Η SBU σπεύδει κοντά στο Bakhmut, για να σταματήσει πανικό και λιποταξία στις τάξεις του Ουκρανικού στρατού λόγω μεγάλων απωλειών! Nέο τελειωτικό κύμα επίθεσης Ρώσων στο Soledar. Αν.Υπουργός Άμυνας Ουκρανίας : Η πόλη Soledar μπορεί να πέσει τις επόμενες ώρες.

Η SBU σπεύδει κοντά στο Bakhmut, για να σταματήσει πανικό και λιποταξία στις τάξεις του Ουκρανικού στρατού λόγω μεγάλων απωλειών!

”Οι πηγές μας από κοντά στο Bakhmut αναφέρουν: μέλη της SBU (Ασφάλεια Ουκρανίας) μεταφέρθηκαν ομαδικά κοντά στο Bakhmut, με καθήκον να σταματήσουν τον πανικό και την λιποταξία στις τάξεις του ZSU, που σχετίζονται με μεγάλες απώλειες κοντά στο Bakhmut.”

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν ισχυρή επίθεση στο Soledar – Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Malyar: Η πόλη μπορεί να πέσει τις επόμενες ώρες.

Nέο τελειωτικό κύμα επίθεσης Ρώσων στο Soledar.”Η SBU στάλθηκε κοντά στο Μπαχμούτ για να προσπαθήσει να σταματήσει τον πανικό και τις λιποταξίες μεταξύ των Ουκρανών στρατιωτών μετά τις επιτυχίες του Βάγκνερ.”

dimpenews.com