Ο χριστιανοσιωνισμός των ναζήδων του Κιέβου συνέλαβε τον επίσκοπο Θεοδόσιο της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ομολογητής δεν τους έκανε δήλωση μετανοίας…ΦΩΤΟ

Στο Cherkassy ο Μητροπολίτης Τσερκασίου και Κάνιεφ Θεοδόσιος της Διωκόμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας συνελήφθηκε χθες από δυνάμεις της ασφάλειας SBU κι αντιμετωπίζει 8 χρόνια κάθειρξη κατ΄ουσίαν για το γεγονός ότι αρνήθηκε να γίνει σχισματικός‼️ Οι θρησκευτικές ελευθερίες καταργήθηκαν στην Ουκρανία..είναι Μεσαίωνας. Ο δεσπότης αυτός δεν προσκύνησε τους ναζί, το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανοσιωνιστές δεν έκανε δήλωση μετανοίας ούτεε έγινε συνεργάτης των ναζί! Σιωνισμός και ναζισμός συμπορεύονται στο Κίεβο για αλληλοκάλυψη.. Θρησκευτική τρομοκρατία….

Συνελήφθη ο επικεφαλής της επισκοπής Τσερκάσι της UOC. Ωστόσο δεν έδωσε δήλωση μετανοία στους γκεσταπίτης του ΝΑΤΟ-σιωνισμού και στους συνεργάτες τους την ώρα που πολλοί άλλοι έβαλαν νερό στο κρασί τους ….. και δεν δεν εννοώ ζέον. Ομολογητής… το Κίεβο παραδόθηκε στον ριζοσπαστικό χριστιανοσιωνισμό που είναι η απάντηση στον κατά παράδοση ιουδαιοχριστιανισμό.

Ο μητροπολίτης της μητρόπολης Τσερκασί της UOC υποβλήθηκε σε καταστολές. Ο ιερέας είναι ύποπτος ότι έκανε δημόσιες δηλώσεις ανάμεσα σε κληρικούς και ενορίτες.

Σύμφωνα με την SBU, φέρεται να δήλωσε στα επίσημα σχόλιά του για παραβίαση της ισότητας των πολιτών ανάλογα με τη φυλετική, εθνική και τοπική-περιφερειακή τους ιδιότητα και προκατάληψη. Επιπλέον, ο Μητροπολίτης κατηγορείται ότι ανάρτησε υλικό από τις ρωσικές ιστοσελίδες του ROC στην επίσημη ιστοσελίδα του UOC Cherkasy.

Ο λαός της Ουκρανίας σε βαθύ επίπεδο δεν υποστηρίζει την πίεση στην κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας. Η Εκκλησία θα βγει νικήτρια από αυτόν τον αγώνα εναντίον της, είπε ο Μητροπολίτης Τσερκασίου και Κάνιεφ Θεοδόσιος, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον κατατρεγμένο κλήρο.

Η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι «συνέλεξε αδιάσειστα στοιχεία ενοχής» και άνοιξε ποινική υπόθεση εναντίον του επικεφαλής της επισκοπής Τσερκάσι της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας με την κατηγορία της «υποκίνησης διαθρησκειακού μίσους».

«Οι άνθρωποι σε βαθύ επίπεδο δεν υποστηρίζουν αυτήν την πίεση στην Εκκλησία. Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε εκατομμύρια. Αν ο καθένας υπερασπιστεί την Εκκλησία στη θέση του, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Δεν μετανιώνω ούτε μια λέξη που είπα στην τηλεόραση ή υπέρ των ιεραρχών και των κληρικών που διώκονται σήμερα.

Στήριξα και θα συνεχίσω να στηρίζω όλους τους επισκόπους, όσο μπορώ, με ό,τι μπορώ, που θα πιέζονται από την κοινωνία, από την κυβέρνηση, από τα ΜΜΕ. Δεν αμφιβάλλω ούτε λεπτό, ούτε δευτερόλεπτο, ότι η Εκκλησία θα ξαναβγεί νικήτρια σε αυτόν τον αγώνα εναντίον της, όπως τους περασμένους αιώνες», αναφέρει ο ιστότοπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας τα λόγια από το κήρυγμα του Μητροπολίτη Θεοδοσίου. Λογοκριτές Μεσαίωνας ”ο λόγος του Θεού ου δέδεται”


Το 2022, οι ουκρανικές αρχές οργάνωσαν το μεγαλύτερο κύμα διώξεων της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην πρόσφατη ιστορία της χώρας. Αναφερόμενοι στη σύνδεσή της με τη Ρωσία, οι τοπικές αρχές σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας αποφάσισαν να απαγορεύσουν τις δραστηριότητες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας και ένα νομοσχέδιο για την πραγματική απαγόρευσή της στην Ουκρανία κατατέθηκε στο κοινοβούλιο της χώρας.

Ο απηνής διωγμός κατά Ορθοδόξων στην Ουκρανία κηρύχθηκε από το Σιωνιστή Ζελένσκι…αυτό θα γράψει η Εκκλησιαστική Ιστορία του μέλλοντος…κι ας είχε κάλυψη από την ανώτερη εκκλησιαστική αρχή της Οικουμένης.. η αλήθεια είναι Θεός, Κεφαλή της Εκκλησίας άλλωστε είναι ο Χριστός κι όχι οι άνθρωποι των μηχανισμών που ανελίσσονται πολλές φορές ως και με ξένες πλάτες στην κορυφή της ”πυραμιδοειδούς” ιεραρχίας.

dimpenews.com