Οι Wagner κατέλαβαν το Soledar. To Soledar έπεσε! Solo Figaro Solo Figaro Figaro Figaro!!!! ΒΙΝΤΕΟ

Το Soledar έπεσε . Οι Ομάδες κρούσης των Wagner κατέλαβαν το κέντρο της πόλης και τον εναπομείναντα δυτικό θύλακα καθώς τον έκλεισαν και κάνουν εκκαθαρίσεις στο εσωτερικό του. Όλη η πόλη πέρασε στον έλεγχο τους.
Η πόλη καθαρίζεται και διασφαλίζεται από τα εναπομείναντα απομεινάρια τ΄αντιπάλου.Το Δημαρχείο στο κέντρο της πόλης είναι υπό τον έλεγχο της ρωσικης Ταξιαρχίας των «Βάγκνερ».. Η πόλη έστω και ανεπίσημα βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων. Η απελευθέρωση του Σολεντάρ είναι κοντά στο 100% των εδαφών και θα γίνει και επίσημη ανακοίνωση.
Η άμυνα των Ουκρανών κατέρρευσε. Από τις 21.00 ώρα Μόσχας, οι ομάδες επίθεσης Wagner έκλεισαν τον θήλακα στις δυτικές συνοικίες του Soledar. Ο κύριος όγκος των ουκρανικών μαχητικών αποσύρθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή τη στιγμή η πόλη εκκαθαρίζεται.. Μετά την απελευθέρωση του Σολεντάρ το Μπαχμούτ η δίδυμη πόλη θα είναι χρόνου επίσης να καταρρεύσει..Δυο σ΄ένα.

Μετά την απελευθέρωση του Soledar από τον ρωσικό στρατό, οι προσπάθειες θα κατευθυνθούν προς την απελευθέρωση του Artyomovsk (το ουκρανικό όνομα είναι Bakhmut) και του Seversk, μετά το Kramatorsk και το Slavyansk, δήλωσε ο Denis Pushilin, επικεφαλής του DNR.

«[Στο Seversk] υπάρχουν επίσης πολύ σοβαρές οχυρώσεις. Περαιτέρω προσπάθειες θα κατευθυνθούν προς τις κατευθύνσεις του Kramatorsk και του Slavyansk», είπε. Το Soledar έπεσε αρχή του ντόμινο.

ΒΙΝΤΕΟ οι Wagner στο κέντρο της πόλης

dimpenews.com