Γαλλίδα Ευρωβουλευτής βάζει στο κάδρο του Qatar-gate 3 Έλληνες. Καίλη, Αβραμόπουλο, Σχοινά! Στη ΜΚΟ του κρατούμενου Ευρωβουλευτή Panzeri ο Αβραμόπουλος ήταν επίτιμο μέλος. Η πρόταση για απελευθέρωση βίζας για Καταριανούς έγινε από Μαργαρίτη Σχοινά!! ΒΙΝΤΕΟ

Η Γαλλίδα Ευρωβουλευτής του RN η Virginie Joron, βάζει στο κάδρο του Qatargate 3 Έλληνες. Καίλη, Αβραμόπουλο, Σχοινά. ”Αυτή την εβδομάδα θα ψηφίζαμε εδώ στο Ευρωκοινοβούλιο για την απελευθέρωση βίζας στους Καταριανούς αλλά ένα σκάνδαλο ξέσπασε το Σαββατοκύριακο με τη σύλληψη της Αντιπροέδρου της Εύας Καίλη.τ. μανεκέν αυτή είναι μια φιγούρα εμβληματική και πολύ γνωστή στις Βρυξέλλες. Mέσα στο δίχτυ ξαναβρίσκουμε ομοίως πολυάριθμους Ιταλούς σοσιαλιστές εκ των οποίων τον τ. πρόεδρο της επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πρόεδρο της ΜΚΟ ”μάχη για την ατιμωρησία” Pier Antonio Panzeri.Όλως περιέργως ο τέως Πρωθυπουργός Σοσιαλιστής Bernard Cazeneuve και ο τ. Ευρωπαίος Επίτροπος της Μετανάστευσης Αβραμόπουλος ήταν επίτιμα μέλη αυτής της ένωσης. Ο Luca Visentini ΓΓ της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων πρόσφατα επικεφαλής της Συνομοσπονδίας των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων ETUC ομοίως συνελήφθηκε. Η βαλίτσα με τα χρήματα.. Δεν μέμφομαι το Κατάρ αυτοί που είναι προς πώληση θα βρουν πάντα κάποιον να τους αγοράσει. Πέραν όλων των άλλων η ψηφοφορία αυτή την εβδομάδα για την απελευθέρωση της βίζας για Καταριανούς είναι μια ιδέα που προτάθηκε στις 27 Απριλίου τρέχοντος από έναν άλλον Έλληνα τον Μαργαρίτη Σχοινά που ανήκει στη δεξιά και είναι Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ένας Επίτροπος που υποτίθεται προωθεί τον τρόπο της Ευρωπαϊκής ζωής. Εντός των γεγονότων στην πραγματικότητα είναι ένας Επίτροπος της Μετανάστευσης.Το βλέπουμε η διαφάνεια είναι απαραίτητη στις Βρυξέλλες. ( σσ έπεσε το σύνθημα Γκλάσνοστ αυτό που έριξε και τη Σοβιετική Ένωση. Η Ευρωπαική Ένωση αναπαρήγαγε λάθη της πρώτης όπως την υπερτροφία μιας γραφειοκρατίας νομενκλατούρας αποκομμένης από το λαό)

Γι αυτό στην Ομοσπονδιακή Εισαγγελία Βρυξελλών κοινοποίησα στην Ευρωπαϊκή εισαγγελία την υπόθεση των διαπραγματεύσεων την υπόθεση διαπραγματεύσεων με SMS των αγορών των εμβολίων covid19 αντί 71 δις. Η ίδια η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν μπορεί να διαπραγματεύεται μυστικά μέσα στους διαδρόμους.Η ευρωπαϊκή εισαγγελία οφείλει να διερευνήσει και να φωτίσει αν έλαβαν χώρα έκνομες ενέργειες ή όχι.

Λέει κι άλλα κάνει αναδρομή στην Καταριανή διείσδυση στην Ευρώπη ότι το 2008 ο Σαρκόζι έδωσε φοροαπαλλαγή στις καταριανές επενδύσεις ακινήτων στη Γαλλία.Αυτή την περίεργη φοροαπαλλαγή την εισήγαγε ο Μιτεράν το 1990. Πιο πρόσφατα ο Bernard Henri Levy είχε κατηγορηθεί ότι έλαβε τσεκ 9.000.000 ευρώ από Κατάρ.

dimpenews.com