Η Ούρσουλα άλλαξε καβαλιέρο .. μετά τον Μπουρλά τώρα με το Ζελένσκι στο τελευταίο ταγκό.. στο Κίεβο!! Από τον Μπουρλά στο Ζελένσκι……!

όλα καλά …

Η Ούρσουλα άλλαξε καβαλιέρο .. μετά τον Μπουρλά τώρα με το Ζελένσκι στο τελευταίο ταγκό.. στο Κίεβο!!

Η Ούρσουλα άλλαξε καβαλιέρο αφού χόρεψε το τελευταίο ταγκό με τον Μπουρλά της Pfizer τώρα έχει συνοδό τον Ζελένσκι! Μπουρλά Ζελένσκι στην κορυφή της επικαιρότητας στην κορυφή 2 παγκόσμιων γεγονότων μονοπώλησαν ως σωτήρες τις τύχες της ανθρωπότητας... Κοινή η Ιουδαϊκή τους καταγωγή.. σημειολογικά αυτό πρέπει να τονιστεί. Είναι απλές συμπτώσεις… το να κάνουν την τρίχα τριχιά αυτό είναι ίδιον των συνομοσιολόγων και εμείς δεν μπαίνουμε στο τριπ αυτό όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ισχυρή συγκυρία!

Ο Volodymyr Zelensky δέχθηκε την Παρασκευή στο Κίεβο τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την υπόσχεση για διαρκή υποστήριξή τους απέναντι στη ρωσική εισβολή.

  • Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel και περίπου δεκαπέντε Ευρωπαίοι Επίτροποι συμμετείχαν σε αυτήν την άνευ προηγουμένου συνάντηση.
  • Η Ευρωπαϊκή Ένωση χαιρέτισε τις «σημαντικές προσπάθειες» της Ουκρανίας στην προσπάθειά της να ενταχθεί στην ΕΕ, χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει χρονοδιάγραμμα, ενώ το Κίεβο θέλει να επιταχύνει τη διαδικασία.
  • Από τον Μπουρλά στο Ζελένσκι……ο νεομεσσιανισμός;! ή απλές συμπτώσεις….
  • Ούρσουλα .. από τα καυτά SMS με διευθύνοντα της Pfizer στα αγωνιώδη SOS με Ζελένσκι!!!
  • Ο Ζελένσκι είναι η άλλη όψη του Μπουρλά, Ιανός…

dimpenews.com