Οι ΗΠΑ επιβάλουν στη Συρία Εμπάργκο Φαρμάκων..Θα βομβαρδίζουν τις φαρμακοβιομηχανίες της!!Που είναι ο Π.Ο.Υ; έγινε καουμπόι; Η Αδελφότητα πολεμά τη Συρία! Ο Άσαντ δεν καταδέχθηκε να πάει στο καταφύγιο … στη στοά θα πήγαινε;

Πριν το χάπι παρακεταμόλης γίνει όνειρο, πρέπει να ηχήσει ο κώδωνας του κινδύνου στα αυτιά των συμμάχων:

Νόμος…… Captagon. Tης προσάπτουν παράνομη παραγωγή και διακίνηση Captagon όταν το Captagon ήταν το ναρκωτικό των τζιχανιστών που τους πότιζε η Δύση στο νέο της .. Βιετνάμ. Παραγωγή του σε ΝΑΤΟικές βάσεις μια από αυτές στη Βουλγαρία και η διακίνηση του γινόταν μέσω του λιμανιού της Τρίπολης στο Λίβανο κι από εκεί περνούσε μέσα όσο οι τρομοκράτες ακόμη ήταν στα περίχωρα Δαμασκού. Ο άλλος δρόμος ήταν μέσω τουρκικών συνόρων ή στις περιοχές Βόρειας Συρίας που έλεγχαν οι τρομοκράτες της ψευδοσυριακής αντιπολίτευσης όπου στήθηκαν κάποια εργαστήρια. Τώρα γίνονται και τιμητές. Το ναρκωτικό αυτό ήταν τόσο ισχυρό που έκανε τους τρομοκράτες σαν ζόμπι να δέχονται 20 σφαίρες και να συνεχίζουν να πολεμούν όπως στα video games. Το χάπι των τζιχαντιστών τι σχέση έχει το συριακό κράτος που τους πολέμησε με κόστος θυσία 2.000.000 ζωές;;

Χθες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υπέγραψε τον νόμο κυρώσεων «Captagon» κατά της συριακής ηγεσίας….
Αυτός ο νόμος είναι πιο βρώμικος και πιο βάναυσος από τον νόμο του Καίσαρα, γιατί επιτρέπει στις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις και στο σύμμαχό τους Ισραήλ να ασκούν αεροπορικές επιδρομές εναντίον επιφανών Συριακών προσωπικοτήτων και να τους απαγάγουν με το πρόσχημα ότι αποτελούν απειλή για την περιοχή και τη διεθνή ασφάλεια.
Για να μην αναφέρουμε τη στρατιωτική στόχευση φαρμακευτικών εργαστηρίων στη Συρία με το πρόσχημα ότι κατασκευάζουν τα ναρκωτικά χάπια Captagon, με τον συνοδευτικό αποκλεισμό- εμπάργκο που θα εμποδίσει την εισαγωγή των απαραίτητων υλικών για την παραγωγή φαρμάκων, που θα κάνει ακόμη και το χάπι παρακεταμόλης, απλά ένα όνειρο.Τι θα γίνει με τις υπόλοιπες ανίατες και κακοήθεις ασθένειες που απαιτούν την παρουσία Ιατρικής και το συντομότερο δυνατό….
Η σιωπή και η πολιτική της αγνόησης αυτού του επικίνδυνου εγχειρήματος κάνει τη θέα των πτωμάτων δύο εκατομμυρίων ιρακινών παιδιών κατά τη διάρκεια της πολιτικής «πετρέλαιο αντί τροφής» να… αναπηδήσει.

ποια είναι η λύση;
Η λύση είναι το Ιράν, η Ρωσία και η Κίνα να δηλώσουν την υποστήριξή τους στον συριακό λαό και στην αντιμετώπιση αυτού του νόμου και των συνεπειών του με πράξεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε η ιρακινή σκηνή να μην επαναληφθεί στη Συρία……για ν΄αποφευχθεί μια ακόμη ανθρωπιστική καταστροφή.
Ειδικά αν στοχοποιηθούν ιατρικά εργαστήρια φαμακοβιομηχανίες στη Συρία, αυτό θα οδηγήσει σε αφόρητες συνέπειες..

Οι Υγειονομιστές της Κοβινντοκρατίας που έκλεισαν τον πλανήτη για 2 χρόνια για να μην περάσει ο ιός που επέβαλαν υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό, καραντίνα Μεσαίωνα, που επέβαλαν στρατιωτικό νόμο και απαγόρευση κυκλοφορίας, κήρυξαν πόλεμο σ΄αόρατο εχθρό, που έφτιαξαν ηλεκτρονικά στρατόπεδα συγκέντρωσης κι επιτήρησης που ανέστειλαν Συντάγματα που ακύρωσαν την αρχή του συνέρχεσθαι που καταπάτησαν σωρεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εν ονόματι της Υγείας επιβάλουν γενοκτονία εμπάργκο φαρμάκων κατά της Συρίας.. Που πήγαν οι υγειονομικές τους ευαισθησίες. Συρία ανοιχτή φυλακή νέα Γάζα….δίχως γάζες..

Που είναι ο Π.Ο.Υ; έγινε καουμπόι;;;

H Syria δεν είναι εκδυτικοποιημένη κοινωνία η νεολαία της δεν είναι εξαμερικανισμένη εθισμένη σε κανένα ναρκωτικό ούτε ο Άσαντ πίνει κόκα όπως η ελίτ της πολιτικής σκηνής της Δύσης..Οι ως τα μπούνια τοξικομανείς θα κατηγορήσουν τη Συρία για ναρκοεμπόριο. Αυτοί που ελέγχουν τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών στη Λατ. Αμερική που έκαναν τον πρόσφατο πόλεμου οπίου στο Αφγανιστάν θα κάνουν μαθήματα ναρκοηθικής στη ματωμένη Συρία.

Λόγω σφοδρού εμπάργκο και κατοχής βορρά από ΗΠΑ ο συριακός λαός μαστίζεται από πείνα και παντελή ενεργειακή έλλειψη τώρα τους δίνουν χαριστική βολή ούτε στον καρκινοπαθή φάρμακο να θερίσουν οι επιδημίες όσα παιδιά σώθηκαν από τον 10ετή πόλεμο που κήρυξε η Αδελφότητα στη μόνη χώρα που στα δημόσια σχολειά της παίρνει αντιμασονική παιδεία. Ο Χάφεζ πατέρας του Μπασάρ γαλούχησε γενιές κατά της Μασονίας…

Ο Άσαντ δεν καταδέχθηκε να πάει στο καταφύγιο στη στοά θα πήγαινε;

dimpenews.com