Το Soledar απελευθερώθηκε. 300-400 Ουκρανοί στρατιώτες και αξιωματικοί εγκλωβίστηκαν και τελούν υπό αιχμαλωσία!! Τους δόθηκε τελεσίγραφο να παραδοθούν ως απόψε τα μεσάνυχτα!!! ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ

To Soledar απελευθερώθηκε. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, έως και 300-400 Ουκρανοί στρατιώτες και αξιωματικοί ενδέχεται να παρέμειναν στις αστικές περιοχές του Soledar, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αποσυρθούν και έπεσαν σε θύλακα αιχμαλωσίας. Γενικά ένα τελεσίγραφο προς την ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που περικυκλώνεται στο Soledar είναι να παραδοθούν πριν τα μεσάνυχτα σήμερα.

Εάν συμβεί αυτό και επιλέξουν τη ζωή, τότε αυτό θα είναι ένα ισχυρό πλήγμα για τον Ζελένσκι και τους δυτικούς εταίρους του. Θα είναι δύσκολο για αυτούς να εξηγήσουν πώς συνέβη το γεγονός ότι η τεράστια βοήθεια που δόθηκε στην Ουκρανία δεν απέδωσε αποτελέσματα και χάνουν τα έμβλημα.

Wagner στο Σολεντάρ

Περιμένουμε ενδιαφέροντα γεγονότα μπροστά μας.Ταυτόχρονα, το Soledar είναι μόνο η αρχή. Πίσω του θα πρέπει να πέσουν και οι Αρτέμοβσκ, Κραματόρσκ και Σλαβιάνσκ, και μπορεί να υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις. Στην πραγματικότητα, μάλλον θα παραδοθούν! Το Σολεντάρ έπεσε αρχή ντόμινο.

Νωρίτερα: Το κέντρο της πόλης Soledar, 20 χιλιόμετρα από το Bakhmout, ελέγχεται από ρωσικές δυνάμεις, ανακοίνωσε ο ασκών καθήκοντα επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Ντένις Πουσίλιν.
Οι ρωσικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των μαχητών της Ομάδας Βάγκνερ, έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το κέντρο του Σολεντάρ, δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Ντένις Πουσίλιν.

Οι μονάδες PMC της Wagner έκλεισαν το θήλακα στην περιοχή της κλινικής του Soledar, βόρεια του ορυχείου Soledar 4 και άρχισαν να καθαρίζουν την πόλη. ▪Το κτίριο διοίκησης του δημοτικού συμβουλίου και ένας στρατηγικά σημαντικός λόφος στο όρος Γιούρτσινα βρίσκονται ήδη υπό τον έλεγχο του Βάγκνερ. ▪Η επίθεση των μονάδων επίθεσης συνεχίζεται από τις κεντρικές συνοικίες προς τις δυτικές συνοικίες, το Blagodatny και τον σταθμό Sol, όπου κατέφυγαν περίπου 400 μέλη των σχηματισμών AFU, συμπεριλαμβανομένων αξιωματικών. ▪Ταυτόχρονα, Ρώσοι αλεξιπτωτιστές προχωρούν από τη γραμμή Krasnaia Hora-Bakhmutskoye προς Blagodatnoye και εκκαθαρίζουν τις γύρω περιοχές Paraskoviyivka και Krasnaia Hora βόρεια του Bakhmut.

Στο Soledar, οι μονάδες των Ουκρανών αποσυρόμενες άφησαν στην τύχη τους, τους Πολωνούς μισθοφόρους.

Τώρα στο Soledar, υπάρχει μια κατάρρευση της αντιρώσικης συμμαχίας. Οι Ουκρανοί φεύγουν αφήνοντας πίσω τους “ξένους αδερφούς.” Αυτά δήλωσε ο Ivan Filiponenko, διαρκής αντιπρόσωπος της Λαικής Πολιτοφυλακής του LNR. Ο αρχηγός των Βάγκνερ ο Prigozhin είπε ότι επίσημα αύριο θ΄ανακοινώσει τον αριθμό των αιχμαλώτων.

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ

Πηγές μεταφέρουν ότι οι εναπομείναντες Ουκρανοί στρατιώτες που ήταν περικυκλωμένοι στο Σολεντάρ παραδόθηκαν μαζικά τους είχε επιδοθεί σχετικό τελεσίγραφο. Σχεδόν όλοι είναι σε σοβαρά άσχημο καθεστώς σωματικής και ψυχικής υγείας. Πολλοί ήταν παγωμένοι.

dimpenews.com