Κόλαση στο Bakhmut/Μπαχμούτ. Το νέο Azovstal! Η Ρωσία έθεσε υπό τον έλεγχό της κατά 90% το προάστιο Opytne! ΒΙΝΤΕΟ

Κόλαση στο Bakhmut.Το νέο Azovstal!Φλέγεται. Η ρώσικη μηχανή κάνει μια επίδειξη των δυνατοτήτων της. Στο Βόρειο Μέτωπο στον άξονα Bakhmut/Artemovsk ο Wargonzoo αναφέρει ότι το προάστιο Opytne  βρίσκεται κατά 90% υπό τον έλεγχο του Ομίλου Wagner της Ρωσίας.

Στο Opytne, η εκκαθάριση των μαχητών της AFU έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Το Wagner PMC λειτουργεί εκεί σε μπροστινές θέσεις. Τα κατάλοιπα των νεοναζί της AFU είναι μπλοκαρισμένα σε πολλές πολυκατοικίες στην οδό Shkolnaya και σύντομα θα καταστραφούν. Το ρωσικό πυροβολικό εργάζεται ενεργά εκεί. Τα υπόλοιπα κτίρια εκκαθαρίζονται.


Η άμυνα Ουκρανίας στο Μπαχμούτ είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Η κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία στο πιο σημαντικό σημείο για Ουκρανούς στο Ντονμπάς.Εκ του παραλλήλου Οδομαχίες στους δρόμους του Μπαχμούτ / Bakhmut. Ο ρώσικος στρατός προελαύνει εντός της πόλης.Οι Ουκρανικές θέσεις απειλούνται με περικύκλωση!!

Το μέτωπο Bakhmut μετατοπίζεται σταδιακά στην ίδια την πόλη Bakhmut.

Οι “Wagner” συνεχίζουν να καθαρίζουν βόρεια και νότια της οδού Fedor Maksimenko.

Οι ομάδες επίθεσης “Wagner” κινούνται επίσης κατά μήκος της λωρίδας Pervomaisky προς την κατεύθυνση της οδού Dobrolyubova.

Στα βορειοανατολικά, στο προάστιο Podgornoye, καταλήφθηκαν πολλά εχθρικά οχυρά.

Στα προάστια, στο προάστιο Opytne συνεχίζονται οι τελευταίες οδομαχίες στο νοτιοανατολικό τμήμα.Ο ρωσικός στρατός ελέγχει τώρα μέρος των κατοικημένων συνοικιών στα ανατολικά προάστια του Μπαχμούτ

Οι ημερήσιες απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προς αυτή την κατεύθυνση υπολογίζονται σε 300-400 άτομα (σύμφωνα με δυτικά δεδομένα)

Το Bakhmut είναι μια στρατηγικής σημασίας πόλη του Donbass, από την οποία περνούν οι διαδρομές προς τις πόλεις Konstantinovka και Seversk και στη συνέχεια ανοίγει o δρόμος για Kramatorsk και Slavyansk. Η πόλη είναι ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους μεταφορών στο Donbass.

Η εκστρατεία για το Bakhmut έχει μετατραπεί στην πιο σκληρή μάχη από την αρχή της NWO.

Ο ρωσικός στρατός κινείται κατά μήκος ολόκληρης της γραμμής επαφής, δήλωσε ο Ντένις Πουσίλιν, εκτελών χρέη επικεφαλής της ΛΔ Ντόνετσκ.

dimpenews.com