ΕΚΤΑΚΤΟ Μαζική επίθεση Ρώσων τώρα με 17 στρατηγικά βομβαρδιστικά και με πυραύλους κρουζ από Μαύρη Θάλασσα και Κασπία! Σείεται από εκρήξεις το Κίεβο!! Χτυπήματα σε όλη την επικράτεια!!

Η Ρωσία άρχισε μαζική επίθεση κατά Ουκρανίας. Στο Κίεβο κρίσιμες υποδομές χτυπήθηκαν από πυραύλους “ανέφερε Tymoshenko αναπλ. επικεφαλής του γραφείου Προέδρου της Ουκρανίας.Το γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας ανακοίνωσε μια πυραυλική επίθεση σε υποδομές ζωτικής σημασίας στο Κίεβο.Η στρατιωτική διοίκηση της πόλης του Κιέβου ανέφερε ότι ο ρωσικός στρατός βομβαρδίζει την πόλη με πυραύλους. Υπάρχουν αναφορές ότι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν κι από Κασπία Θάλασσα. Μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις εδώ και μήνες…Χτυπιέται όλη η τ. Ουκρανία. Το Κίεβο καίγεται..

( φωτο Το τμήμα τουρμπίνας σ΄έναν από τους θερμοηλεκτρικούς σταθμούς του Κιέβου καταστράφηκε από την άφιξη ενός πυραύλου
Η φωτογραφία δημοσιεύεται από την DTEK)

Τα τελευταία 30” εκρήξεις σε Kiev, Lviv, Kharkov, Ternopil και σε πολλά άλλα μέρη.

Χάρκοβο

Blackout σε όλο το Κίεβο. Σερί εκρήξεων στο Κίεβο. Ακούγονται κι από την συνοικία Dniprovsky σύμφωνα με δήμαρχο πόλης. Στρατηγικοί στόχοι χτυπήθηκαν. Σύμφωνα με την AFU, υπάρχουν τώρα 16 στρατηγικά βομβαρδιστικά και ένα βομβαρδιστικό Tu-22M3 στον αέρα, δίνοντας συνολικά τουλάχιστον 100 πυραύλους.Ο εκπρόσωπος της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας λέει ότι το Κίεβο μπορεί να είχε δεχτεί επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους από τη Λευκορωσία σήμερα το πρωί και η Ουκρανία δεν διαθέτει αποτελεσματικά μέσα για τον εντοπισμό και την καταστροφή βαλλιστικών πυραύλων

Στο Χάρκοβο, δύο πύραυλοι S-300 έπληξαν τη Βιομηχανική Περιοχή, στόχος του βομβαρδισμού ήταν και οι υποδομές ζωτικής σημασίας. Και το Λβιβ όπως στο Χάρκοβο στοχοποιήθηκαν στρατηγικές ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας, οδηγώντας σε διακοπές ρεύματος

Μεσημέρι Σαββάτου νέο κύμα επιθέσεων.

AFU: Υπάρχει νέα επίθεση πυραύλων Kalibr από τη Μαύρη Θάλασσα.
Ο συνολικός αριθμός πυραύλων κρουζ που εκτοξεύθηκαν είναι 28 .
Οι σειρήνες συνεχίζουν να ηχούν στις κεντρικές και νότιες περιοχές. Στις περιοχές του Κιέβου και της Οδησσού η ηλεκτρική ενέργεια είναι κομμένη. Xτυπήματα σε όλη την επικράτεια..Λβιβ, Κιέβο, Οδησσός,Ντνίπρο , Μικολάιβ, περιοχή Ζαπορίζια ( αποθήκες πυρομαχικών), Χάρκοβο,Vinnytsia, Dnepropetrovsk κ.α

Νωρίτερα είχε αναφερθεί πως αναμένεται μεγάλης κλίμακας πυραυλική επίθεση αναμένεται στην Ουκρανία

«Μέχρι τις 12:00 αναμένεται μεγάλης κλίμακας αεροπορική επιδρομή. Η Ρωσική Ομοσπονδία επιτίθεται ξανά», προβλέπει ο Igor Taburets, επικεφαλής της Cherkasy OVA.

Και ο επικεφαλής της Nikolaev OVA, Vitaly Kim, είπε ότι το πρωί οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις ανύψωσαν στον αέρα 17 στρατηγικά βομβαρδιστικά.

‘Αρχισε η ”Αποκάλυψη” στην Ουκρανία!!

Ολόκληρα πολυώροφα κτίρια σε Dnepropetrovsk, Dnieper εξαφανίζονται από το χάρτη. Σκηνές πολέμου. Η Ρωσία κήρυξε τελικά πόλεμο; όλη η Ουκρανία δέχεται μπαράζ πυραύλων.

— Kiev — Kiev region — Kharkov — Odessa — Odessa region — Nikolaev region — Dnepropetrovsk — Dnepropetrovsk region — Krivoy Rog — Vinnitsa — Vinnytsia region — Ternopil region — Ivano-Frankivsk region — Sumy region Δεκάδες πόλεις υποβάλλονται στην επίθεση. Διακοπές ρεύματος. Η πιο μεγάλη επίθεση εδώ και μήνες.

Μόνο προς Κίεβο εκτοξεύθηκαν 15 Kalibre πύραυλοι από Μαύρη Θάλασσα. Εκρήξεις.. Ομοβροντία πυραύλων κρουζ κι από Κασπία. 17 στρατηγικά βομβαρδιστικά σαρώνουν όλη την επικράτεια…

Περισσότεροι από 80 πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από αεροπορικές, χερσαίες και ναυτικές δυνάμεις Ρωσίας.

Εκρήξεις καταγράφηκαν στις περιοχές Mykolaiv και Odessa, Ivano-Frankivsk, Zhytomyr, Lvov, Dnepropetrovsk, Ternopil, Sumy, καθώς και στη Vinnitsa και στο Κίεβο..

Ο Kyrylo Tymoshenko, από το γραφείο της Προεδρίας Ουκρανίας αναφέρει ότι υπάρχουν αγνοούμενοι κάτω από τα ερείπια της 9οροφης πολυκατοικίας στο Dnipro που κατέρρευσε. Πληροφορίες μιλούν για έναν πρώτο απολογισμό 2 νεκροί και 27 τραυματίες στο σημείο. Οι αγνοούμενοι είναι προφανώς πολλοί.

dimpenews.com