Κατέρρευσε το λημέρι του Μάρτυρα Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου στην Αντιόχεια ο Καθεδρικός Αγίων Πέτρου και Παύλου….Η βέβηλη σιωπή για την τύχη του Μητροπολίτη….επιφέρει την μήνη. Σοβαρές ζημιές και σε άλλους ναούς στην Αντιόχεια! ΦΩΤΟ

Κατέρρευσε το λημέρι του Μάρτυρα Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου στην Αντιόχεια ο Καθεδρικός Αγίων Πέτρου και Παύλου….Η βέβηλη σιωπή για την τύχη του Μητροπολίτη….επιφέρει την μήνη. Τον εξαφάνισαν σαν τον Κασόγκι κομματάκια μόνο που η …….. βαλίτσα δεν βρέθηκε ποτέ… Η διεθνής καμόρα συγκαλύπτει ένα φρικώδες έγκλημα….

Κατάρρευση του Ορθόδοξου καθεδρικού Αγίων Πέτρου και Παύλου στην Αντιόχεια το λημέρι του Μάρτυρα Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλου. Αφού κανείς δεν σπάει τη σιωπή του αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν έσπασε η γη στα δυο και διεράγη τό καταπέτασμα τού ναού… Από εδώ ο Μητροπολίτης Παύλος Γιαζίζι αφού έκανε Κυριακή των Βαίων πέρασε τα σύνορα με Συρία για ανθρωπιστική αποστολή και από τότε αγνοείται…..

Αφού δεν άνοιξαν……… τα στόματα άνοιξε η γη….10 χρόνια κρύβουν την αλήθεια που την ξέρουν από τον πρώτο μήνα της απαγωγής…. Ο Μητροπολίτης απάχθηκε και δολοφονήθηκε επειδή το Πατριαρχείο Αντιοχείας αρνήθηκε να μεταφέρει την έδρα του στην κατεχόμενη από Τουρκία Αντιόχεια όπως γύρευε το τούρκικο καθεστώς για να το έχει υπό τον έλεγχό του. Επίσημα βρίσκεται στη Δαμασκό κι ανεπίσημα στο Μπαλαμπάντ στο Λίβανο.

Μητροπολίτης Βερροίας (Χαλεπίου) και Αλεξανδρέττας Παύλος… τόσο το Χαλέπι όσο και η Αλεξανδρέττα ήταν από τις κύρια πληγείσες περιοχές.

πριν

Η ελληνορθόδοξη εκκλησία της Παναγίας στο Samandag (Sweydiye στα αραβικά) κοντά στην Αντιόχεια στη νότια Τουρκία υπέστη επίσης μεγάλες ζημιές από τον σεισμό..

Στη Συρία η πόλη που επλήγη περισσότερο είναι αυτή του Χαλεπίου…

Oι επίσκοποι Χαλεπίου Παύλος Γιαζίζι και ο Γιοχάνα επίσημα παραμένουν αγνοούμενοι εξαφανισθέντες …τώρα 185.000 αγνοούμενοι σε Τουρκία κατά κύριον λόγο και Συρία...μήπως εκτός από τη γη ήρθε η ώρα ν’ανοίξουν και τα στόματα;

dimpenews.com