”Οι Επικυρίαρχοι” του Άρθουρ Κλάρκ καταδυνάστευσαν … επί Κοβιντοκρατίας! Ο Καρέλεν ο Μεγάλος Αδερφός!! ”οι Επικυρίαρχοι έφεραν στη Γη ασφάλεια… Μας πήραν όμως την ελευθερία μας.”

”Μπορείτε να αρνηθείτε ότι οι Επικυρίαρχοι έφεραν στη Γη ασφάλεια, ειρήνη και ευημερία;” ” Αυτό είναι αλήθεια. Μας πήραν όμως την ελευθερία μας. Ο άνθρωπος δεν ζει.” Αυτή ήταν η ΚΟΒΙΝΤΟΚΡΑΤΙΑ μια πρωτόγνωρη όπως την είπαν υποδούλωση απ΄έξω της ανθρωπότητας στο όνομα της ασφάλειας..της υγειονομικής ασφάλειας. Εδώ ο Μεγάλος Αδερφός είναι ο Καρέλεν...Αθέατος κι αυτός και το συνάφι του κάνουν κουμάντο στον πλανήτη παραλληλισμός για μια μυστική εταιρία ;;

Τα κράτη κατάλαβαν πως η αβέβαιη ανεξαρτησία τους είχε τελειώσει…Οι επικυρίαρχοι κοινοποιούσαν τις διαταγές τους μέσω του ΓΓ του ΟΗΕστην ΚΟΒΙΝΤΟΚΡΑΤΙΑ μέσω του Γενικού Διευθυντή του Π.Ο.Υ.

”Ο Καρέλεν ο Επόπτης της Γης” ….εκφραστής μιας αριστοκρατίας ενός ανώτερου εξωγενούς πολιτισμού κάτι σαν την εξιδανικευμένη επιστήμη που επιβάλλεται σε μια άβουλη ανθρωπότητα.

Αν και οι Επικυρίαρχοι στο ομώνυμο δυστοπικό αφήγημα του Άρθουρ Κλαρκ περιγράφονται ως μια εξωγενής εισβολή στον πλανήτη στην αλληγορία είναι η μυστικοπαθής ελίτ που εγκαθίδρυσε ή αποπειράθηκε να συστήσει μια παγκόσμια διακυβέρνηση επί κόβιντ χρησιμοποιώντας τους διεθνούς οργανισμούς ως πλήρως ελεγχόμενα υπουργεία ( μέσω χρηματοδοτήσεων στην προκειμένη περίπτωση)..

”για τους Επικυρίαρχους πάνω όλα απεχθανόμαστε τη μυστικότητα τους”

και το χειρότερο ο κόσμος την συνήθισε τη δικτατορία των Επικυρίαρχων. ”Ο κόσμος είχε συνηθίσει να τον κυβερνά ο Καρέλεν.. πολλοί λίγοι άνθρωποι ήθελαν να γυρίσουν οι παλιοί καιροί ( η λεγόμενη κανονικότητα)” και μόνο η ”Ενωση για την Ελευθερία” τον αντιπολιτευόταν αλλά και αυτοί ήταν οι συνωμοσιολόγοι της εποχής..

Το κλασικό αυτό έργο επιστημονικής φαντασίας επιγράφεται ”ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.Childhood’s End ( Το τέλος της παιδικής ηλικίας)”

dimpenews.com