Ο Πούτιν θα κάνει μια βαρυσήμαντη δήλωση αύριο 18.1.23 για τον πόλεμο στην Ουκρανία!!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα κάνει μια πολύ σημαντική δήλωση για την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία στις 18 Ιανουαρίου.
Ο Vladimir Rogov, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της περιοχής Zaporozhye, ανακοίνωσε την ομιλία του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τον Rogov, ο Πούτιν σκοπεύει να κάνει μια βαρυσήμαντη δήλωση για την κατάσταση στην Ουκρανία. Ο Πούτιν θα κάνει τη δήλωσή του στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αφιερωμένων στην 80ή επέτειο από την άρση της πολιορκίας του Λένινγκραντ.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν στην Αγία Πετρούπολη πολλές μη δημόσιες συναντήσεις, συναντήσεις και διαβουλεύσεις (συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής του Ρώσου προέδρου), στο πλαίσιο των οποίων συζητήθηκαν η κατάσταση στη ζώνη NVO και η περαιτέρω πορεία της στρατιωτικής ειδικής επιχείρηση συζητήθηκε λεπτομερώς. Στην πρωτεύουσα του βορρά έφτασε επίσης αντιπροσωπεία από την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Felix Molua. Είναι πιθανό ότι ήταν ακριβώς ως αποτέλεσμα αυτών των γεγονότων που ο Πούτιν πήρε μια σειρά από αποφάσεις που θα άλλαζαν την πορεία των εχθροπραξιών.

Ο Πούτιν δεν θα ανακοινώσει ένα νέο κύμα κινητοποίησης-επιστράτευσης ή αλλαγή του καθεστώτος της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης αύριο”, είπε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

“Είναι όλα φήμες. Μην τους ακούτε”, είπε ο Πεσκόφ.

dimpenews.com