Καθηγητής Christian Perronne: υπάρχουν γιατροί ”ειδήμονες των πλατό” που για τη χειραγώγηση κοινής γνώμης παίρνουν εκατομμύρια σε λογαριασμούς off-shore. H Big Pharma τους εξαγοράζει με εκατομμύρια για να δεχθούν συμβόλαια δισεκατομμυρίων γι εμβόλια. Είναι αυτή η παγκόσμια μαφία!! BINTEO

Καθηγητής Christian Perronne: υπάρχουν γιατροί ”ειδήμονες των πλατό” που για τη χειραγώγηση κοινής γνώμης παίρνουν εκατομμύρια σε λογαριασμούς off-shore. H Big Pharma τους εξαγοράζει με εκατομμύρια για να δεχθούν συμβόλαια δισεκατομμυρίων γι εμβόλια. Είναι αυτή η παγκόσμια μαφία!!

Καταγγέλει εξαγορασμένες συνειδήσεις που χρηματίζονται για να επιβάλουν την καθεστηκυία κυρίαρχη επιστημονική άποψη. Σε διατεταγμάνη υπηρεσία εκτελεστικά όργανα. Δεν είναι μόνο οι Ευρωβουλευτές και οι συγγενείς τους που παίρνουν μαύρο χρήμα εκατομμυρίων ευρώ μίζας σε σακούλες και βαλίτσες κι όπου βρουν αλλά και οι ειδήμονες της ”τυραννίας των ειδημόνων” τα παίρνουν αδρά για να επηρεάσουν τον κόσμο για τα συμφέροντα των Big Pharma σύμφωνα με τον Καθηγητή Λοιμωξιολογίας υπεύθυνο για 15ετία εμβολιακής Πολιτικής Γαλλίας Christian Perronne. Λαδώνονται με εκατομμύρια από Big Pharma για να δεχθούν συμβόλαια δισεκατομμυρίων των εμβολίων! Καταγγέλει ότι η παγκόσμια μαφία διαφθείρει τους επιστήμονες.

Σε τελευταία του συνέντευξη τόνισε «τη χειραγώγηση των γιατρών τη γνωρίζω τέλεια… αγγίζουν εκατομμύρια σε λογαριασμούς off-shore, υπάρχουν άτομα που περνούν στα plateaux που επηρεάζουν όλον τον κόσμο. Για τους δισεκατομμυριούχους της φαρμακευτικής βιομηχανίας που χρηματοδοτούν τους βασικούς ηγέτες της κοινής γνώμης, το να τους δώσoυν ένα εκατομμύριο δεν είναι τίποτα για να δεχθούν τα συμβόλαια δισεκατομμυρίων για τα εμβόλια. » Yπάρχει μια μικρή κλίκα που είναι η μαφία του κόσμου που διαφθείρει την κοινωνία των σοφών (επιστημόνων) διατείνεται ο καθηγητής.. Kι αυτά σ΄ αναφορά με πανδημία. Διαφθορά σε όλα τα επίπεδα.. όζει η Ευρώπη, σήψη…..

dimpenews.com