Αποκαλυπτικός ο Μόρφου Νεόφυτος: Ο Παγκόσμιος πόλεμος άρχισε από τη Συρία τον άρχισαν οι Παγκοσμιοποιητές όχι ο Πούτιν. Το Αυτοκέφαλον Ουκρανίας κακοκέφαλον και πονοκέφαλο. BINTEO

Ο Μόρφου Νεόφυτος συνομιλεί με τη Δημοσιογράφο Νατάσα Ιωάννου στην τηλεόραση ΒΕΡΓΙΝΑ 14.12.2022. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι στον αέρα.. δεν λέει λόγια του αέρα αλλά εμφορείται και διακατέχεται από την ανωτέρα των αρετών που είναι η διάκριση. Ορθοτομεί το λόγο της Αληθείας. Είναι δεσπότης, πνευματικός και Γέροντας μαζί. Ακολουθώντας βιωματικά την Ορθόδοξη Παράδοση. Στη συνέντευξη αυτή μιλώντας για όλους και για όλα ήταν αποκαλυπτικός :

Σε αυτόν τον ιστορικόν θρόνον του Αποστόλου Βαρνάβα ίσως από έναν από τους πιο ιστορικούς που έχει η οικουμένη όχι απλά η Ορθοδοξία και το αρχαιότερον Αυτοκέφαλον του κόσμου και κατοχυρωμένο από 2 Οικουμενικούς Συνόδους όταν ακόμη η καημένη η Ουκρανία ψάχνει να βρει Αυτοκέφαλον και έχουμεν κακοκέφαλον και πονοκέφαλον.

Κατασκευασμένη πανδημία…τα μέτρα που μας έστειλε η Ευρώπη …κανένας από τους συνυποψηφίους μου δεν αναφέρεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων αυτό είναι από τα πιο θλιβερά δεν μπορούμε να διαβάσουμε πρώτα οι αρχιερείς τα Σημεία των Καιρών και τα σημεία των καιρών δεν είναι κατ΄ανάγκη οι προφητείες του Αγίου Παισίου και του Αγ Πατρό Κοσμά του Αιτωλού και της Αγ Ματρώνας της αόμματου και λοιπών αλλά τα σημεία των καιρών είναι η γεωπολιτική και η γεωστρατηγική και πάρα πολλοί άθεοι που δεν ασχολούνται με το μεταφυσικό λένε τα ίδια πράγματα που λέει ο Άγιος Παίσιος που λέει η Αγ Ματρώνα .…που λέει η Αποκάλυψη του Ιωάννη το Άγιο Πνεύμα δεν εψόφησε δεν ήταν περιστέρι που το πυροβολήσαν ΖΕΙ και είναι Θεός…

στο μέτρο που καθαρίζουμε την καρδία μας έχουμε φωτισμό του Αγ Πνεύματος όχι από τα άθεα γράμματα της Ευρώπης που μαθαίναμε στα πανεπιστήμια

..με προετοίμασαν οι Άγιοι όπως μου είπε ο Άγιος Ιάκωβος ότι στην εποχή σου όταν περάσεις τα 50 θα έρθει μια Αντίχριστη κατάσταση και θα είσαι επίσκοπος πρέπει να σηκωθείς να μιλήσεις παιδί μου.

ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδραν της υγείας είναι μια γρίπη που θα έρθει θα μοιάζει με γρίπην μια κατασκευασμένη ασθένεια όσοι δεν εμβολιαστούν θα απομονώνονται (Ομιλία πατρός Σάββα Αχιλλέως 11/10/2007 ήταν Κύπριος από την Άλωνα υπηρετούσε στον Καρέα στην Αθήνα)

έπρεπε να διακρίνω πότε θα έρθει αυτή η εποχή που θα χρησιμοποιήσου την υγεία για εκφοβισμό του λαού κι αυτοί οι 5 μεγιστάνες του πλούτου οικογένεια Ροκφέλερ οικογένεια Ρότσιλντ , Σόρρος, Μπιλ Γκέιτς,κι ακόμη ενός που έχει ελληνική καταγωγή και δεν θα το πω και ο στόχος τους ο οριστικός είναι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού .. Μπορεί ο Μητροπολίτης Λεμεσού μπορεί να μην βρήκε χρόνο να διαβάσει να μην μπήκε στον κόπο να διαβάσει να μην τον άφησε το περιβάλλον του να διαβάσει

οι 5 μεγιστάνες παγκοσμιοποιητές που κυβερνούν όλες τις τράπεζες πλην της ρωσικής ιρανικής συριακής και Βενεζουέλας Ινδίας όλα είναι ελεγχόμενα.

