Χάος στη Βραζιλία: Υποστηρικτές του Μπολσονάρο εισέβαλαν σε κτίρια Υπουργείων, στο Κογκρέσο και στο Προεδρικό Μέγαρο! BINTEO

Χάος στη Βραζιλία: Υποστηρικτές του πρώην προέδρου της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο εισέβαλαν σε κτίρια Υπουργείων, στο Κογκρέσο και στο Προεδρικό Μέγαρο στη Μπραζίλια. Κατηγορούν το νυν πρόεδρο Λούλα ότι πήρε με νοθεία τις εκλογές. Συγκρούσεις με αστυνομία. Κάτι ανάλογο είχε γίνει με οπαδούς του Τραμπ στο Αμερικάνικο Κογκρέσο. Οι αποικίες είθισται να κάνουν copy paste την κηδεμονεύουσα δύναμη.

Tελικά επενέβησαν ισχυρές δυνάμεις της τάξης και έκαναν αθρόες συλλήψεις. όπως και στην περίπτωση ΗΠΑ φαίνεται άφησαν να γίνει μια ελεγχόμενη έκρηξη προς εκτόνωση κατάστασης να έχει το κίνημα μια ηρωική έξοδο και μέχρι εκεί ..

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στη δουλειά του τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στα γραφεία του στη Μπραζίλια, όταν εισέβαλαν την προηγούμενη μέρα, την ίδια ώρα με το Κογκρέσο και το Ανώτατο Δικαστήριο, εκατοντάδες υποστηρικτές Ζαΐρ Μπολσονάρο.

«Οι πραξικοπηματίες που προώθησαν την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας στη Μπραζίλια εντοπίζονται και θα τιμωρηθούν. Αύριο [Δευτέρα] συνεχίζουμε τις εργασίες στο Planalto Palace. Δημοκρατία πάντα», έγραψε στο Twitter..

Εν κατακλείδι η Βραζιλια ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεπλυθούν οι δυτικές ”δημοκρατίες” που υποστηρίζουν τον απόλυτο ναζισμό στην Ουκρανία… εκεί εθελοτυφλούν .. κατά τ΄αλλα μια ελεγχόμενη έκρηξη προς εκτόνωση πληθυσμού….και η ζωή συνεχίζεται

dimpenews.com