Κοσσυφοπέδιο θα υπάρξει ανάφλεξη αν όχι τώρα εντός μήνα γιατί οι Σύμμαχοί θέλουν επανάληψη Αρτσάκχ, Β Συρίας στο Κόσοβο. Δεν δουλεύουν για Μεγάλη Αλβανία αλλά για νεο-Οθωμανική Αυτοκρατορία!!!

Κοσσυφοπέδιο θα υπάρξει ανάφλεξη αν όχι τώρα εντός μήνα γιατί οι Σύμμαχοί θέλουν επανάληψη Αρτσάκχ και Β Συρίας ή και Λιβύης στο Κόσοβο. Δεν δουλεύουν για Μεγάλη Αλβανία αλλά για νεο-Οθωμανική Αυτοκρατορία!!! Με το ίδιο σθένος υπεραπίστηκαν έργω και λόγω την τουρκικών συμφερόντων ψευδοσυριακή αντιπολίτευση και τους τρομοκράτες της στο συριακό.. Η Δύση δίνει ζωτικό χώρο στην τούρκικη επιρροή…και όλως περιέργως όπου συγκρούεται με ρώσικα συμφέροντα. Η Ρωσία αναδιπλώνεται ως την τελική αναμέτρηση με την πληρεξούσιο της Δύσης.

Ακόμα κι αν η σημερινή κατάσταση στο μη αναγνωρισμένο Κοσσυφοπέδιο ηρεμήσει, κάτι νέο θα προκύψει μέσα σε ένα μήνα καθώς στόχος του Κοσσυφοπεδίου είναι να εκδιώξει οριστικά τον σερβικό λαό από το κράτος. Θέλουν μια επανάληψη του Αρμένικου Αρτσάκχ-Ναγκόρνο Καραμπάχ. Οι σύμμαχοι μας δουλεύουν για τον παντουρκισμό παντουρανισμό από το τούρκικων συμφερόντων Αζερμπαινστάν ( 2 κράτη ένα έθνος) ως το γειτονικό μας Κοσσυφοπέδιο.. ” Δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό, προσπαθούμε να μιλήσουμε με το Κοσσυφοπέδιο, το οποίο δεν θέλει να ακούσει κανένα επιχείρημα” δήλωσε ο Σέρβος Πρόεδρος Βούτσιτς.

Οξύνεται η κατάσταση γύρω από το μη αναγνωρισμένο Κόσοβο δηλώνει ο Ρώσος πρέσβης στη Σερβία που πρόσφατα είχε διπλωματικό επεισόδιο με Τσίπρα που εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη Σοσιαλιστικού Κόμματος Σερβίας και μιλούσε για εισβολή και επιθετικότητα Ρωσίας που έκανε το Ρώσο πρέσβη έξαλλο και αποχώρησε. Η Πρεσβεία ελέγχει όλο το πολιτικό φάσμα.. για α΄φορά στη μεταπολίτευση δεν υπάρχει ούτε εικονική αντιπολίτευση.

Καιρός οι διεθνείς δυνάμεις υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ που αναπτύσσονται στο Κοσσυφοπέδιο να αποδείξουν τη δύναμή τους αφαιρώντας τα οδοφράγματα που έχουν στήσει η σερβική μειονότητα, διαφορετικά οι αρχές του Κοσσυφοπεδίου θα αναλάβουν ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ χωρίς την άδεια των ειρηνευτικών δυνάμεων δήλωσε ο Πρωθυπουργός του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου Κούρτι …Ο “πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου” Κούρτι δήλωσε για άλλη μια φορά ότι τα οδοφράγματα στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου και των Μετόχια είναι έργο της Ρωσίας ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, του Wagner PMC.

Χθες στα Τίρανα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση Αλβανών δυσαρεστημένων για τα σερβικά οδοφράγματα στο Κοσμέτ κοντά στη σερβική πρεσβεία

Όλα είναι κλασικά: αμερικανικές σημαίες, χάρτες της «μεγάλης Αλβανίας», άσματα που υμνούν τους τρομοκράτες κ.λπ. Τίποτα καινούργιο. Μόνο που αυτή τη φορά οι Αλβανοί βγήκαν χωρίς πορτρέτα του εθνικού τους ήρωα Σκεντέρμπεη. Προφανώς, άνοιξαν τα σχολικά βιβλία και είδαν ότι ήταν Σέρβος.

Ο υπουργός Άμυνας Miloš Vučević και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Σερβίας, στρατηγός Milan Mojsilović, επισκέφθηκαν ορισμένες από τις μονάδες των σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων και της αστυνομίας που εκτελούν καθήκοντα κατά μήκος της διοικητικής γραμμής. Σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας πάντα ο Σέρβικος στρατός.

Mια είδηση τελευταίας στιγμής… Ο Σέρβος πρώην αστυνομικός που συνελήφθη νωρίτερα αυτό το μήνα από την αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου θα αφεθεί ελεύθερος από τη κράτηση. Η φυλάκιση του ήταν ένας από τους λόγους που στήθηκαν τα οδοφράγματα..

dimpenews.com