..είναι σε εξέλιξη ο παγκόσμιος πόλεμος αυτοί τον ξεκίνησαν όχι ο Πούτιν άρχισε από Συρία και θα επεκταθεί σε μακρινές χώρες Κίνας Ινδίας Αυστραλίας οπότε θα έχουμε και άλλη μείωση πληθυσμού η ραδιενέργεια ο βιολογικός πόλεμος έχουν τρόπους με τεχνολογία να προκαλούν σεισμούς και τσουνάμια και με ψεκασμούς στον αέρα και διατροφή.

θα φύγουν οι Τούρκοι όταν οι Κούρδοι φτιάξουν το κράτος ….τους θα πάω στη Μόρφου το ξέρω

για τα εμβόλια δεν τα λέει μόνο ο Μόρφου και κάμποσοι Νομπελίστες Μοντανιέ και καταστρέφεται το γονιδίωμα του ανθρώπου με τα εμβόλια κι αυτό είναι αμαρτία άγιε Λεμεσού και πνευματικό πρόβλημα

Η Κύπρος έχει μόνο μια επιλογή, η Ορθοδοξία έχει μόνο μια επιλογή στις Αρχιεπισκοπικές….

Ο Μόρφου κρίθηκε.. Αντιστάθηκε

στην πιο μαύρη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας αυτής του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού. Ο ιμπεριαλισμός, το τελευταίο στάδιο πριν από τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό. Από το 1916 ο ιμπεριαλισμός του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού θεωρήθηκε ως ένα μεταβατικό στάδιο προς ένα «ανώτερο καθεστώς». Φυσικά, δεν μπορούσε ακόμη τότε να κατονομαστεί ως ολοκληρωτισμός. Ε αυτός ο ολοκληρωτισμός αυτό το ”ανώτερο καθεστώς” βιώθηκε τα 2 χρόνια της πανδημίας σε παγκόσμια κλίμακα και ο Μόρφου Αντιστάθηκε..

ΥΓ. Αν οι δημοσκοπήσεις για Αρχιεπισκοπικές

καταγράφουν όντως πραγματικές τάσεις και δεν είναι απλά μέσα χειραγώγησης και επηρεασμού της κοινής γνώμης τότε το εκλογικό σώμα επαναλαμβάνει τη συμπεριφορά του νομικού που όταν ο Χριστός του λέει «Ει θέλεις τέλειος είναι, ύπαγε πώλησόν σου τα υπάρχοντα και δος πτωχοίς, και έξεις θησαυρόν εν ουρανώ, και δεύρο ακολούθει μοι» τότε αυτός γίνεται άφαντος. Ο Μόρφου εκ θέσεως και ρόλου οφείλει να παρουσιάσει τα πράγματα ως έχουν.. Δεν είναι ψευδοπροφήτης δεν είναι δημαγωγός λαϊκιστής δεν λέει στο λαό αυτό που θέλει ν΄ακούσει αλλά τον θέτει ενώπιον των πνευματικών ευθυνών του. Κι επειδή ο λαός δεν είναι έτοιμος να εφαρμόσει το Λόγο όχι του Μόρφου αλλά Εκείνου παίρνει αποστάσεις..Αυτά ως ένα σχόλιο σε δημοσκοπήσεις και τάσεις περί αρχιεπισκοπικών… Ο Μόρφου δικαιώνεται γιατί αν και εκλογές δεν λαϊκίζει δεν ψευτίζει τις θέσεις της Εκκλησίας δεν παρουσιάζει το Χριστό χαμαιλέοντα.…αλλά ως «Ιησούς Χριστός χθες και σήμερον ο αυτός και εις τους αιώνας».

dimpenews.com