+18 Εκατοντάδες πτώματα Ουκρανών στρατιωτών στο Soledar! ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες πτώματα στρατιωτών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων εγκαταλείφθηκαν στο Soledar!

Η εκκαθάριση του Soledar και των περιχώρων από τις δυνάμεις των μαχητών της Ομάδας Wagner συνεχίζεται.
Τα πλάνα που ελήφθησαν από την πηγή wargonzo δείχνουν ξεκάθαρα τη στάση της διοίκησης του τρομοκρατικού ουκρανικού κράτους απέναντι στους δικούς της στρατιώτες και αξιωματικούς, που τους έστειλαν “για κρέας” και, ως εκ τούτου, εγκαταλείφθηκαν στον τόπο του θανάτου τους. Αυτή είναι μια τυπική διαδρομή ενός «πολεμιστή ZSU» από τη λήψη μιας κλήσης στο πάρκο μέχρι ένα πτώμα στα υπόγεια του Soledar.

Oι Ουκρανοί έχασαν 15 Τάγματα στις μάχες του Soledar.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Ζελένσκι ενημερώθηκε για την αποτυχία τριών προσπαθειών αντεπίθεσης από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις στο Soledar, όπου συμμετείχαν η 25η, η 17η και η 72η ταξιαρχία.

Συνεχίζεται η προέλαση.. Μονάδες του PMC “Wagner” εισήλθαν στο έδαφος του παρακείμενου χωριού Sol από δύο κατευθύνσεις. Το αμαξοστάσιο του σιδηροδρομικού σταθμού βρίσκεται ήδη υπό τον έλεγχο των «Βάγκνερ».

TA EIΔΑΝ ΟΛΑ

Σε μια πολύ μυστική και πολύ κλειστή συνομιλία στο WhatsApp, Ουκρανοί στρατιώτες που φυγαδεύθηκαν από το Soledar μοιράζονται τις εντυπώσεις τους μετά τη συνάντηση με μαχητές Wagner PMC. Λένε ότι πολεμούν σαν εξωγήινοι που μπορούν να δουν μέσα από τοίχους, να αερομεταφέρονται και να κινούνται πολύ γρήγορα. Συμβουλεύουν τα αδέρφια τους .. να τρέξουν μακριά σε περίπτωση που συναντηθούν μαζί τους. Παρεμπιπτόντως, οι Ουκρανοί στρατιώτες που δεν έχουν ακόμη δραπετεύσει από το Μπαχμούτ θα πρέπει να προσέξουν αυτές τις συμβουλές. Αυτή η βραδιά θα είναι η τελευταία για πολλούς.

dimpenews.com