Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν το αεροδρόμιο Χαλεπίου για να εμποδίσουν την άφιξη ανθρωπιστικής βοήθειας στη σεισμόπληκτη Συρία!

Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν το αεροδρόμιο του Χαλεπίου για να εμποδίσουν την άφιξη ανθρωπιστικής βοήθειας! Στρατιωτική πηγή δήλωσε σήμερα ότι το διεθνές αεροδρόμιο του Χαλεπίου στη βόρεια Συρία τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω ισραηλινής πυραυλικής επίθεσης.

«Στις 2:07 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση με πυραύλους από την κατεύθυνση της Μεσογείου κατά του αεροδρομίου του Χαλεπίου, η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές και τον παροπλισμό του», ανέφερε η στρατιωτική πηγή. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο διάδρομος προσγείωσης υπέστη ζημιές….

To Υπουργείο Εξωτερικών και Ομογενών Συρίας σε ανακοινωθέν του δήλωσε : Η εγκληματική επίθεση που διέπραξε η ισραηλινή οντότητα τα ξημερώματα σήμερα, κατά την οποία στόχευσε το διεθνές αεροδρόμιο του Χαλεπίου, το οποίο παροπλίστηκε, είναι διπλό έγκλημα, αφού στόχευσε αφενός πολιτικό αεροδρόμιο , και από την άλλη, στόχευσε ένα από τους βασικούς διαύλους για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας από το εσωτερικό και το εξωτερικό της Συρίας στα θύματα του καταστροφικού σεισμού που έπληξε την περιοχή στις 6 Φεβρουαρίου.


Οι Ισραηλινοί έχουν βάλει στο στόχαστρο το αεροδρόμιο του Χαλεπίου για να εμποδίσουν την άφιξη ανθρωπιστικής βοήθειας! Ο Μπασέμ Μανσούρ, Διευθυντής του Γενικού Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας της Συρίας δήλωσε: Καταθέσαμε καταγγελία στον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) σχετικά με την «ισραηλινή» επίθεση που στόχευσε το αεροδρόμιο Aleppo International σήμερα τα ξημερώματα.
Σε μια εποχή που ορισμένες χώρες παρείχαν βοήθεια και αεροσκάφη ανακούφισης στα θύματα του σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου, ο σιωνιστικός εχθρός έστελνε τους πυραύλους του για να καταστρέψει τις υποδομές που δέχονταν αυτά τα αεροπλάνα.

To Ισραήλ βομβαρδίζει πολιτικό αεροδρόμιο θέτοντας σε κίνδυνο ζωές πολιτών, το Ισραήλ βομβαρδίζει για μια ακόμη φορά τη σεισμόπληκτη Συρία, το Ισραήλ βομβαρδίζει το αεροδρόμιο Χαλεπίου για ν΄αποκόψει τη γραμμή τροφοδοσίας της ανθρωπιστικής βοήθειας προς σεισμόπληκτο πληθυσμό.8.500.000 άνθρωποι στη Συρία υποφέρουν από τις καταστροφικές συνέπειες του εγκέλαδου..Πρόκειται για ένα ακόμη έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και έγκλημα πολέμου του Ισραήλ….

dimpenews.com

One thought on “Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν το αεροδρόμιο Χαλεπίου για να εμποδίσουν την άφιξη ανθρωπιστικής βοήθειας στη σεισμόπληκτη Συρία!

  1. Περιμένατε κάτι καλύτερο από τους επαγγελματίες δολοφόνους;

    Like

Comments are closed.