Κι άλλη Επίθεση με μαχαίρι κατά ιερέα στο Chornomorsk ( Οδησσός) 25/12/22 και σφαγή ιερέα στη Βίνιτσα 2/1/23. Συμβόλαια θανάτου κατά ιερέων;; Επικήρυξαν τους ιερές με τιμές μέσω TV! BINTEO ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ Σ’ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ 25/12/22. ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ COVID ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!!!!

Δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός η χθεσινή επίθεση με μαχαίρι και σφαγή ιερέα εντός ναού χθες 2/1/23 στη Βίνιτσα στη Δ Ουκρανία. Δαιμονίστηκε το ”ποίμνιο” του Βαρθολομαίου στην Ουκρανία και σε αμόκ σφάζει ιερείς! ή Συμβόλαια θανάτου κατά ιερέων;;Κυνήγι κεφαλών με τιμές μέσω TV! Επίθεση 25/12/22 με μαχαίρι κατά ιερέα στο Chornomorsk ( Οδησσός) και σφαγή ιερέα στη Βίνιτσα 2/3/23.

Στις 25 Δεκεμβρίου, ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν ιερέα στην εκκλησία στο Chornomorsk (πρώην Illichivsk), στην περιοχή της Οδησσού.

«Τα Χριστούγεννα στην εκκλησία, ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στον ιερέα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και προσπάθησε να τον σφάξει, συνελήφθη»..

Ή Δαιμονίστηκε το ”ποίμνιο” του Βαρθολομαίου στην Ουκρανία και σε αμόκ σφάζει ιερείς ή τα άτομα αυτά είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αντί αμοιβής. Συμβόλαια θανάτου στην Εκκλησία;; !

Στην α΄περίπτωση ο επιτιθέμενος έβγαλε μαχαίρι με μακριά λάμα κι επιτέθηκε στον ιερέα αλλά ακινητοποιήθηκε κι εξουδετερώθηκε εγκαίρως από τους παρευρισκόμενους. Γι αυτό στη β΄περίπτωση εντός μιας εβδομάδας επέλεξαν να επιτεθούν σε ιερέα εκτός ακολουθίας αλλά εντός ναού ώστε να είναι σίγουροι για τη σφαγή. Οι 2 επιθέσεις σχετίζονται άμεσα.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΙΕΡΕΩΝ;

Επισκοπή Chernivtsi-Bukovina της UOC:

”Τώρα Βίνιτσα και 10 μέρες πριν, επίθεση με μαχαίρι σε ιερέα στο Chornomorsk…
Οι αρχές κάθε μέρα υποδαυλίζουν μίσος κατά της Εκκλησίας, των ιερέων, των πιστών…
Πόσο πληρώνουν για να κόψουν κόψουν τον λαιμό ενός ιερέα;
Τιμές για ορισμένες υπηρεσίες, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα στην τηλεόραση, σύνδεσμος για το βίντεο:

 • Για να φτύσω έναν ιερέα – 20 hryvnia
 • Να καρφώσω την Αγία Γραφή σε ένα SUV – 50 hryvnia
 • Για να χτυπήσω έναν ιερέα – 100 εθνικά νομίσματα”
 • Αν δίνουν αυτά τα ποσά ως κράχτη κάτω από το τραπέζι τα κεφάλια ιερέων έχουν άλλη τιμή.

Tα ελληνικά ΜΜΕ με πολύ καθυστέρηση ανακάλυψαν σήμερα το θέμα σφαγιασμού ιερέα στη Βίνιτσα αλλά το παρουσιάζουν σαν έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου μπήκε κάποιος και τον κάρφωσε αποσιωπούν πως το θύμα ιερέας ανήκει στην διωκόμενη από Φανάρι/ καθεστώς Κιέβου Ορθόδοξη Εκκλησία Ουκρανίας κι αποκρύπτουν βέβαια ότι πριν λίγες μέρες έγινε κι άλλη επίθεση με μαχαίρι κατά ιερέα σε περιοχή της Οδησσού που σημαίνει ότι πρόκειται για συντονισμένες επιθέσεις πολιτικο-θρησκευτικού χαρακτήρα!!!.

Tελευταίο ανακοινωθέν για σφαγιασμένο ιερέα στη Βίνιτσα π. Αντώνιο αναφέρει πως είναι σταθερό το καθεστώς της υγείας του και παρουσιάζει κάποια βελτίωση. Δέχθηκε τους αστυνομικούς και τον είδαν και οι δικοί του.(Επισκοπή Βίνιτσας)

Μετά το σφαγιασμό του π. Αντωνίου:

«Είναι εγχώριο έγκλημα; Μια συνηθισμένη εγκληματική ενέργεια;» ρωτάει ο Μητροπολίτης Λουκάς του Ζαπορόζιε στην ανάρτησή του στο Telegram για την επίθεση.

Οχι. Αυτή είναι μια συμβολική απάντηση στην έκκληση πολλών εκατομμυρίων του κοπαδιού της UOC προς τους πολιτικούς που αποφάσισαν να κόψουν το λαιμό της Εκκλησίας μας», απαντά.

Αυτή η επίθεση είναι άμεσο αποτέλεσμα των εκκλήσεων για βία και καταστροφή και της βαριάς προπαγάνδας κατά της Εκκλησίας στα ΜΜΕ, γράφει ο ιεράρχης. Στην πραγματικότητα, τα μέσα ενημέρωσης «καταστρέφουν συστηματικά την Ουκρανία φέρνοντας τους πολίτες της χώρας μας αντιμέτωπους», είπε ο Μητρ. Λουκάς.

Δυστυχώς, αυτό μάλλον δεν θα αλλάξει τίποτα, λέει ο Σεβασμιώτατος. «Αυτό το μαρτυρικό αίμα που χύθηκε θα ευχαριστήσει μόνο τους σατανιστές».

Οι «κλόουν, οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί που υπηρετούν τον διάβολο» αποθηκεύουν μόνο αιώνια καταδίκη για τον εαυτό τους, βεβαιώνει ο Μητροπολίτης.

dimpenews.com

3 thoughts on “Κι άλλη Επίθεση με μαχαίρι κατά ιερέα στο Chornomorsk ( Οδησσός) 25/12/22 και σφαγή ιερέα στη Βίνιτσα 2/1/23. Συμβόλαια θανάτου κατά ιερέων;; Επικήρυξαν τους ιερές με τιμές μέσω TV! BINTEO ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ Σ’ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ 25/12/22. ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ COVID ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!!!!

 1. Δυστυχώς δεν μπορώ να διαβάσω τα άρθρα, κακώς αλλάξατε τα χρώματα , είναι απαίσια

  Like

  1. κ Πατεράκη καλή χρονιά..θα επιχειρήσουμε μια ακόμη αλλαγή ελπίζω προς το καλύτερο

   Like

Comments are closed.