Ζαχάροβα (εκπρ. τύπου ΥΠΕΞ Ρωσίας): το διάταγμα Ζελένσκι για αφαίρεση υπηκοότητας από 13 υψηλόβαθμους Ορθόδοξους κληρικούς είναι καθαρός Σατανισμός!!!!!!

Αφού ο Zelensky αφαίρεσε την υπηκοότητά τους από 1Ο επισκόπους και 3 ιερείς την ημέρα των Ορθοδόξων Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα χαρακτήρισε το διάταγμα του Ουκρανού Προέδρου «καθαρό σατανισμό».

TASS/. Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα χαρακτήρισε σατανισμό την απόφαση του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι να ανακαλέσει την ουκρανική υπηκοότητα 13 κληρικών της κανονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας (UOC).

Και αυτά είναι τα Ορθόδοξα Χριστούγεννα! Αυτός είναι καθαρός σατανισμός”, έγραψε η Ζαχάροβα στο κανάλι της στο Telegram το Σάββατο σχολιάζοντας πληροφορίες για το σχετικό διάταγμα του Ουκρανού ηγέτη.

Το Σάββατο, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Levy Bereg της Ουκρανίας ανέφερε επικαλούμενο πηγές του ότι ο Ζελένσκι υπέγραψε ένα διάταγμα αφαιρώντας την ουκρανική υπηκοότητα 13 ιερέων του UOC.

Από τον Νοέμβριο του 2022, οι ουκρανικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου διεξάγουν μια σειρά επιδρομών εναντίον εκκλησιών του UOC.

ΥΓ. δεν θα δείχνουμε την προσομοίωση εικόνας του θηρίου που επέβαλαν στην ανθρωπότητα!

dimpenews.com