ΣΟΚ Τ΄ασκέρι του CIA-Βαρθολομαίου αποκεφάλισε ιερέα της διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουκρανία. Χαροπαλεύει!   ΦΩΤΟ

Έκοψαν το λαιμό ιερέα της διωκόμενης Κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας UOC-MP στη Βίννιτσα/Vinnytsia. Στη Βίνιτσα, στην εκκλησία προς τιμήν της Παρακλήσεως της Θεοτόκου. Ο δράστης συνελήφθη αναφέρει η υπηρεσία Τύπου της UOC.Η τοπική επισκοπή ανέφερε ότι ο πρωθιερέας π. Anthony Kovtonyuk νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, τα κίνητρά του είναι άγνωστα.

Άγνωστος έσφαξε με μαχαίρι τον ιερέα.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί. Άγνωστος μπήκε στο ναό και έκανε χαμό, σε αμόκ αναποδογυρίζοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Ο ιερέας εκείνη τη στιγμή ήταν στην Αγία Τράπεζα. Ακούγοντας τον θόρυβο πήγε στον άνδρα και μετά έκανε αρκετές παρατηρήσεις. Τότε ο άγνωστος επιτέθηκε στον π.Άντονι Κοβτονιούκ και του έκοψε το λαιμό.

Αυτό ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της Μητρόπολης Βίννιτσας

Άγνωστος έκοψε τον λαιμό του εφημέριου της εκκλησίας του π. Άντονι Κοβτονιούκ. Η αστυνομία, προσπαθώντας να συλλάβει τον δράστη, τραυμάτισε τον δράστη στο πόδι.

Οι δαίμονες του Κιέβου έκαναν τα πάντα για να υποδαυλίσουν το διαθρησκευτικό μίσος στη χώρα. Και αυτό που έγινε σήμερα είναι φυσικό συνεπαγόμενο.. Το Φανάρι με τις σεχταριστικές μισαλλόδοξες ρωσοφοβικές αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του όπλισε το χέρι του αποκεφαλιστή του παπά στην Ουκρανία..Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη. Ο π.Αντώνιος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στην εντατική σε ένα από τα νοσοκομεία της Βίννιτσας.

”Αυτά τα κόκκινα σημάδια στους τοίχους, μπορεί να `ναι κι από αίμα. Όλο το κόκκινο στις μέρες μας είναι αίμα..! ”

To δάπεδο είναι βουτηγμένο στο αίμα του αδικοσφαγιασθέντα ιερέα… Δεν είναι φονικό στην Εκκλησία που έγραφε ο Έλιοτ είναι Μακελειό στην Εκκλησία!!!!

Ο αποκεφαλιστής επιτέθηκε στον ιερέα μέσα στο ναό.. δόθηκε μάχη σώμα με σώμα. αυτό μαρτυρούν ο πεσμένος σταυρός οι ριγμένες στο έδαφος εικόνες η αναστάτωση στο πεδίο.

”ΙΕΡΑ” ΤΕΡΑΤΑ σκοτώνουν ιερείς ως πρόβατα δια σφαγής..

Πεδίο μάχης η Εκκλησία πεδίο μάχης η Ορθοδοξία αίματα παντού.. σαν σε αυτό το ναό με ιστορικές ευθύνες του Οικουμενικού που διέσπασε την Ορθοδοξία……Καθαρόαιμοι Τζιχαντιστές αμερικανικών συμφερόντων οι Επιφάνιοι…..σφάζουν σαν αρνιά μέσα στα ιερά θυσιαστήρια τους ιερείς…

Η Ανακοίνωση της Επισκοπής της Βίνιτσα ( Δυτική Ουκρανία) για τη σφαγή του ιερέα. Αφού αναφέρει πως ο δράστης του έκοψε το λαιμό με μαχαίρι καταλήγει:

”Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη. Ο πρωθιερέας Αντώνιος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην εντατική σε ένα από τα νοσοκομεία της Βίνιτσα.

Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στην κοινή προσευχή για την υγεία του ιερέα!

Ανεξάρτητα από το πώς θα τελειώσει η έρευνα, για άλλη μια φορά ζητάμε από τους υπαλλήλους όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης να σταματήσουν να υποδαυλίζουν τη θρησκευτική έχθρα στην Ουκρανία!

