Η δημοσιογραφία των πιστών κατά την ”δημοσιογραφία των πολιτών”….

Η δημοσιογραφία των πιστών κατά την ”δημοσιογραφία των πολιτών”…. Τι είναι η δημοσιογραφία των πιστών. Η χάρις του Θεού επενεργεί πιο ανεπαίσθητα από τον καρδιακό παλμό πιο μυστικά από το σφυγμό πιο διακριτικά από τη ροή του αίματος αρκεί η αντένα της καρδιάς το ”πιάτο” της καρδιάς να είναι σταθερά προσηλωμένο στραμμένο στο Μέγα Δορυφόρο του Πνεύματος…

Το κανάλι του Θεού δεν είναι ούτε κρατικό, ούτε ιδιωτικό, ούτε συνδρομητικό, εκπέμπει ελεύθερα στις ραδιοσυχνότητες της καρδιάς στα FM της καρδιάς….Έχει ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα αλλά και εκπαιδευτικό.

Δεν έχει χορηγούς και σπόνσορες αφού πάντα χορηγεί το ”Πνεύμα το Άγιον” …Είμαστε όντως σε προ-αποκαλυπτικές εποχές με ανεξάρτητους ρεπόρτερ χωρίς πνευματικά σύνορα, με σπιριτουαλιστές ακτιβιστές, με δημοσιογραφία των πιστών κατά την ”δημοσιογραφία των πολιτών”.

Πραξ. 2,17         καὶ ἔσται ἐν ταῖς ἐσχάταις ἡμέραις, λέγει ὁ Θεός, ἐκχεῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός μου ἐπὶ πᾶσαν σάρκα, καὶ προφητεύσουσιν οἱ υἱοὶ ὑμῶν καὶ αἱ θυγατέρες ὑμῶν, καὶ οἱ νεανίσκοι ὑμῶν ὁράσεις ὄψονται καὶ οἱ πρεσβύτεροι ὑμῶν ἐνύπνια ἐνυπνιασθήσονται·

Πραξ. 2,18         καί γε ἐπὶ τοὺς δούλους μου καὶ ἐπὶ τὰς δούλας μου ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις ἐκχεῶ ἀπὸ τοῦ πνεύματός μου, καὶ προφητεύσουσι.

Αυτή είναι η δημοσιογραφία του Θεού με χορηγό το Πνεύμα Του τα social media της χάριτος, δεν είναι προσωπολήπτης ο Θεός ”Τὰ μωρὰ τοῦ κόσμου ἐξελέξατο ὁ Θεὸς ἵνα τοὺς σοφοὺς καταισχύνῃ, καὶ τὰ ἀσθενῆ τοῦ κόσμου ἐξελέξατο ὁ Θεὸς ἵνα καταισχύνῃ τὰ ἰσχυρά” …ο εκδημοκρατισμός της θείας πληροφορίας κάνει μετόχους ανώνυμους. Στη δημοσιογραφία του Θεού δεν υπάρχουν εγκάθετοι ακριβοπληρωμένοι βαρώνοι της δημοσιογραφίας….δεν υπάρχουν ονόματα αφού κυριαρχεί το ”αγιασθήτω το όνομα του”..

Ο Θεός δεν δίνει καρέκλες αγαπά τους όρθιους..οι ρώσικες εκκλησιές το έχουν αυτό!! Δεν μονοπωλείται από 2 -3 η θεία χάρις ας είναι κι άγιοι.. Ο Θεός απεχθάνεται τα μονοπώλια..

Η διάκριση απαιτεί ταπείνωση ο εγωκεντρισμός τυφλώνει…Για να δω τον άλλον τον Άλλον πρέπει να κάνω πίσω το εγώ

ένας άγιος όσο μεγάλος κι αν είναι δεν πρέπει να μονοπωλεί τη δημοσιότητα τα φώτα..γιατί μπορεί να κρύψει τον Ήλιο τον Τρισήλιο τον Ηλιάτορα τον Παντοκράτορα και να την πατήσει όπως ολόκληρος Μεγαλέξανδρος και να ακούσει από κάποιον φτωχούλη του Θεού σαλό Διογένη παραμέρισε μου κρύβεις τον ήλιο...

Οι ασκητάδες ή οι άγιοι που αποκτούσαν αναγνωρισιμότητα .. το έβαζαν στα πόδια..γιατί; για τη διατήρηση του χαρίσματος το αηδόνι θέλει τη συστάδα του να νιώσει ελεύθερο και προστατευμένο στην ανωνυμία του για ν΄αποδώσει…

Ένας άγιος δεν επιδιώκει αυτοπροβολή αλλά προβολή του Αγίου Φωτός.. όταν ήμουν πιτσιρικάς γνώρισα πολλούς ασκητάδες κάτω από λιθάρια από κοτρώνια. όποια πέτρα και να σήκωνες ξεπεταγόντουσαν ζούδια ζωύφια αθώα πλάσματα του Θεού κρυμμένα…και χαριτωμένα..Μόναζαν κάτω από τις πέτρες ησύχαζαν είχαν το ερμητήριο τους γι αυτό η φύση έχει γαλήνη γιατί όλα τα πλάσματα είναι νηπτικά.. Και όταν τα ξεσκέπαζες έτρεχαν σαν παλαβά όχι για να γλιτώσουν αλλά για να κρυφτούν .. για την αμερημνησία μεριμνούσαν. Φεύγε και σώζου..

Κύριος ωθεί τυφλούς….το Φως είναι αυτή η ώθηση...αλλά και μέσα στο σκοτάδι θα λάμψει το Φως όπως αυτό το μυστικό φως που οδηγούσε τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη μέσα από τις κακοτοπιές στο ασκητήριο. ή η φωτεινή στήλη τους Ισραηλίτες στην έρημο..

Υπάρχουν φώτα και φώτα πάντα μου άρεσαν τα μακρινά φώτα.. τα φώτα είναι για να σηματοδοτούν όχι για να ζαλίζουν μην έχουμε την τύχη του λαγού. Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της…..

dimpenews.com