Πανικός στην Αντιόχεια! Οι κάτοικοι φεύγουν αλλόφρονες υπό το φόβο κατάρρευσης φράγματος! Υπό κατάρρευση το φράγμα στη Μαλάτια. Έρχεται Κατακλυσμός; ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός μέσα στη νύχτα στην Αντιόχεια. Διαδόθηκε κι επικράτησε η φήμη ότι ένα φράγμα της περιοχής είναι υπό κατάρρευσης και οι εναπομείναντες κάτοικοι φεύγουν αλλόφρονες προς άγνωστη κατεύθυνση.Ο κυβερνήτςη της περιοχής αρνείται κατηγορηματικά να επαληθεύσει την είδηση. Το ίδιο έκανε προχθές κ ο Υπ. Εσωτερικών που διέψευσε τις φήμες ότι έχει ρήγματα το μεγάλο φράγμα Αττατούρκ. Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση οι φήμες οργιάζουν. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να ξέρει κανείς τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Τα 3/5 της πόλης έχουν καταστραφεί. Η ψυχολογία του κόσμου έχει επίσης καταρρεύσει..Το μόνο φράγμα στην περιοχή είναι το Yarseli για το οποίο ωστόσο δεν έχε ακουστεί κάτι….

Ρήγμα στην επιφάνεια βάθους 30 μέτρων και πλάτους περίπου 200 μέτρων σ’ ένα χωράφι με ελιές στην επαρχία Χατάι, κατολισθήσεις , καθιζήσεις στην Αντιόχεια βιβλική καταστροφή.

Σοβαρά ρήγματα στο φράγμα της Μαλάτια απειλούνται με κατακλυσμό ολόκληρες περιοχές..Υπάρχει μια ρωγμή πολλών δεκάδων μέτρων στο φράγμα. Ο σεισμός αποδυνάμωσε την κατασκευή που έχει 53 εκατομμύρια κυβικά μέτρα. Κάτω από το φράγμα βρίσκονται αρκετές πόλεις. Και αφού τα τουρκικά ΜΜΕ αποκάλυψαν την ύπαρξη της ρωγμής, η ανησυχία μεγαλώνει στους κατοίκους.

dimpenews.com