Ελβετός Ανθρωπολόγος δημόσιας υγείας: ο νέος φασισμός είναι στο Κέντρο! Επέβαλαν ένα υποχρεωτικό πειραματικό προϊόν (εμβόλιο) στο πληθυσμό! Αυτό είναι τερατώδες!! ΒΙΝΤΕΟ

O Ελβετός από τη Γενεύη Michel Jean-Dominique Ανθρωπολόγος δημόσιας υγείας, γενικός γραμματέας της γαλλόφωνης ένωσης Pro Mente Sana, συγγραφέας, μέλος του Ανεξάρτητου Επιστημονικού Συμβουλίου: ο νέος φασισμός είναι στο κέντρο….Σήμερα οι πιο φασίστες από όλα τα πολιτικά κόμματα είναι οι σοσιαλιστές. Μόνο οι σοσιαλιστές φαντάστηκαν να επιβάλουν μια υποχρέωση στον πληθυσμό για ένα πειραματικό προϊόν (προιόν). Αυτό είναι τερατώδες. Βλέπουμε σ’ όλο το φάσμα του κέντρου να είναι φασίστες κι από την άλλη βλέπεις τα άκρα να είναι λογικά. Το ακριβώς αντίθετο από τη συνήθη πολιτική διαμόρφωση. Δίνω δίκιο στον Παζολίνι που προφήτεψε ότι οι προσεχώς φασίστες θα είναι οι αντιφασίστες. Ένα μεγάλο ποσοστό Ecolo, Kεντροαριστερά, Κεντροδεξιά συμμετείχαν σ΄ένα τερατώδες σχέδιο για την κοινωνία..” που μας οδηγεί σε μια τυραννία..

Mε άλλα λόγια ο ειδήμονας λέει ότι ο νέος φασισμός αναπτύσσεται στον παραδοσιακά κεντρώο χώρο που απαρτίζεται από σοσιαλδημοκρατία κεντροαριστερά κεντροδεξιά. Αυτό τεκμέρεται από το γεγονός ότι ο παγκόσμιος ολοκληρωτισμός επί κόβιντ υλοποιήθηκε εφαρμόστηκε από κυβερνήσεις απου ανήκουν σε αυτό το πολιτικό φάσμα. Αν ο 20ος αιώνας ήταν η εποχή των άκρων τώρα το κέντρο εκφράζει τον πιο ριζοσπαστικό ολοκληρωτισμό….

dimpenews.com