Ουκρανία, Ρουμανία μάζεψαν στρατό στα σύνορα με Υπερδνειστερία, Μολδαβία. Αν ο πόλεμος επεκταθεί στη Ρουμανία θα εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη! Το Ντονμπάς είναι το αναγνωριστικό πεδίο των 2 υπερδυνάμεων ο Μεγάλος Πόλεμος θ΄αρχίσει μετά!!!ΒΙΝΤΕΟ

Ουκρανία Ρουμανία μάζεψαν στρατό στα σύνορα με Υπερδνειστερία, Μολδαβία αντίστοιχα. Αν ο πόλεμος επεκταθεί στη Ρουμανία θα εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη! Καθώς η Ρουμανία είναι κράτος μέλος του ΝΑΤΟ.Το Ντονμπάς είναι το αναγνωριστικό πεδίο των 2 υπερδυνάμεων ο Μεγάλος Πόλεμος θ΄αρχίσει μετά!!!

Η Γραμματέας Τύπου των Αμυντικών Δυνάμεων της Ουκρανίας “Νότος” Ναταλία Γκουμενιούκ επιβεβαίωσε την ανάπτυξη μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στα σύνορα με την αυτόνομη κυρίως ρωσόφωνη περιοχή της Υπερδνειστερίας στη Μολδαβία.

Για το Κρεμλίνο, η κατάσταση γύρω από την Υπερδνειστερία αποτελεί αντικείμενο της μεγαλύτερης προσοχής και ανησυχίας, η κατάσταση εκεί προκαλείται από έξω, είπε ο Πεσκόφ
Τα ουκρανικά στρατεύματα είναι συγκεντρωμένα σε όλα τα σύνορα της Υπερδνειστερίας, δήλωσε ο γραμματέας Τύπου των ουκρανικών αμυντικών δυνάμεων «Νότος».

Υποστηρίζει ότι οι δυνάμεις εκεί είναι «επαρκείς για την απειλή που είναι υποθετικά πιθανή» από τη Ρωσία σημειώνει το ria novosti.

Μεταφορά από τις περιοχές του Νικολάγιεφ και της Οδησσού τουλάχιστον ενός τάγματος🇺🇦 με τεθωρακισμένα οχήματα (40 χλμ. από την Κολμπάσνα)

Ένα βίντεο εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει την κίνηση των ρουμανικών συστημάτων αεράμυνας και του εκτοξευτή HIMARS προς τα σύνορα με τη Μολδαβία , λόγω της κλιμάκωσης της κατάστασης στην Υπερδνειστερία.

Στην Υπερδνειστερία σταθμεύουν 2000 Ρώσοι στρατιώτες και υπάρχει μεγάλο αποθεματικό στοκ ρώσικου εξοπλισμού.

Υπάρχει περίπτωση να θελήσουν οι ΝΑΤΟικοί δια της Ουκρανίας να πάρουν την Υπερδνειστερία για να εκβιάσουν Μόσχα για Κριμαία και Ντονμπάς.. Από καιρό το ΝΑΤΟ συσσωρεύει στρατεύματα στην παρακείμενη Ρουμανία. ή επιχειρούν αντιπερισπασμό από το μέτωπο του Bakhmut που είναι ζήτημα χρόνου να πέσει.

Η ουγγρική αεροπορική εταιρεία Wizzair ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει όλες τις πτήσεις από και προς τη Μολδαβία από τις 14 Μαρτίου λόγω “ανησυχιών ασφαλείας” τονίζει το Reuters.

Η Ρουμανία έχει αναπτύξει συστήματα αεράμυνας στα σύνορά της με τη Μολδαβία, εκτός από τα άρματα μάχης και τα τεθωρακισμένα οχήματα του ρουμανικού στρατού που βρίσκονται τώρα στα σύνορα με τη Μολδαβία. Και ο Μακρόν έστειλε στρατιώτες στη… Ρουμανία αλλά και οι ΗΠΑ! Εάν ο πόλεμος εξαπλωθεί στη Ρουμανία, θα πυροδοτήσει όλη την Ευρώπη!

dimpenews.com