Το ταγκαλάκι Ζελένσκι παριστάνει το Δαβίδ!!!Ζελαίσχη!

Το ταγκαλάκι Ζελένσκι παριστάνει το Δαβίδ!!! Ζελαίσχη!

Για πολλοστή φορά ο Σιωνιστής Ζελένσκι επιχειρεί να προσδώσει ιερό χαρακτήρα στη σύγκρουση στην Ουκρανία ταυτίζοντας τον εαυτό του με τον Δαβίδ και την Ορθόδοξη Ρωσία με τον αλλόδοξο Γολιάθ! Ζητάει από το Ισραήλ να του δώσει τη σφεντόνα του

H προσομοίωση εικόνας ”θηρίου” ο Ζελένσκι πάντα δια βιντεο-εμφάνισης έστειλε το δικό του μήνυμα στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, συγκρίνοντας τον αγώνα των Ουκρανών κατά της ρωσικής επιθετικότητας με τον Δαβίδ και τον Γολιάθ. ”Οι Δαυίδ αυτού του κόσμου πρέπει να νικήσουν τους Γολιάθ όπως ο Βλαντιμίρ Πούτιν, να νικήσουν τους Πούτιν όλου του κόσμου” είπε. ”Ο Δαυίδ όμως δεν νίκησε μόνο χάρη στην αποφασιστικότητά του, αλλά και χάρη στην πράξη του και χάρη στην πέτρα που σήκωσε και πέταξε»,  «Ο Γολιάθ έχει ήδη αρχίσει να ‘χάνει το έδαφος του’ και «σίγουρα θα ηττηθεί φέτος», υποστήριξε ο Ζελένσκι προτρέποντας τους Συμμάχους να διασφαλίσουν ότι «δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για τη νίκη μας».Ζητάει από το Ισραήλ να του δώσει τη σφεντόνα του..σε παραλήρημα.

Δεν είναι η α΄φορά που ο Ζελένσκι και οι πάτρονές του προσφεύγουν απροκάλυπτα σε Ιουδαισμό για να προσδώσουν το χαρακτήρα ιερού πολέμου Σιωνισμού κατά Ορθοδοξίας ( Ρωσία η Ορθόδοξη Υπερδύναμη) στη διαμάχη του ουκρανικού.

Ο Ζελένσκι είπε ότι η Ουκρανία θα γίνει ένα μεγάλο Ισραήλ!

Ο Μπάιντεν προς τον Εβραίο Ζελένσκι συγκρίνει τον αγώνα της Ουκρανίας με την εξέγερση Μακκαβαίων (Χανουκά) !

Azov-ίτες που πήγαν στο Ισραήλ και δήλωσαν: ”η Μαριούπολη είναι η Massada μας”!

Ο αρχηγός στρατού Ουκρανίας κραδαίνει τη μενορά ”ως εν τούτω Νίκα” κατά Ορθοδοξίας!

Ο Ιουδαιστής Ζελένσκι ταυτίζει τον εαυτό του και κατ΄επέκταση την Ουκρανία με τον καλό Δαβίδ και την Ορθόδοξη Υπερδύναμη με τον ιστορικό αντίπαλο των Εβραίων το Φιλισταίο Γολιάθ. Θεωρεί ότι θα διαπράξει τον ιστορικό άθλο όπου ο αδύναμος θα καταβάλει το Γίγαντα.

O Zelensky κατά την εξ αποστάσεως ομιλία του στη Διάσκεψη Μονάχου πρόσθεσε όμως πως το Κίεβο «δεν έχει ακόμη τη σφεντόνα του Δαβίδ από το Ισραήλ». Εννοεί ότι δεν έχει λάβει ακόμη από το Ισραήλ την κρίσιμη εξοπλιστική υποστήριξη για να επιβληθεί. Υπονοεί την αντιπυραυλική ομπρέλα του Σιδερένιου Θόλου που έχει ζητήσει όσο και τα συστήματα προειδοποίησης πυραύλων που θα του τα παράσχουν εντός 3- 6 μηνών σύμφωνα με δήλωση του ΥΠΕΞ Ισραήλ που ήταν πριν λίγες μέρες στην Ουκρανία.

Ο ΥΠΕΞ ΙΣΡΑΗΛ Σ΄ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Για πρώτη φορά από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Έλι Κοέν συναντήθηκε με τον Ζελένσκι, όπου ο Ζελένσκι τον ενημέρωσε ότι «το Ιράν είναι κοινός εχθρός της Ουκρανίας και του Ισραήλ». Προχθές ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Κοέν από το Κίεβο μετέβη στο λίκνο του Παγκόσμιου Σιωνισμού στην Οδησσό για να παρακολουθήσει προσωπικά την κινητοποίηση του ουκρανικού στρατού! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΟΔΗΣΣΟΣ Αρχές του 20ου αιώνα ήταν το μεγαλύτερο κέντρο του Σιωνισμού! Κοιτίδα του Σιωνισμού!

ΓΙΑΤΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΒΙΔ

Ο μίμος υποδύεται το βασιλιά. Ο ψευδοπροφήτης παριστάνει το Προφήτη.

Ο Ζελένσκι μίμος του Δαβίδ. Είναι η απόλυτη Καρικατούρα του

Ο Δαβίδ ήταν βασιλιάς αυτός είναι σαλτιμπάγκος αυλικός γελωτοποιός των πλανηταρχών των σύγχρονων βασιλιάδων.

Ο Δαβίδ ήταν κι αυτός καλλιτέχνης μόνο που είναι ο κορυφαίος ποιητής όλων των εποχών ενώ αυτός είναι ένας ανηθικοποιός στην όπερα της Πεντάρας ΗΠΑ ΝΑΤΟ ένας κομπάρσος σε στριπτιζάδικο σε κακόγουστα σπαγγέτι φιλμ αλλά ουκρανικά…

Ο Δαβίδ ήταν ένας από τους μεγαλύτερους προφήτες όλων των αιώνων αυτός δεν είχε την παραμικρή πολιτική οξυδέρκεια και διορατικότητα του αυτονόητου να μην εμπλακεί η χώρα του σε πόλεμο με μια υπερδύναμη και την κατέστρεψε.

Ο Δαβίδ είναι το απόλυτο παράδειγμα ηθικής για ένα του ολίσθημα αφιέρωσε τη ζωή του στη μετάνοια ο διεφθαρμένος Ζελένσκι είναι ο εκφραστής της βεβήλωσης κάθε ηθικού προτύπου.

Ο Δαβίδ όντως κατέβαλε πανίσχυρο αντίπαλο αν και ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ ο Ζελένσκι υποδύεται τον αδύναμο ενώ είναι η αιχμή δόρατος ΝΑΤΟ.

Η σφεντόνα του Δαβίδ ήταν η αρετή και το ήθος ενός αγνού βοσκόπουλου και αυτά κανένα Ισραήλ κανένα βασίλειο του κόσμου όσο ισχυρό και να είναι δεν μπορεί να τα χορηγήσει σε κανέναν.

Από το γένος του ενάρετου Δαβίδ προήλθε ο Χριστός από το γένος του βέβηλου ως το μεδούλι Ζελένσκι το πολύ πολύ να προέλθει κανένας .. Αντίχριστος.

Το ταγκαλάκι Ζελέσνκι παριστάνει το Δαβίδ!!!Ζελαίσχη! (ταγκαλάκι ονόμαζε ο Άγ. Γέροντας Παίσιος τον πειρασμό.. τον έξω από εδώ)

dimpenews.com