Φανάρι, αυτοί οι νεοναζί παπαδοναζήδες που γιορτάζουν τα γεννέθλια του Μακελάρη Αρχιναζί Μπαντέρα στην Ουκρανία είναι δικοί σου;;; Μάζεψε τους!!! Ή με το Σταυρό ή με τη σβάστικα. Με τον σταυρό ή με τον αγκυλωτό!! ΒΙΝΤΕΟ

Φανάρι, αυτοί οι νεοναζί παπαδοναζήδες που γιορτάζουν τα γεννέθλια του Μακελάρη Αρχιναζί Μπαντέρα στην Ουκρανία είναι δικοί σου;;; Μάζεψε τους….. Ή με το Σταυρό ή με τη σβάστικα. Με τον σταυρό ή με τον αγκυλωτό!!

Σκοτεινός σεκταρισμός…

Έρχονται εικόνες και βίντεο από Ουκρανία που δείχνουν ”κληρικούς” προφανώς του Επιφάνιου να πωτοστατούν σε γλέντι για τα Γεννέθλια του Μακελάρη Αρχιναζιστή Στέπαν Μπαντέρα που ευθύνεται για γενοκτονία Πολωνών κι Εβραίων στην Ουκρανία κατά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Μπαντέρα το 1941 ανακήρυξε στο Λβιβ το κράτος Δ Ουκρανίας. Στις 5 εβδομάδες που επιβίωσε αυτό το κράτος: σκοτώθηκαν 5.000 Ουκρανοί, 15.000 Εβραίοι και αρκετές χιλιάδες Πολωνοί.

O Στέπαν Μπαντέρα συνεργάστηκε με τους Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και συμμετείχε ενεργά στην εθνοκάθαρση.

Εκεί που ανθεί σήμερα ο Μπαντερισμός Νεοναζισμός έξω από το Κίεβο 34.000 Εβραίοι τουφεκίστηκαν από τους ναζί στη χαράδρα Μπάμπι Γιαρ!

Αν είσαι πατριάρχης αρχιεπισκοπος επίσκοπος ιερέας μοναχός πιστός ή οποιοσδήποτε σκεπτόμενος άνθρωπος ήρθε η ώρα ν΄αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θ΄αφήσεις. Ή με το Σταυρό ή με τη σβάστικα. Με τον σταυρό ή με τον αγκυλωτό!

Μάζεψε τα άπλυτα σου Φανάρι… τα πολυσχισματικά σου σούργελα..

Πολλές φιέστες από τη νεοναζιστική νεολαία και όχι μόνο των Μπαντερισμών φιλοχιτλεριστών στην Ουκρανία για τα γεννέθλια του που τα γιόρτασαν περισσότερο από τη Γέννηση του Χιστού γιατί αυτός συνέβαλε στη ”Γέννηση ενός έθνους” ναζιστικού…

Ο επίσημος λογαριασμός του ουκρανικού κοινοβουλίου δοξάζει επίσημα τον συνεργάτη των Ναζί. Αλλά φυσικά, ο ναζισμός στην Ουκρανία είναι απλώς «αποκύημα της ρωσικής προπαγάνδας». Το 2010 ανακηρύχθηκε ήρωας του καθεστώτος Κιέβου….

Τι είναι ο Mπαντερισμός.

Και στο Χάρκοβο με το ίνδαλμα τους……… οι ”Φαναριώτες”

dimpenews.com