Ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος καταγγέλει ότι Υπουργός πήρε τηλέφωνο στην Επιθεώρηση για να διοριστεί ο σταθμάρχης..!!!!! BINTEO

Ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος καταγγέλει στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στο Alphatv στο ότι Υπουργός πήρε τηλέφωνο στην Επιθεώρηση για να διοριστεί ο σταθμάρχης..

Δ Βερύκιος: Στην επιθεώρηση έγιναν όλα. Στην επιθεώρηση λοιπόν ποιός πήρε τηλέφωνο ήταν κομματικός κομματάρχης, ήταν βουλευτής ή υπουργός..

Νίκος Μάνεσης: Μπορεί να πήρε υπουργός;

Δ Βερύκιος: Υπουργός πήρε. Το ξέρω από το ρεπορτάζ πήρε υπουργός ή το γραφείο υπουργού. Αυτός ο υπουργός λοιπόν αγαπητέ πρόεδρε της κυβερνήσεως δεν πρέπει να είναι υπουργό σου μέχρι το μεσημέρι. Το γνωρίζεις από χθες το απόγευμα εξ όσων γνωρίζω από το ρεπορτάζ ότι είχες ενημέρωση..”

Επομένως αν είναι έτσι υπάρχει άμεσα ηθικός αυτουργός……

Ο πρώην σταθμάρχης Λάρισας, Ιωάννης Κολλάτος μιλώντας στο OPEΝ ανέφερε ότι γνώριζε τον 59χρονο από τότε που εργαζόταν ως αχθοφόρος στο τμήμα αποσκευών. Όπως κατήγγειλε ο κ. Κολλάτος, μετά από την μετάταξή του στο υπουργείο Παιδείας «μεσολάβησε το κόμμα και τον έκαναν σταθμάρχη».

dimpenews.com