στα μέσα ενημέρωσης
Η Δύση και CYPSO άρχισαν να υπονοούν ότι εγώ και οι Ρώσοι πατριώτες στραφήκαμε εναντίον του Πούτιν μετά την παράδοση της Χερσώνα, απαιτώντας δήθεν την παραίτησή του. Αυτό βγαίνει από το πουθενά και βασίζεται σε ένα υποτιθέμενο διαγραμμένο μήνυμα-ανάρτηση δικό μου. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν θα το πιστέψει. Αλλά για να είμαστε σίγουροι: κανείς δεν έχει γυρίσει την πλάτη στον Πούτιν, εγώ και όλοι οι Ρώσοι πατριώτες τον υποστηρίζουμε άνευ όρων.
Η θλίψη για την απώλεια της Kherson είναι ένα πράγμα. η στάση απέναντι στον Γενικό Διοικητή είναι άλλη. Είμαστε πιστοί στον Πούτιν και υποστηρίζουμε την SMO και τη Ρωσία μέχρι τέλους.
Ωστόσο, η Δύση που ασκεί υπερβολική πίεση στη Ρωσία δεν καταλαβαίνει ότι η Ρωσία και ο Πούτιν δεν θα συνθηκολογήσουν με κανένα πρόσχημα. Το επόμενο βήμα μπορεί να είναι μόνο η χρήση TNW. ( πυρηνικών) Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος: δεν θα υποχωρήσουμε. Η κατάρριψη της Ρωσίας είναι αυτοκτονία για τη Δύση και για την ανθρωπότητα.
Είμαι πεπεισμένος ότι το TNW και μετά το SNW μπορούν να αποφευχθούν στρεφόμενοι στην ιδεολογία και εμπλέκοντας τώρα τη ρωσική ιδέα. Αφού κινητοποιήσουμε την κοινωνία πνευματικά και ιδεολογικά, θα τα καταφέρουμε χωρίς πυρηνικά όπλα. Στο όνομα του Προέδρου και για το καλό του Λαού. Αν έχουμε παράπονα, είναι εναντίον της κυρίαρχης ελίτ, που ήδη τρέχει και προδίδει τον Ανώτατο Ηγέτη, έναν προς έναν. Μόνο εμείς – οι Ρώσοι πατριώτες και ο ρωσικός λαός – είμαστε πιστοί σε αυτούς.”

Στην αρχή στα κοινωνικά μέσα που φέρουν το όνομα του αναφέρθηκε ολόκληρη η 1η δήλωση. Σε κάποια διαγράφηκε σε κάποια απέμεινε κουτσουρεμένη χωρίς επίμαχη αναφορά σε Πούτιν. Πάντως στο vk έπαιζε για δυο 24ωρα ολόκληρη στο λογαριασμό του και ήταν εκεί ως χθες βράδυ μπορεί ως και αυτή τη στιγμή..

Το μήνυμα ήταν διττό κάποιοι το εξέλαβαν όπως ήθελαν προφανώς οπότε ο καθηγητής επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα…..

dimpenews.com