Η Ισπανία νομιμοποιεί και την κτηνοβασία….!!!!

Η Ισπανία νομιμοποιεί και την κτηνοβασία….

Οι Ισπανοί βουλευτές ενέκριναν έναν νέο νόμο για την προστασία των ζώων, σύμφωνα με τον οποίο το σεξ με ζώα δεν θεωρείται πλέον ποινικό αδίκημα, αναφέρει το RT 20/2/23.

Ο νόμος, που προτάθηκε από τον Ισπανό Υπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων, Ione Belarr, εγκρίθηκε στις 9 Φεβρουαρίου. Ο νόμος αναφέρει ότι η κτηνοβασία είναι δυνατή και δεν προβλέπει ποινική ευθύνη εάν το ζώο δεν υποστεί καμία βλάβη.

Το 2015, οι βουλευτές ενέκριναν μια μεταρρύθμιση του Ποινικού Κώδικα για να αυξηθούν οι ποινές για τη κακομεταχείριση των ζώων και, για πρώτη φορά στην ισπανική ιστορία, για τη σεξουαλική εκμετάλλευση ζώων.

Εκείνη την εποχή, οι νομοθέτες σημείωσαν ότι τα ζώα, όπως και τα παιδιά, δεν έχουν την ικανότητα να δίνουν τη συγκατάθεσή τους, επομένως η κτηνωδία ταξινομήθηκε ως νέο έγκλημα που περιλαμβάνει τη σεξουαλική εκμετάλλευση ζώων, ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα της ζημίας που προκλήθηκε. Από εδώ και στο εξής, το σεξ με ένα ζώο θα τιμωρείται μόνο εάν το ζώο τραυματιστεί.

Σημειωτέον ότι η νομοθετική πρωτοβουλία ανήκει στο κόμμα United We Can, το οποίο προηγουμένως είχε προτείνει να καθιερωθεί ότι οι σκύλοι, οι γάτες και άλλα ζώα πρέπει να θεωρούνται νοήμονα όντα ή αισθανόμενα όντα.

Θα αυστηροποιήσουν την ποινή για τη βάναυση μεταχείριση και τη θανάτωση ζώων. Για παράδειγμα, ένα άτομο που σκοτώνει έναν αρουραίο που έχει μπει στο σπίτι του αντιμετωπίζει φυλάκιση από 12 έως 24 μήνες στην Ισπανία. Εάν ένα θηλυκό σκυλί μείνει έγκυος και ο ιδιοκτήτης του δεν είναι εγγεγραμμένος ως εκτροφέας, αντιμετωπίζει πρόστιμο 200.000 ευρώ.

Η κτηνοβασία στην Ισπανία θα μπορούσε σύντομα να αποποινικοποιηθεί αφού οι νομοθέτες οριστικοποίησαν το σχέδιο νέας τροποποίησης στον Ποινικό Κώδικα τη Δευτέρα. Η νομοθεσία είναι μέρος ενός νομοσχεδίου για την καλή διαβίωση των ζώων που εγκρίθηκε από την Κάτω Βουλή του ισπανικού κοινοβουλίου νωρίτερα αυτό το μήνα και τώρα περιμένει την τελική έγκριση από τη Γερουσία.

Είναι το τέλος του νομικού πολιτισμού. Είναι η Ευρωπαϊκή βαρβαρότητα.. είμαστε στο σωστό στρατόπεδο. Δυτική Παράνοια…..

dimpenews.com