Στοχοποιούν τους ανθρώπους και τους δίνουν κρέας στα εκτελεστικά όργανα του καθεστώτος..

Διαπιστώθηκε, ο δράστης ήταν 47χρονος κάτοικος Βίννιτσας που κατά το παρελθόν δεν είχε απασχολήσειτις αρχές.

Ο διωγμός είναι πολυμέτωπος. Έγινε γνωστό πως 50 ιερείς κατηγορούνται με ποινικά αδικήματα κι αντιμετωπίζουν δικαστήρια κάποιοι ήδη έχουν ήδη καταδικαστεί..Ή στη φυλακή ή στο χώμα αυτές είναι οι επιλογές που έχουν….

O εσφαγμένος ιερέας π. Αντώνιος

Ο Ορθόδοξος Μητροπολίτης Κιέβου-Πετσέρσκ Παύλος ηγούμενος της Λαύρας Κιέβου είχε προειδοποιήσει στις 26 Δεκεμβρίου: Το μόνο που μένει είναι να αρχίσουν να σκοτώνουν ιερείς και πιστούς στην Ουκρανία, και αυτό συμβαίνει!

Δεν είναι τυχαίο ότι ο σφαγιασμός του ιερέα επέρχεται μόλις 1 ημέρα μετά αφότου σφράγισαν την Άνω Λαύρα Κιέβου για μοναστική αδελφότητα και πιστούς! Επίσης έγινε κατά την προπαρασκευαστική περίοδο των Χριστουγέννων αφού η Ρωσία και οι αδελφές Εκκλησίες τελούν τα Χριστούγεννα σε λίγες ημέρες. Έτσι θέλουν ν΄ αποθαρρύνουν τους πιστούς να παραβρεθούν στις ακολουθίες. Με βία θέλουν να τους μπάσουν στο μαντρί των προβατόσχημων λύκων.

Ακόμη οι αρχές που είναι του καθεστώτος είναι σίγουρο πως θ΄αποφανθούν ότι ο μακελάρης ήταν ψυχικά διαταραγμένος ως συνήθως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις για να μετριάσουν τις εντυπώσεις από το στυγερό αυτό έγκλημα θρησκευτικού μίσους…

Κι άλλη Επίθεση με μαχαίρι κατά ιερέα στο Chornomorsk ( Οδησσός) 25/12/22

οπότε μιλάμε για συντονισμένες επιθέσεις… αν γινόταν αλλού θα ήταν α΄ θέμα επειδή γίνεται στην Ουκρανία αυτό το κύμα επιθέσεων με μαχαίρια κατά ιερέων αποσιωπείται και λογοκρίνεται!!!

Μετά το σφαγιασμό του π. Αντωνίου:

«Είναι εγχώριο έγκλημα; Μια συνηθισμένη εγκληματική ενέργεια;» ρωτάει ο Μητροπολίτης Λουκάς του Ζαπορόζιε στην ανάρτησή του στο Telegram για την επίθεση.

Οχι. Αυτή είναι μια συμβολική απάντηση στην έκκληση πολλών εκατομμυρίων του κοπαδιού της UOC προς τους πολιτικούς που αποφάσισαν να κόψουν το λαιμό της Εκκλησίας μας», απαντά.

Αυτή η επίθεση είναι άμεσο αποτέλεσμα των εκκλήσεων για βία και καταστροφή και της βαριάς προπαγάνδας κατά της Εκκλησίας στα ΜΜΕ, γράφει ο ιεράρχης. Στην πραγματικότητα, τα μέσα ενημέρωσης «καταστρέφουν συστηματικά την Ουκρανία φέρνοντας τους πολίτες της χώρας μας αντιμέτωπους», είπε ο Μητρ. Λουκάς.

Δυστυχώς, αυτό μάλλον δεν θα αλλάξει τίποτα, λέει ο Σεβασμιώτατος. «Αυτό το μαρτυρικό αίμα που χύθηκε θα ευχαριστήσει μόνο τους σατανιστές».

Οι «κλόουν, οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί που υπηρετούν τον διάβολο» αποθηκεύουν μόνο αιώνια καταδίκη για τον εαυτό τους, βεβαιώνει ο Μητροπολίτης.

dimpenews.com