ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ Ουκρανοί στρατιώτες ναζί εκτελούν μαζικά 10 Ρώσους στρατιώτες αιχμαλώτους πολέμου!!! BINTEO

Λουτρό αίματος. Η Ρωσία κατηγορεί τον ουκρανικό στρατό ότι εκτέλεσε περισσότερους από 10 Ρώσους αιχμαλώτους πολέμου. Σχετικό βίντεο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ρώσοι στρατιώτες εκτελούνται μετά την παράδοση των όπλων.

Δύο πλάνα που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα αποδεικνύουν ότι Ρώσοι στρατιώτες εκτελέστηκαν από Ουκρανούς στρατιώτες παρά το γεγονός ότι παραδόθηκαν. Η άλλη σεκάνς, που κινηματογραφήθηκε από drone, δείχνει τους ίδιους Ρώσους στρατιώτες που έχουν ήδη σκοτωθεί. Βρίσκονται μπροστά στο σπίτι ακριβώς εκεί που ξάπλωσαν στην πρώτη σεκάνς. Εκτελέστηκαν έτσι όταν ήταν στο έδαφος και άοπλοι. Ορισμένες λεπτομέρειες όπως ένα καρότσι και μια πράσινη λεκάνη αποδεικνύουν ότι πρόκειται για την ίδια αυλή.

Το πρώτο βίντεο που γυρίστηκε από έναν Ουκρανό, δείχνει Ρώσους στρατιώτες να βγαίνουν αργά από ένα σπίτι με τα χέρια ψηλά και να κείτονται έπειτα στο έδαφος. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή ένας από τους Ρώσους στρατιώτες δεν ήθελε να παραδοθεί και άνοιξε πυρ, προκαλώντας τα ανταποδοτικά πυρά. Σύμφωνα με το
βίντεο, ένας Ουκρανός στρατιώτης τραυματίστηκε..Δεν διευκρινίζεται αν τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυρών πριν την παράδοση Ρώσων..όπως και να έχει πρόκειται για μαζική εκτέλεση αιχμαλώτων πολέμου…10 άοπλοι κι εξουδετερωμένοι γαζώνονται με αυτόματο….

Oυκρανοί προς Ρώσους: πηγαίνετε, μ……Ποιός είναι ο αξιωματικός σας; Bγήκαν όλοι; Έλα έξω βγες.

Oυκρανοί προς Ουκρανό τραυματία: Αντρέι εντάξει; πως αισθάνεσαι;

dimpenews.com