Λ Δ Λουγκάνσκ: ”μαζική απόσυρση των Ουκρανών από Soledar.” Σ’ άτακτο φυγή, όπου φύγει φύγει…Τελειώνουν.Οι Ρώσοι παίρνουν και το Κτίριο Διοίκησης! Πήραν αλατωρυχεία έμεινε το Artemsol που εκεί θα γίνει ο τάφος των Ουκρανοναζί νέο Azovstal !

Λ Δ Λουγκάνσκ: ”μαζική απόσυρση των Ουκρανών από Soledar.” Σ’ άτακτο φυγή, όπου φύγει φύγει…Τελειώνουν.Οι Ρώσοι παίρνουν και το Κτίριο Διοίκησης! Πήραν αλατωρυχεία έμεινε το Artemsol που εκεί θα γίνει ο τάφος τους των Ουκρανοναζί νέο Azovstal !

Η Λαϊκή Πολιτοφυλακή της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ NM LPR ανακοίνωσε τη μαζική έξοδο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από το Soledar

Ουκρανοί στρατιώτες φεύγουν μαζικά από τις αστικές περιοχές στο Soledar. Αυτό ανακοίνωσε στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Russia 24 ο επίσημος εκπρόσωπος του NM LPR Ιβάν Φιλιπονένκο, αναφέρει ο ανταποκριτής του Donbass Today.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έθεσε ως καθήκον να αποσύρει τις υπόλοιπες μονάδες του ουκρανικού στρατού από την πόλη κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Στο Soledar, σημειώνουμε τη μαζική έξοδο του εχθρού από την αστική ανάπτυξη. Η βάση της άμυνας των ουκρανικών στρατευμάτων σε αυτήν την περιοχή ήταν η 61η μηχανοκίνητη ταξιαρχία», είπε.

Επιπλέον, σημείωσε ότι η ουκρανική διοίκηση προσπαθεί να αποκρύψει την υποχώρηση από το Soledar υπό το πρόσχημα της εναλλαγής μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού.

Οι Βάγκνερ ισχυρίζονται και τα βίντεο της Ουκρανίας επιβεβαιώνουν, η ρωσική επίθεση στο διοικητικό κτίριο στο κέντρο ξεκίνησε από δύο πλευρές ήδη από χθες αναφέρει ο Julian Röpcke δημοσιογράφος της BILD. Ο χάρτης μου είναι πολύ συντηρητικός καθώς δεν αντικατοπτρίζει τον ισχυρισμό των Βάγκνερ ότι κατέλαβαν και τα τρία αλατωρυχεία και μετακόμισαν Δυτικά στην εγκατάσταση “Artemsol”.

Υπάρχουν μάχες για τη διοικητήριο της πόλης στο Soledar” ανέφερε και το αφεντικό των Βάγκνερ ο Prigozhin.

Ο επικεφαλής του Wagner PMC, Yevgeny Prigozhin, είπε ότι τώρα δίνουν σκληρές μάχες στο κέντρο του Soledar.

Παράλληλα οι «Βάγκνερ» απέκοψαν Soledar από Bakhmut καθώς πήραν Opytne, Krasnaya Gora και Paraskovievka! Έχουν καλές παρτιτούρες!

BOOΜΜΜΜ

dimpenews.com